Elke keer je mooie spullen ziet mag je zeker zijn dat je deze hier vind!!
Hi, Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je altijd bij ons de mooie spullen vindt waar je naar zoekt. We blijven ons best doen om je te verrassen met onze collectie. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Grote keuze,fijne contacten uitstekende service.
Hi Betty, Dank je wel voor je mooie review! Het is fijn om te horen dat je onze aanpak en service als zo positief ervaart. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
zeer goede en snelle levering. Zeer mooie en goede kleding
Hi Marianne, Dank je wel voor je mooie review! Het geeft ons veel energie om te horen dat onze kleding en snelle levering waardeert. We selecteren met zorg elke collectie zodat jij altijd iets moois en kwalitatiefs ontvangt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Ik woon in Frankrijk en mijn bestelling werd perfect uitgevoerd. Informatie over verzending en ontvangst.
Hi Gerda, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles ook tot in Frankrijk soepel is verlopen. We zorgen er graag voor dat je goed op de hoogte blijft van je bestelling, waar je ook woont. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Heel goede aanbiedingen met scherpe prijzen en binnen 1 dag bezorgd (mits niet pas ‘s avonds besteld natuurlijk).
Hi Irma, Dank je wel voor je mooie review! We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Leuke collecties. Wel is het soms lastig de juiste maat te bestellen en te ontvangen. Dat licht natuurlijk ook aan het merk qua maatstelling. Service en afhandeling meestal snel en correct.
Hi Ria, Dank je wel voor je review en je eerlijke feedback! Leuk dat je onze collecties waardeert. Het klopt dat maatvoering per merk soms kan verschillen. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen voor advies, we denken graag met je mee. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Snelle levering en prachtige kleding!
Hi, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en onze collectie, dat is precies waar we het voor doen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Aanbod met leuke merken, snelle verzending en levering en duidelijkheid wat je van de service kan verwachte
Hi Maaike, Dank je wel voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met ons aanbod, de snelle levering én de duidelijkheid van onze service. Dat waarderen we enorm. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Mijn ervaring met Orangebag is dat er mooie en kwalitatief goede kleding wordt aangeboden. Het is misschien wat duurder, maar als je er langer mee doet (dan fast fashion) haal je dat er ook uit :)
Hi, Dank je wel voor je mooie review! Het is goed om te weten dat je de kwaliteit van onze kleding waardeert en dat je ziet dat investeren in duurzame mode uiteindelijk de moeite waard is. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Een prima ervaring !
Hi Mirjam, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Super mooie artikelen. Snelle levering en goeie service. Alleen nu voor 2e keer in korte tijd verkeerd artikel ontvangen.
Hi Marion, Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. We zijn blij dat je tevreden bent over onze artikelen, levering en service. Het spijt ons echter dat je nu voor de tweede keer een verkeerd artikel hebt ontvangen. Dat had niet mogen gebeuren. We waarderen je eerlijkheid enorm en nemen dit soort feedback mee om onze service en processen te verbeteren. Hopelijk kunnen we het in de toekomst beter voor je doen. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Heel mooi en ruim aanbod voor man en vrouw! Mooie kwalitatieve kledij van hoogstaande merken Ook een mooie mengeling van basics die je in je kast moet hebben als van Pronk stukken om de basis meet te combineren!!
Hi Charlotte, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn dat je ons aanbod zo waardeert, zowel voor man als vrouw, en dat onze mix van basics en bijzondere stukken je aanspreekt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Al bijna 10 jaar vaste klant van dit geweldige bedrijf, altijd correct, vriendelijk en snel, leuke wisselenders collecties. Top!
Hi Carolien, Dank je wel voor je mooie review! Wat fantastisch om te horen dat je al bijna 10 jaar zo tevreden bent over onze service en collecties. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Altijd iets leuks
Hi Tess, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je altijd iets leuks vindt bij ons. We blijven ons best doen om je te verrassen met mooie collecties en persoonlijke service. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Altijd de leukste en nieuwste collecties. Ook gemakkelijk en leuk om sale te shoppen. Netjes verpakte, gestoomde stuks ontvangen. Heerlijk!
Hi Elise, Dank je wel voor je mooie review! Je enthousiasme over onze nieuwste collecties en het gemak van sale shoppen waarderen we enorm. We doen ons best om elke bestelling netjes en met zorg voor je klaar te maken, zodat jij volop kunt genieten van je items. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Vind dit denk ik wel de fijnste webshop die er is . Alles gaat vlot , het bestellen , het verzenden en ook het retouren en terugbetalen !! Prachtige merken en goede kwaliteit ! Slaag hier altijd goed .
Hi Amanda, Dank je wel voor je mooie review! Zo’n fijne webshop-ervaring is precies waar we voor gaan. We zijn blij dat het bestellen, verzenden en retourneren soepel verloopt en dat je tevreden bent over onze merken en kwaliteit. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
In de sale een broek besteld. Helaas bleek de riem te ontbreken. Nadat ik daarover gemaild had is er moeite gedaan 'm te achterhalen en op te sturen. Daar ging nog iets mis maar ook toen is men moeite blijven doen zodat het uiteindelijk tiptop in orde is gekomen. Dat lijkt normale service maar ik kom het zelden zo supergoed tegen. Bedankt!
Hi Corry, Dank je wel voor je mooie review! Jammer dat de riem in eerste instantie ontbrak, maar we zijn blij dat we het uiteindelijk goed hebben kunnen oplossen. Service hoort inderdaad vanzelfsprekend te zijn, maar het is fijn om te horen dat je onze inzet waardeert. Dank voor je geduld en vertrouwen en graag tot een volgende keer! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Door een vergissing van mijn kant ging er iets mis met een retourzending. De contactpersoon zat er bovenop en heeft gezorgd dat alles weer goed kwam. Top!
Hi Juno, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en goed is opgelost, ondanks de vergissing. We doen ons best om altijd mee te denken en te helpen waar nodig. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Altijd super snelle bezorging en topmerken!
Hi Nicole, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie spullen, goede service
Hi Carien, Dank je wel voor je mooie review! Wij vinden het leuk om te lezen dat je onze service als goed ervaart. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Na de bestelling bleek er een vlekje op mijn bestelling te zitten. Na telefonisch contact goed geholpen te zijn snel een nieuwe gekregen. Top!
Hi Claudia, Dank je wel voor je mooie review! Vervelend dat er een vlekje op je artikel zat, maar gelukkig konden we het snel voor je oplossen. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie collectie maar toch al vaak teleurgesteld. Ik ben daardoor door de jaren heen steeds minder gaan bestellen terwijl het voorheen echt mijn favoriete site en eerste optie was als ik iets nodig had. Producten dan toch niet helemaal als afgebeeld qua kleur of pasvorm. Enkele keren n jeans met draaipijp gehad. Retour en omruil process werkt omslachtig. Communicatie daarover is omslachtig en vrij klantonvriendelijk, soms weinig service bereidheid zelfs.
Hi Saskia, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te horen dat je in de loop der tijd teleurgesteld bent geraakt, zeker als we ooit je favoriete webshop waren. Dat betekent dat we iets zijn kwijtgeraakt wat voor jou belangrijk was, en dat nemen we serieus. Wat je aangeeft over kleurafwijkingen, pasvorm en bijvoorbeeld de draaipijpen van jeans is natuurlijk niet wat je mag verwachten. Ook dat het retourproces en de communicatie daaromheen als omslachtig en klantonvriendelijk wordt ervaren, is iets waar we dan in kunnen verbeteren. We waarderen je eerlijkheid enorm en nemen dit soort feedback mee om onze service en processen te verbeteren. Hopelijk kunnen we in de toekomst weer het vertrouwen terugwinnen dat je eerder in ons had. Dank je wel nogmaals. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Onrangebag heeft een mooie website met duidelijke foto’s. De verzendservice is goed en retourneren gaat makkelijk. Ik vind de modeshows een leuke aanvulling. Enige wat ik wel eens mis is een wat uitgebreider zoekfilter.
Hi Marsja, Dank je wel voor je mooie review en bedankt voor de mooie complimenten over onze website, service en modeshows. Leuk om te horen dat je daarvan geniet! 😊 Dank ook voor je feedback over het zoekfilter. Een terechte opmerking, en we nemen dit zeker mee in de verdere verbetering van onze site. We willen het zoeken naar jouw favoriete items natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Fijn dat ze veel keus hebben en super makkelijk bestellen en als het niet goed is ook makkelijk te retourneren!
Hi Barbara, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Orangebag heeft een mooie, kwalitatieve collectie. De bestelling is zorgvuldig ingepakt en vlot verstuurd.
Hi Anke, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de collectie en over de zorgvuldige en snelle verzending. We doen ons best om elke bestelling met aandacht te verwerken, dus dit waarderen we enorm. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht