Pluspunten
Prachtige kleding, snelle zorgvuldige levering, retour is gratis
VerbeterpuntenLaat kleding zien bij modellen van de verschillende maten die jullie aanbieden
Pluspunten
Echt super.
Pluspunten
Goede kwaliteit, tijdige bezorging, mooie website
Verbeterpuntenretourperiode aanpassen aan algemene standaard van twee weken. Eén week is echt tekort en wekt de indruk dat dit in het voordeel van het bedrijf en het nadeel van de klant zal uitvallen.Bovendien is het verwarrend dat het anders is dan de algemeen geldende standaard voor internetaankopen.
Hallo Klant, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Voor de volledigheid wat betreft je verbeterpunt; Onze retourtermijn is 14 dagen; 7 dagen na ontvangst om online retour te melden, gevolgd door 7 dagen voor daadwerkelijke verzending (in dat geval ook gratis voor je bij een ruiling, EUR 3,95 bij retour sturen zonder ruiling.) Deze termijnen hanteren wij altijd coulant. Team OrangeBag
Pluspunten
Er zat een handgeschreven briefje bij mijn bestelling. Dat gaf een persoonlijke en attente noot aan het geheel. Kleine moeite, groot gebaar.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Persoonlijke boodschap
Pluspunten
Pluspunten
Mooie website
VerbeterpuntenBestelling bij eerste mogelijkheid bij buren afgegeven , terwijl ik gelezen had dat het met handtekening aan deur bezorgd wordt. Niet thuis dan wordt het de volgende dag opnieuw bezorgd
Hallo Marijke, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wij versturen inderdaad altijd met (het duurdere) "Handtekening voor Ontvangst Huisadres", wat wil zeggen dat er niet bij buren mag worden geleverd. Helaas gebeurt het soms dat PostNL,goed bedoeld, toch bij een buur afgeeft tegen handtekening. Laat ons dat altijd weten zodat we hen daarop kunnen afspreken. Overigens garanderen wij de juiste aankomst van je pakket dus loop je ook in zo'n geval geen risico. Team OrangeBag
Pluspunten
heb pas een bestelling gedaan, maar ben erg tevreden over de snelle levering
Verbeterpuntendat ik nu de beoordeling invul omdat ik gek word van het aantal mailtjes dat jullie sturen ter herinnering
Hallo"klant", Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Je ontvangt van ons / Kiyoh éénmaal een uitnodiging en één herinnering. Team OrangeBag
Pluspunten
Geweldig mooi kleding, gebruiksvriendelijke site. Levering, ruilen en retourneren ging perfect. Erg leuk dat er een persoonlijke handgeschreven kaartje bij mijn bestelling zat.
Pluspunten
Wat echt het verschil maakt is ook de persoonlijke boodschap die je bij je aankoop krijgt.
Pluspunten
Aardige mensen, super service, snelle levering, behulpzaam, mooie merken, duidelijke website
VerbeterpuntenGeen, niets op aan te merken!
Pluspunten
Bestelling en snelle bezorging bij een kiala punt.
VerbeterpuntenInformatie schoenen die ik besteld had kwam niet overeen met de werkelijkheid. Hierdoor geen vertrouwen meer om bij jullie te bestellen. Leerpunt: Nauwkeurige en betere omschrijving van producten, zoals de kleur, advies schoenmaat, hoogte hak etc. Dit klopte bij mijn bestelling dus niet!
Hallo Soraya, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. We geven bij elk item zoveel als mogelijk, en correcte, informatie over materiaal, afmetingen, maatvoering etc. We vinden het jammer dat ons dat in dit geval kennelijk niet is gelukt. Als je ons laat weten op welk aspect de omschrijving niet juist zou zijn of tekort schiet kunnen we aanpassen of aanvullen. Voor de volledigheid: wij versturen met PostNL, niet met Kiala of naar Kialapunten. Team OrangeBag
Pluspunten
Fantastische site, geen verbeterpunten nodig!
Pluspunten
Ruime keus!
VerbeterpuntenHet was mijn eerste keer en het zal niet zo dikwijls gebeuren daar ik ook van winkelen houd. Mijn inwonende dochter was afwezig dus kon ik haar account no. niet vragen. Nu blijkt dat mijn punten niet bij haar account geteld kunnen worden. Hoezo niet? N Fluitje! Had ik nu maar op haar thuiskomst gewacht.
Hallo Maria, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Zie wat betreft je opmerking over je loyalty bonus de email die we je al eerder hebben gestuurd, Team OrangeBag
Pluspunten
Snelle levering en snel geruild
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht