Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Snelle levering, unieke producten & het leuke persoonlijkekaartje wat bij je aankoop zit.

Pluspunten

Assortiment

Meer de duurdere merken

Pluspunten

Mooie kleding. Goede kwaliteit. Goed bereikbaar per mail. Uiterst vriendelijk. Snelle levering. Goede en snelle afhandeling van retourzendingen.

Meer styling advies.

Pluspunten

Gewoonweg goed!!

Niks

Pluspunten

Supersnelle levering. Orange Bag maakt haar beloftes waar. Alles netjes ingepakt en het persoonlijk geschreven briefje vind ik zeker een plus! Het maakt het allemaal nét wat leuker...en persoonlijker natuurlijk!

Houden zo!

Pluspunten

Snelle levering + snelle terugbetaling van retour gestuurde artikelen

Pluspunten

Prachtige kleren en altijd zo mooi verpakt en met een leuk persoonlijk briefje, echt een kadootje

De site is erg mooi maar klikt soms wat lastig bv. als je naar ' allemerken ' wilt

Pluspunten

Snelle service, persoonlijk kaartje bij de bestelling, geen verzendkosten bij retour, leuke merken.

Uitbreiding van kinder/jeugdkleding na maat 152, meer merken, en een 'nieuw' pagina apart voor kinderkleding

Pluspunten

Pluspunten

Persoonlijke noot bij elke bestelling die echt klopt. Maakt bestellen leuker!

Als Orangebag toch zo goed weet wat ik/wij leuk vinden kan er ook pro actief gemaild worden dat er een item is dat ik wellicht leuk vind. Kans is groot dat ik dat dan bestel. Assortiment iets vergroten met paar andere mooie merken. Bijv. Altea.

Pluspunten

Snelle levering en een handgeschreven kaartje bij de bestelling

Pluspunten

Fijne snelle persoonlijke bezorging van hele mooie items

Pluspunten

Ik ben ontzettend tevreden, klantvriendelijkheid, makkelijk retouren, duidelijk en hele goede website! Complimenten! Mooie spullen.

Pluspunten

snelle levering, leuke kleding, levering met zorg, makkelijk retour retourmeldingen gaan goed, betalingen lopen goed, koop al jaren bij orangebag: tot nog toe geen enkele klacht, alleen maar positief.

op site wat meer combinatietips geven van kleding en verder vooral zo doorgaan!!!

Pluspunten

Goede en snelle service, heldere website, persoonlijke behandeling idzv kaartjes . Mooie sale

Pluspunten

Snel, goede service, Gratis verzenden boven 75 euro en gratis retourneren.

Pluspunten

Orangebag biedt een heel diverse collectie aan kleding van heel mooie kwaliteit. Prachtig opgezette webwinkel die internetshoppen echt tot een feestje maakt. Mijn eerste bestelling verliep heel goed: levering heel snel, product naar wens, geen verzendkosten en een heel sympathiek (handgeschreven) kaartje erbij. Ik ga zeker vaker kleding kopen via Orangbag!

Mannencollectie oogt wel heel saai en braaf. Helaas, heel begrijpelijk, afgestemd op de gemiddelde Nederlandse man.

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice

Misschien is het een idee om aan te geven of een kledingstuk groot of klein uitvalt..

Pluspunten

snelle afhandeling, retourzendingen, geld terugstorten, maar vooral mooie kleding

hangt natuurlijk ook af van wat de bedrijven maken, maar de kelding mag wel iets spannender

Pluspunten

Goede overzichtelijke website Overzichtelijke bestellijst bij de bezorging persoonlijke touch (briefje) Makkelijk terug te sturen

Zending naar het buitenland is niet mogelijk (Singapore)

Pluspunten

Snelle en persoonlijke service

Pluspunten

Snelle levering. Goed geholpen met vragen over het product.

Geen. Prima service.

Stationspark 1010