Pluspunten

Zeer ruime collectie , service is prima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi verpakt

De hoeveelheid nieuwsbrieven die naderhand ontvangen worden zijn veel te veel. Ergerlijk!

Pluspunten

snel

geen

geen

Pluspunten

Persoonlijke benadering dmv handgeschreven brieven.

Naast handgeschreven brief periodiek bellen om te vragen of producten goed bevallen zou super zijn qua klantcontact en benadering. Tips op basis van koopgedrag. Als er nieuwe artikelen bijkomen die passen in ons koopgedrag daarvoor mailen.

Pluspunten

snelle levering, keurig verpakt met een leuk kaartje en geen verzendkosten. met een woord super!!1

Pluspunten

Snel, overzichtelijke site, kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, mooie artikelen, snelle service. Zeer betrouwbaar

Pluspunten

- op tijd geleverd en makkelijk op te halen bij een ophaalpunt - net briefje erbij (klantenbinding) - makkelijk terug te sturen - duidelijke communicatie omtrent levering/retour zenden - netjes ingepakt - mooie, duidelijke website

- aan de zool van de schoen was te zien dat ie al ooit gepast of dat erop gelopen was. Maakte niet uit als ik ze had gehouden, maar bij het terugsturen dacht ik wel: als ze 'm nu maar niet afkeuren omdat ik er al op gelopen heb. Dat was niet zo, dus dat is dan weer positief. - kleur week ietsje af van de foto, waardoor ik de schoenen niet wilde.

Pluspunten

Pluspunten

service is perfect

Pluspunten

Keurig verpakt, duidelijke informatie over de levering. Eventueel retourneren goed geregeld. Snel geld retour ontvangen.

Pluspunten

Mooie producten. Een persoonlijke en zeer klantvriendelijke manier van werken! Bij de bestelling altijd een HANDGESCHREVEN verhaaltje, zo leuk!!

Pluspunten

Bij de productomschrijving kan je duidlelijk lezen wat je koopt; materiaal, kleur, omschrijving model en last but not least een advies of de maat normaal - klein of groot valt. Je hebt dus bijna altijd 100% fit en dat is fijn. Het bestellen en betalen gaat ook makkelijk. Je krijgt meteen een email bevestiging en als je order verzonden is krijg je een code waarmee je je bestelling kunt volgend. PostNL heeft al mijn bestellingen tot zover altijd op de afgesproken dag bezorgd. Als de order binnen komt en je opent de doos.... dan voelt het of je een cadeautje uitpakt. Order is netjes verpakt (in oranje) en tot nu toe heb ik er elke keer een persoonlijk handgeschreven briefje bij gekregen. Super attent! Last but not least.. ze hebben prachtige items en merken! Just love it!

Pluspunten

Vlotte levering en ruilen is geen punt

Pluspunten

Persoonlijk, snelle levering, attent

Pluspunten

Kreeg een mooi cadeautje bij mijn bestelling en een persoonlijk briefje, ook de levering was reuze snel !!!

Eigenlijk geen, ik ben erg tevreden.

Pluspunten

Breed en leuk assortiment. Levering is een cadeautje. Retourzending en terugbetaling probleemloos.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht