Pluspunten
Super goede website, mooi assortiment en fijne afhandeling. Voor herhaling vatbaar! Ga zo door.
VerbeterpuntenAPC opnemen in de collectie :)
Pluspunten
Persoonlijke kaartje bij de bestelling is enorm leuk!
Pluspunten
Leuke schriftelijke reactie als welkom naar nieuwe klant!
VerbeterpuntenAlles was netjes en goed bij de eerste bestelling dus ga zo door!
Pluspunten
Het persoonlijke briefje over m'n vorige aankoop, fantastisch!!!
Pluspunten
Persoonlijke noot in het kleding pakket Goede service, bestelling alswel nazorg Kleding conform afbeelding site. Ook wat kleur betreft.
VerbeterpuntenWellicht een merk in de prijsklasse als Sessun. Laagdrempelig, draagbaar, actueel en elegant voor in de vrije tijd.
Pluspunten
De persoonlijke notitie, I love it!
Pluspunten
Ik bestel met heel veel plezier bij jullie!
Pluspunten
Heel vriendelijk
Pluspunten
Leuke persoonlijke benadering door briefje bij bestellling
Pluspunten
overzichtelijke site, snelle levering. Fijn om bij jullie te bestellen
Verbeterpuntengeen (op dit moment :-)
Pluspunten
Super goeie en persoonlijke service.
VerbeterpuntenGeen tips. Vasthouden...
Pluspunten
Persoonlijke boodschap bij een levering Goede inzoom
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht