Pluspunten
Goed gegaan! Tevreden met mijn product. Ook was het retourneren goed gegaan.
Pluspunten
Snelle levering, bij retourzending goede communicatie en snelle teruggave van geld.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooie producten, overzichtelijke site, snelle levering en prettige , persoonlijke communicatie en ... prachtige verpakking waar je blij van wordt !!
Pluspunten
Leuk assortiment, supergoede service!
VerbeterpuntenLange levertijd (althans dat had mijn laatste bestelling)
Hallo Annemieke, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid over je verbeterpunt; Je laatste bestelling, op vrijdag eind van de dag geplaatst, is zoals beloofd op maandag verstuurd. PostNL kon dinsdag niet bij je bezorgen omdat je niet thuis was. Op je verzoek heeft PostNL de volgende dag op een afhaallocatie geleverd. Team OrangeBag
Pluspunten
Goede persoonlijke klantencontact bij klachten. Bij mijn bestelling (laatste in assortiment) zat een naadje los. Die heb ik mogen laten repareren bij een coupeuse in de buurt tegen vergoeding. Dat vind ik een heel nette oplossing.
Pluspunten
Pluspunten
Komt afspraken na, ook in drukke tijden.
Pluspunten
Snelle levering, geen verzendkosten, leuke persoonlijke noot erbij.
VerbeterpuntenIk vond de verpakking erg tegenvallen; zag er goedkoop uit, terwijl ik een heel duur sieraad had gekocht. Aangezien het een cadeau was voor een speciale gelegenheid, heb ik het zelf opnieuw verpakt.
Pluspunten
Snelle levering en goed retoursysteem. Netjes verpakt en goede prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Jullie leveren snel.
VerbeterpuntenDe producten die jullie verkopen zijn prijzig. Dat is geen probleem als het goede kwaliteit is. Beide producten zijn nu al kapot. Maar dat is geen reden om te retouren volgens jullie. Daarnaast waren jullie mails vervelend van aard. Ik voelde me niet prettig geholpen. Ik heb het maar laten gaan omdat ik me niet geholpen voelde.
Hallo Annemarel, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de items; We hebben je naar aanleiding van je eerdere email meermaals gevraagd ons de aard van het probleem aan te geven zodat we kunnen oplossen. Je hebt daarop, zoals je nu ook zelf aangeeft, niet gereageerd.. Team OrangeBag
Pluspunten
Top kwaliteit, zal zeker dit bedrijf met al mijn vrienden delen.
Pluspunten
Fantastisch cadeau bij de eerste bestelling ontvangen! Dank daarvoor!
Pluspunten
Ik kreeg een geschreven kaartje erbij, erg leuk! ik heb het betreffende kledingstuk nog niet gedragen, maar ga er vanuit dat het prima zal zijn.
Pluspunten
Goede webshop met mooie merken & artikelen
VerbeterpuntenMeer aandacht voor herkomst van artikelen en materialen - meer vegan aanbod!
Pluspunten
Goede retourservice; snel geld terug na retourzending
Pluspunten
Kwaliteitskleding, snelle levering
VerbeterpuntenKosten terug zenden
Pluspunten
snel, met zorg verpakt, mooie inhoud
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht