Pluspunten

Heel klantvriendelijk ,goede service ,behulpzaam aan de telefoon

Nog meer aandacht hebben voor de uitverkoop bij andere Bedrijven die odd molly verkopen om niet achter te lopen

Pluspunten

snel, professioneel en persoonlijk

geen.

Pluspunten

mooi verpakking, persoonlijk bericht. Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Retouzendingen heel goed georganiseerd

Het zou handig zijn om een maatrabel met alle gegevens te hebben, zoals taillewijdte, heupwijdte, borstwijdte. Maatkeuze vind ik nu vaak een gok. komt natuurlijk ook door diverse verschillende merken waarvan maatvoering vaak afwijkend is.

Pluspunten

Mooie merken, super service, persoonlijk.

Misschien werken met meerdere modellen.

Pluspunten

Het persoonlijk berichtje in de verpakking, service, de manier hoe de spulletjes ingepakt worden. Top!!!

Geen!

Pluspunten

Aantrekkelijke, praktisch handige site (zeker ook op telefoon). Snelle levering Erg leuk de persoonlijke groet bij de bestelling

Pluspunten

Snelle levering, met een persoonlijk tintje

Gewoon zo door gaan

Pluspunten

Snelle levering; je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, mooie en persoonlijke verpakking.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel merken, overzichtelijk, aardige medewerkers

Service bij klachten. Jeans conform voorschriften zorgvuldig gewassen. Jeans ziet er niet meer uit. Kan ik weg gooien. 199 euro + nog eens 10 euro aan verzendkosten weg! Waardeloos, echt schandalig. Onvoorstelbaar en zeer klantvriendelijk en onprofessioneel. Erg teleurstellend.

Pluspunten

Bestelling keurig verpakt en snel geleverd

Pluspunten

snelle levering, mooie producten, persoonlijke touch

op dit moment geen, misschien gratis verzenden vanaf een lager bedrag, combinatietips toevoegen etc.

Pluspunten

geweldige service!

Pluspunten

- bestelling is goed en leuk verpakt met persoonlijk 'touch' - retour sturen is heel eenvoudig - terug storting vindt ook snel plaats - site is overzichtelijk en bestelling plaatsen gaat makkelijk

Pluspunten

snelle levering, persoonlijk kaartje erbij

Pluspunten

Gratis verzenden en retour. Persoonlijk berichtje bij mijn eerste levering!

Pluspunten

OrangeBag geeft je het gevoel dat je belangrijk bent als klant. De pakketjes zijn altijd verzorgd ingepakt en het handgeschreven kaartje maakt het helemaal af. Op deze manier weten ze er een leuke persoonlijke draai aan te geven! Mijn complimenten ;-)

Pluspunten

Snelle en nette levering, veel keus

Pluspunten

Op de eerste plaats is het al een kadootje om een OrangeBag pakketje te ontvangen: mooi doosje en altijd een persoonlijk, handgeschreven briefje erbij. Daar word ik heel blij van! Verder vond ik 't ook heel erg super dat, toen bleek dat het kledingstuk toch echt te groot was, maar ik door ziekte de terugzendtermijn nét niet gehaald had, er rekening werd gehouden met mijn omstandigheden en niet moeilijk over werd gedaan. Niets dan lof dus!

Geen!

Pluspunten

Mooi, duidelijk overzicht van kleding etc.

geen

Pluspunten

Snelle levering . Persoonlijke note bij de bestelling. Pakket met zorg ingepakt. Assortiment is veelzijdig en up to date.

Pluspunten

Mooie spullen, nette en zeer fijne service, retourzendingen worden goed in behandeling genomen. Kortom....ik bestel hier graag en blijf dat doen.

Pluspunten

Snelle levering met altijd een persoonlijk briefje erbij.... Kwalitatief goede en mooie kleding en overzichtelijke site

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht