Pluspunten
Heel erg leuk vind ik het handgeschreven kaartje bij de bestelling. Alles is keurignetjes ingepakt. Het ziet er verzorgd uit, daar hou ik van.
Pluspunten
De persoonlijke touch stel ik altijd op prijs!
Pluspunten
Goede communicatie, persoonlijke aanpak!
VerbeterpuntenHelaas moest ik lang wachten op het pakketje (2 weken) door de stakingen bij Post NL. Hierdoor kan ik geen objectief oordeel geven mbt de levertijd.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en eenvoudige retourservice
Pluspunten
Mooiste collectie, beste service, helemaal top
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Veel keuze, goede collectie
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid realiseren en communicatie per mail verbeteren. Meedenken met de klant!
Hallo Margot, Dankjewel voor je feedback. Tijdens contact met je naar aanleiding van je beoordeling gaf je aan dat je ons niet per telefoon kon bereiken jl. maandag Ik kan niet verklaren waarom je ons toen niet telefonisch kon bereiken, er zijn geen storingen geweest op onze centrale. We vinden het erg jammer dat je je nu ingevulde beoordeling baseert op dit incident liever dan je jarenlange tevredenheid. Team OrangeBag
Pluspunten
nette Site. Goed merken. Goede, nette snelle reactie bij vragen.
VerbeterpuntenBeter duidelijkheid geven in de manier Van verzenden. Dat het dus obv handtekening is. Dit kan de bezorging onverwacht vertragen.
Pluspunten
leuke kaarten met persoonlijke boodschap erop.
Pluspunten
Fijne, duidelijke website. Goede en snelle service.
Pluspunten
Persoonlijke briefjes bij de bestelling!!
Pluspunten
Zeer duidelijke site, geweldige collecties en zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenIk kan zelf soms niet betalen via ideal, een vooruitbetaling zou een oplossing zijn, nu moet ik telkens bellen.
Pluspunten
Snelle en adequate afwikkeling van bestellen en retourneren. Kwalitatief goede en onderscheidende kleding.
VerbeterpuntenGeen. Hoogstens hogere prijzen maar dat hoort vaak min of meer bij kwalliteit.
Pluspunten
Mooie merken, snelle leveringsservice en altijd stabiele kwaliteit. Breed aanbod en duidelijke foto's. Telefonisch goed bereikbaar voor advies en vragen.
VerbeterpuntenKorte retourtermijn.
Pluspunten
Originele kleding, snelle service
VerbeterpuntenFoto's zijn niet altijd even helder. Wat meer uitleg over de maten zou fijn zijn. Bijvoorbeeld als maten bij een bepaald merk kleiner uitvallen dan in NL gebruikelijk.
Pluspunten
Website werkt snel en is duidelijk. Bestelling precies volgens afspraak volgende dag al in huis in perfecte verpakking. Leuk detail is de persoonlijk (handgeschreven) kaart. Een keer gebruik gemaakt van de retour service, en ook dit verliep spoedig en naar volle tevredenheid. Ik persoonlijk shop niet veel online, maar als ik dit doe kijk ik altijd als eerste bij OrangeBag.
VerbeterpuntenIk kan zowaar even niets bedenken ! (Schoenencollectie van Chie Mihara mag wat mij betreft groter, maar je hoort me niet klagen).
Pluspunten
bestellingen zijn altijd een kadootje
Pluspunten
Duidelijke foto's met inspirerende combinaties. Top aanbod van verschillende merken.
Pluspunten
-gebruiksvriendelijke website -ruim aanbod -vernieuwende merken -mooie presentatie -snelle levering -klantvriendelijk -goede retourservice
Pluspunten
Ik heb Orangebag.nl als heel service gericht ervaren
Positive
Very quick to email back, and fast delivery. Very satisfied.
SuggestionsI had not heard of the company before so maybe look at the way it is advertised, i think i see alot of google ads now from orangebag but other media streams might be good also.
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht