Pluspunten

Collectie, service

Website, hij blijft een beetje lastog navigeren, pagina's bouwen niet mooi op

Pluspunten

Mooie kleding. Plezierig gepresenteerd op de site. Snelle levering. Persoonlijk tintje door kaart.

Meer productinformatie, bijvoorbeeld materiaal.

Pluspunten

snelle afhandeling goede prijs kwaliteit verhouding uitgebreide en unieke collectie efficiente en zorgvuldige vrepakking retoursturen simpel en duidelijk

Pluspunten

Snelle levering van het bestelde artikel, goed verpakt en ook nog een handgeschreven kaartje erbij! Top! Ik heb helaas de bestelde jurk terug moeten sturen, omdat die niet goed paste. Het retoureren van het vooruitbetaalde bedrag gebeurde direct nadat Orangebag de jurk retour had ontvangen.

Pluspunten

Super items, perfecte presentatie en altijd een leuk persoonlijk geschreven kaartje.

Ik vind de app persoonlijk niet erg gebruiksvriendelijk. Met name het bekijken van de verschillende foto's bij een produkt werkt niet altijd. Daarom bezoek ik OrangeBag het liefst via de website.

Pluspunten

snelle afhandeling! Snelle levering

Pluspunten

Persoonlijke touch. Magazine als extraatje.

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijke touch!

Pluspunten

De persoonlijke benadering als je je bestelling ontvangt: een handgeschreven kaartje! Bij mijn laatste bestelling zat een Voque als extra attentie. Het artikel is prachtig verpakt en arriveert als een cadeautje. Snelle levering. Goede site met goede foto's van kleding en schoenen, goede detail foto's.

Pluspunten

Prachtige collectie, zeer gebruiksvriendelijke website en de persoonlijke boodschap bij je aankopen.

Op mijn mobiele telefoon (Android ) laadt de mobiele site niet goed. En de retourtermijn is best kort.

Pluspunten

Duidelijke communicatie, snelle levering, persoonlijk kaartje bij bestelling.

Pluspunten

Fantastische service, geven je als klant toch een persoonlijke aandacht wat heel knap is voor een webwinkel!

Pluspunten

Snelle levering, leuk ingepakt, een 'persoonlijk woordje!' Last but bepaald niet least: een uitgelezen collectie!

De grootte van shirts wordt op verschillende manieren aangegeven: XL, 40, 54: geen peil op te trekken dus!

Pluspunten

Snelle vriendelijke service. Altijd een persoonlijke brief. Echt een feest om je aankopen uit te pakken

N.V.T.

Pluspunten

Persoonlijke benadering, snelle levering, leuke producten

Pluspunten

Leuk persoonlijk briefje erbij! :) mooi ingepakt en goede bezorging!

Pluspunten

Levering en aanbod

Verpakking kleding mag ruimer

Pluspunten

Ruim en verrassend aanbod. Snelle levering. Leuke persoonlijke noot bij de bestelling.

Vaker speciale aanbiedingen voor vaste klanten. Optie om zoekopdracht nog meer te verfijnen.

Pluspunten

Snelle levering en zeer goede klantvriendelijkheid!

Pluspunten

Snelheid en uitgebreide collectie

Pluspunten

Vlotte, nette en persoonlijke afhandeling na aankoop.

Pluspunten

Mooie site en supersnelle levering

Pluspunten

Snelle en goede service Mooie producten/merken Persoonlijke touch door kaart bij bestelling Duidelijke instructies voor retourneren Goede klantenservice - snelle reacties soms een leuke extra zoals laatst Vogue magazine bij bestelling!

- Reviews/ feedback van klanten over groot/klein vallen van een bepaald merk zouden handig zijn. (Bijv. 1 pers raadt aan het een maat groter/kleiner te bestellen) - Ik zou toch liever achteraf betalen voor de producten die ik houd. Het weerhoudt me er vaak van om een jurk bijv in 2 maten te bestellen. De priijs om voor te schieten wordt dan erg hoog. Omdat de verrekening pas plaatsvindt als je product weer door orangebag ontvangen is, loop je risico dat het uitverkocht is in de maat die je wel nodig hebt.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht