Pluspunten
Superbedrijf, attent, snel en met een persoonlijk tintje.
VerbeterpuntenGa vooral zo door, voor de rest kan ik geen verbeterpunten bedenken!
Pluspunten
Mooie website, mooie collectie in diverse prijsklassen. Ik kan direct zien of mijn maat nog voorradig is, top!
Pluspunten
Aantrekkelijke website, mooie producten, met prima informatie
VerbeterpuntenRetour zenden kosteloos
Pluspunten
Heel leuk dat er altijd een persoonlijk kaartje bij het pakket zit. Dit onderscheid Orangebag echt van de rest! En het pakket is altijd mooi ingepakt zodat het altijd een feest is om dit uit te pakken. Cadeautje voor jezelf ;-)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruime keuze binnen verschillende collecties, goede service en snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Erg prettige webshop met zeer vriendelijke mensen en altijd een persoonlijke noot bij de bestellingen.
Pluspunten
Prima service en kwaliteit !
Pluspunten
Makkelijke retourservice, binnen 3 wd je geld retour, altijd snelle reactie op mails. Veel mooie merken.
VerbeterpuntenGeen
Het zou fijn zijn als je voor een avondbezorging kunt kiezen voor een klein bedrag per jaar, of zelfs zondagbezorging.
Hallo José, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Avond- en zondagbezorging bieden we inderdaad niet aan. Wel versturen we (ook altijd gratis voor je vanaf EUR 75) naar een van de 2.600 Pakjegenaklocaties van je keuze, en met PostNL, zodat je kunt ophalen waar en wanneer het je het best uitkomt. Team OrangeBag
Pluspunten
Zo hoort een webshop te zijn !!! Hier kan nog menig webshop een voorbeeld aan nemen !!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuke merken die niet in winkels te krijgen zijn en altijd leuk om een gepersonaliseerd kaartje te krijgen als je iets besteld.
VerbeterpuntenBetere communicatie naar bestaande klanten in het wijzigen van de voorwaarden. Was de eerste keer zeer verrast dat men ineens kosten in rekening bracht voor het terugsturen van producten. Heb hier met andere klanten over gesproken en die waren hier ook niet van op de hoogte.
Hallo"klant", Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt: Wij verbeteren onze services en diensten continu. In augustus 2015 zijn deze voor het laatst aangepast. We geven de belangrijkste actueel aan op o.a. elke pagina van de website, bij elk item, op de afrekenpagina en op de instructie in je pakket. Wij bieden je sindsdien op alle bestellingen, naar Duitsland België én Nederland: Gratis verzending (vanaf EUR 75) ook op sale items; levering de volgende dag,een loyalty bonus van 5% op aankopen uit de nieuwe collectie; gratis retour sturen bij een ruiling én voordelig (EUR 3,95) retour sturen zonder ruiling en terugbetaling binnen drie werkdagen. Team OrangeBag
Pluspunten
Mooi verpakt
Pluspunten
Persoonlijk tintje!
Pluspunten
Het prachtige pakket werd op tijd bezorgd. Een "luxe" verpakking en shawl in oranje folie papier met een persoonlijk handgeschreven bericht erbij. Ga zeker vaker op de site kijken want ze gaven mij echt nog een gevoel van de klant is Koning(in).
VerbeterpuntenKan ik op dit moment niet bedenken.
Pluspunten
De persoonlijke aandacht middels een handgeschreven kaartje bij je bestelling en de bestelling is altijd keurig ingepakt; een feestje om te mogen ontvangen!!
VerbeterpuntenSoms is de prijs van de kleding aan de hoge kant!
Hallo Celeste, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid over je verbeterpunt; Onze prijzen zijn nooit hoger dan die bij een andere aanbieder on- of offline. Wel versturen wij altijd gratis aan je (vanaf EUR 75) én is ruilen gratis voor je. Ook ontvang je een loyaltybonus van 5% cadeau op aankopen uit de nieuwe collectie. Stuur ons een email als je meent elders een lagere prijs te constateren. Team OrangeBag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht