Pluspunten
Altijd een feestje om je bestelling te ontvangen! Zo mooi en verzorgd ingepakt en verstuurd.
VerbeterpuntenGEEN!
Pluspunten
Snel levering en mooie spullen En heel fijn hele jaar sale
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles klopt aan dit bedrijf. Geweldige service!
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
Mooie merken, mooi verpakt en natuurlijk dé handgeschreven kaart
Pluspunten
nice selection, fast delivery, handwritten cards add a nice personal touch
Verbeterpuntenvery short time to return items
Pluspunten
Heldere communicatie. Het kaartje wat ik bij iedere bestelling krijg vind ik harstikke leuk. Mooi.
VerbeterpuntenIk vind het leuk om nog meer inspiratie te krijen. Bij veel kledingstukken zie ik waarmee ik dit kan combineren. Wat mij betreft wordt dit verder uitgebreid.
Gratis verzenden alleen bij retour verrekenen ze de verzendkosten met het retourbedrag!?! Vind ik geen goede service....
Hallo Renske, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. We bieden je op alle bestellingen: gratis verzending (vanaf EUR 75), ook op sale items, bezorging de volgende dag. een loyalty bonus van 5% op aankopen uit de nieuwe collectie, gratis retour sturen bij een ruiling én voordelig (EUR 3,95) retour sturen zonder ruiling. Op deze manier worden o.a. kosten zo goed mogelijk verdeeld en heb je toch leuk (loyalty-)voordeel. We vinden het jammer dat je dat pakket "geen goede service" vindt. Team OrangeBag
Pluspunten
snel, netjes
Verbeterpuntenjammer dat er toch opeens weer retour kosten zijn
Hallo Anneloes, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; We versturen bestellingen (vanaf EUR 75) gratis voor je en met onze retourservice is ook retour sturen nog steeds gratis in geval van een ruiling. Wanneer je de retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we een geringe bijdrage van EUR 3,95. Daar staat tegenover dat je op je aankopen uit de nieuwe collectie 5% 'loyalty bonus van ons cadeau ontvangt. Team OrangeBag
Pluspunten
Persoonlijke benadering
Pluspunten
Persoonlijk, professioneel en snelle, duidelijke afhandeling/verwerking in geval van een ruiling/retour.
Pluspunten
Duidelijke foto's, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenIk had 2 maten besteld om te kijken welke het beste zou passen, het ging om een dure jas. Ik vind het jammer dat ik zelf de verzendkosten moest betalen, minder klantvriendelijk.
Hallo Annemarie, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; We versturen je bestelling (vanaf EUR 75) gratis voor je en met onze retourservice is ook retour sturen gratis ingeval van een ruiling. Wanneer je de retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we een geringe bijdrage van EUR 3,95. Daarnaast ontvang je op een aankoop uit de nieuwe collectie loyalty bonus van ons cadeau. (in jouw geval EUR 18,50) Klantvriendelijk toch! Team OrangeBag
Pluspunten
persoonlijk kaartje van eigenaar
Verbeterpuntenlevering duurde langer dan dat op de site stond aangegegevn
Hallo Myrte, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid wat betreft je verbeterpunt:Je bestelling van vrijdag na 14.00 uur is door ons zoals beloofd op maandag verstuurd en de volgende dag door PostNL bij je aangeboden. Omdat je op beide afleverdagen niet thuis was kon niet worden afgeleverd en is je pakket daarna bezorgd op het Postkantoor en door je afgehaald. Als je een volgende keer wanneer je verwacht niet thuis te zijn kiest voor rechtstreekse levering naar je postkantoor kun je eerder genieten van je aankoop. Team OrangeBag
Pluspunten
Snel, open en het persoonlijke briefje dat bij elke bestelling zit!
VerbeterpuntenHet enige dat jammer was, was dat ze zeiden dat het geld binnen 3 werkdagen zou worden teruggestort en dit duurde wat langer. Verder, vooral zo doorgaan!!
Hallo Mirjam, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback Voor de volledigheid: Wij betalen credit bedragen altijd en zonder uitzondering binnen drie werkdagen na ontvangst van je retour aan je terug. Ook jouw creditnota van dinsdag, de dag van ontvangst van je retourzending, is niet later dan op vrijdag (werkdag 3) aan je betaald. Team OrangeBag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht