Pluspunten

Een webwinkel die het lukt om online shoppen toch een heel persoonlijk karakter te geven. Respect!

Geen! Graag dit beleid consequent uit blijven voeren

Pluspunten

Snelle verzending, makkelijke wijze van retourzenden indien nodig.

Pluspunten

Very nice and friendly service. Fast postage! Can only recommend it!

Pluspunten

- Persoonlijke aanpak, kaartje is leuk! - goede, duidelijke en gratis retourregeling.

Pluspunten

Goede snelle service. Grote diversiteit aan merken. Vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

Duidelijke website, realistische foto's, snelle en correcte levering. Uitgebreid assortiment, ruime keuze. Gratis retourneren met vlotte financiële afwikkeling. Hierdoor kun je bij twijfel 2 maten van een artikel bestellen. Goede afprijzingen tijdens de sale waardoor het met een beperkt budget toch mogelijk is mooie merken aan te schaffen.

Pluspunten

mooie veelzijdige collectie

geen

Pluspunten

Goede en snelle service, verzorgde pakketjes, vriendelijke medewerkers. Mooie kleding, fijne merken en heel gebruiksvriendelijke website (kledingstuk apart afgebeeld maar ook bij een model).

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk retourneren. Leuk was ook het handgeschreven bedankje bij de bestelling.

Pluspunten

Het persoonlijke kaartje! De collectie Overzicht en snelheid website

Suggesties op de website op basis van eerder gekochte collectie stukken

Pluspunten

Bij ieder handeling een bevestiging. Duidelijke en eerlijke communicatie. Heel netjes verpakt. Leuke persoonlijke boodschap. Gratis bezorgd, gratis terug.

Geen enkele

Pluspunten

mooie collectie super service

Pluspunten

Snelle en accurate levering

Pluspunten

Snel, super attent en verzorgd. Echt een cadeautje wat je binnenkrijgt!

Pluspunten

Mooie collectie, snelle levering, persoonlijk briefje

Je moet voor 14.00 bestellen voor levering volgende dag. Hierdoor heb ik al een paar keer een bestelling niet geplaatst of geannuleerd. Kan het niet tot 17.00? Ik zou het fijn vinden om nog meer advies te krijgen. Zoals in een echte winkel. Advies bij mijn figuur, mijn baan, of de rest van mijn garderobe! Een online personal shopper! Als ik regelmatig bij jullie bestel, kent zij mijn smaak en weet ze welke items ik al heb. En kan ze combinatietips geven.

Pluspunten

Leuke collectie. Snelle levering en makkelijk retourneren. Vrolijk briefje erbij wordt erg gewaardeerd!

Foto's geven niet altijd de juiste kleur weer. Voor goede klanten bij twijfel twee bestellen zonder twee keer te betalen zou mooi zijn.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verzorgd en prima retour- en ruilregeling :-)

Pluspunten

Geweldig snelle bezorging die ook nog eens gratis was. En wat echt heel leuk was: die persoonlijke noot op de kaart! Veel dank!

Echt geen enkele.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke verpakking mooie merken

7 dagen aanmelden en dan nog 7 dagen retour zodat je op de wettelijke 14 dagen komt vind ik heel onsympathiek Het werd wel opgelost dat ik de 8ste dag wou retourneren maar moest er wel eerst over bellen

Pluspunten

Snelle levering Makkelijk retourneren en snel geld terug Mooie website

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht