Pluspunten
Zo mooie website, snelle levering
halve maten bij schoenen graag!! en informatie over de breedte van de schoenen
Pluspunten
Prachtige kleding, met altijd een lief, persoonlijk kaartje erbij. Super!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Aankoop is mooi verzorgd geleverd met een persoonlijk detail
Pluspunten
Geweldig assortiment, mooie merken! En het handgeschreven kaartje maakt het heel persoonlijk!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie collectie, duidelijke website, fijne functie van een wishlist en goede communicatie.
VerbeterpuntenMisschien iets snellere levering. Bijvoorbeeld voor 17u besteld de volgende dag al in huis ipv voor 14uur.
Pluspunten
topservice na bestelling, goede communicatie, snelle levering
Verbeterpuntenmeer acties op de lopende collectie, virtuele paskamer, kortingbon of pre-sale korting als klant, van alle kleding een foto van een model die het draagt, meer laarzen met hoge schaft en blokhak 5cm voor onze jurkjes, meer slingbags die goed lopen
Hallo A, Dankjewel voor je mooie beoordeling en verbeterpunten. In een groot deel is al voorzien; Met onze nieuwsbrief informeren we je over exclusieve abonnee-acties, op alle aankopen uit de nieuwe collectie ontvang je altijd een loyalty-bonus van 5% cadeau. Alle items worden voorzien van modelfoto's (indien relevant) In heel drukke periodes gebeurt dat soms met enkele dagen vertraging. Team OrangeBag
Pluspunten
snelle levering en goede service
Pluspunten
Prima bedrijf met mooie en goede producten. Altijd netjes en mooi ingepakt en heel snel verstuurd. Ruilen of retour is geen probleem, wordt altijd netjes geregeld. Ik blijf nog lang klant.
Pluspunten
Topzaak met topkleding!
Pluspunten
De persoonlijke kaart Het meegezonden tijdschrift
Pluspunten
Ik vind het super goed geregeld bij jullie. Geen op of aanmerkingen.
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht