Pluspunten
Super service! En prachtige kleding.
Pluspunten
Alles is positief nooit iets op aan te merken gehad
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede kwaliteit en communicatie
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alles top!!
Pluspunten
De bestelling lijkt wel een cadeau, mooi oranje papier beschermt de aankopen in de doos. Een handgeschreven kaartje is een persoonlijke touch waar je extra blij van wordt. Het toont betrokkenheid en trots op je product/winkel.
VerbeterpuntenGeen, blijf vooral zo attent!
Pluspunten
Prettige niet opdringerige communicatie methodes. Persoonlijk gevoel, snelle afhandeling en nette bezorging.
Pluspunten
Snel, makkelijk, duidelijk helder en vooral: het handgeschreven kaartje bij de bestelling. Helemaal top! Jullie snappen het :)
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Orangebag is een geweldig bedrijf met en enorme keus aan topmerken. Orangebag's sterke punt ten opzichten van andere online winkels is het persoonlijk tintje die de medewerkers geven door middel van een handgeschreven kaartje bij de bestelling te doen, altijd met een leuk en enthousiaste opmerking!
VerbeterpuntenGeen enkele!
Pluspunten
Snelle levering, leuke attentie bij bestelling
Pluspunten
Altijd een persoonlijk geschreven kaartje, mooi verpakt pakket
Pluspunten
Orangebag.nl is een mooie webshop met een prachtig assortiment. Ze verkopen mooie kwaliteitskleding en leveren zelf ook goede kwaliteit. Serive is heel netjes en ze reageren erg snel op emails. Levering is altijd snel en netjes verpakt.
VerbeterpuntenIk weet zo geen verbeterpunten.
Pluspunten
Doen wat ze zeggen. Beschrijving v producten komt goed overeen met werkelijkheid. Goede kwaliteit producten
VerbeterpuntenAndere bedrijven gaan verder in het zakken met de prijzen in de uitverkoop waardoor orange bag naar verhouding duur blijft en je bij een andere aanbieder gaat kopen wat ik jammer vind.
Pluspunten
Supertevreden! Mooie producten in de webshop en de afhandeling en communicatie is persoonlijk en perfect!
Pluspunten
Artikelen van een goede kwaliteit. Vormgeving site goed, aantrekkelijk en overzichtelijk.
Pluspunten
Is bij mij nog nooit fout gegaan, erg betrouwbaar en stipt
Pluspunten
In ieder opzicht een top,service en kwaliteits kleding/schoenen en accessoires.
Pluspunten
Snel, persoonlijke noot, vriendelijkheid en alle tijd bij vragen, mooie en klantvriendelijke site
Er werd gezegd bezorging de volgende werkdag, dit werd een dag later. Helaas zonder bericht.
Hallo Sandra, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid wat betreft je verbeterpunt; Wij versturen altijd zoals we beloven. Je bestelling is dan ook op maandag verstuurd, verzending aan je bevestigd per email. PostNL levert vrijwel zeker (>98%) de volgende dag (geen 100% garantie). Er is door PostNL vervolgens op woensdag geleverd. Met de track and trace code die je van ons hebt ontvangen kun je de voortgang en geplande levertijd 24 uur per dag online checken. Team OrangBag
Pluspunten
Klantgericht, aandacht voor details, zorgvuldig, leuke producten
VerbeterpuntenIk baal ervan dat je alleen bonus spaart als je producten koopt die niet in de aanbieding zijn. Dus ook als ik ruim 450 euro in 1x besteed aan de sale spaar ik geen bonus. Terwijl als ik veel minder geld zou uitgeven, maar aan iets dat niet in de sale is, wél.
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht