Pluspunten
Persoonlijke noot, snelle service, prima behandeling van retour,
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg leuk handgeschreven kaartje erbij altijd.
Pluspunten
De website is heel overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken Kleding wordt altijd gepresenteerd op een model Duidelijke gedetailleerde beschrijving van het item Levertijd wordt altijd nageleefd, geen problemen bij eventueel retourneren en je pakketje bevat altijd een handgeschreven bericht - dit is een "personal touch"die het altijd speciaal maakt
Pluspunten
Erg leuk dat je geschreven kaartje erbij krijgt. Dit maakt het persoonlijk en het word lekker snel bezorgd.
VerbeterpuntenKleding zou ik er denk ik helaas niet kopen. Dit vind ik aan de dure kant.
Pluspunten
mooie verpakking en met liefde en aandacht verzorgd
Pluspunten
Tot nu toe geen negatieve ervaringen; het persoonlijke briefje bij de bestellingen vind ik erg leuk, getuigt van betrokkenheid!
Pluspunten
Origineel en zeer divers aanbod; Regelmatig nieuwe merken; Zeer klantvriendelijk - met steeds een gepersonaliseerde boodschap bij je bestelling ; snelle en zeer verzorgde verzending.
VerbeterpuntenVoordien was de retour vanuit België gratis - terwijl dat nu niet meer het geval is. Spijtig.
Pluspunten
prima, geen opmerkingen
Pluspunten
Extra aandacht voor nieuwe klanten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede website, grote en gevarieerde collectie, correcte en goed verzorgde afhandeling.
Pluspunten
Pluspunten
Alles echt geweldig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk berichtje bij pakket. Betrouwbaar en duidelijk
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de website en heel persoonlijk!!
Pluspunten
Bijzonder zorgvuldig en aantrekkelijk verpakt! Dat werkt!
Pluspunten
Dit bedrijf doet wat het zegt.
VerbeterpuntenIk vond de kwaliteit van het bestelde product ver beneden de maat. Het zag er heel goedkoop uit. Van een armband die € 190,-- kost, verwacht ik kwaliteit.
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht