Pluspunten

Fijne webshop goed advies en leuk briefje bij het pakketje!

Keep up the good work!

Pluspunten

Mooie spullen en goede service. Snelle levering, persoonlijk briefje erbij en makkelijke retourservice.

Pluspunten

Snelle site, goede foto's, details beschikbaar, ook vanaf smartphone te bekijken, goede terugstuurregelong, aardige briefjes ( maar niet per de noodzakelijk, wat moet je toch ook schrijven om na al die keren toch origineel te kunnen zijn?)

Aankopen via phone is me nog niet gelukt, maar misschien moet ik dat nog een keer proberen. Soms kan ik moeilijk doorklikken naar de shoppingbag, dan moet ik eerst mijn beeld verkleinen, ligt mogelijk aan de computer maar is ook irritant

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Snelle bezorging en artikelen zijn netjes verpakt. Ook leuk zo'n persoonlijk kaartje erbij.

Vooral zo doorgaan.

Pluspunten

snel, goed, behulpzaam, reageren op mail

Pluspunten

Leuk om een kadootje te krijgen. Zorgvuldig ingepakt, in mooi papier en ook nog een handgeschreven kaart. Top! Snel geleverd.

Bij één topje een totaal andere kleur dan ik dacht. Kwam op de tablet wel veel donkerder over. Ik dacht een heel donkerblauw topje te kopen, in het echt was het vele malen lichter.

Pluspunten

snel, zag er netjes uit, mooi ingepakt, erg goed verzort

Pluspunten

Erg mooie producten, heel goede kwaliteit en super service (persoonlijke kaart en tijdschrift) erg slim aangepakt

Pluspunten

snelle levering leuk persoonlijk kaartje bij de levering netjes verpakt echt onbeschadigd product (laarsjes) mooie website geld snel teruggestort

de wijze van retourzending kan wat duidelijker er staat op de website vooral wanneer je in het buitenland woont. Woon je in Nederland en bestel je voor het eerst weet je niet van de retoursticker dit zou meer benadrukt kunnen worden. Ik denk dat dit potentiele kopers kan overtuigen om het product toch te bestellen. Maak dit laagdrempeliger!

Pluspunten

Helemaal goed. Doen precies wat ze beloven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-snelle levering -persoonlijke noot bij de bestelling, heel sympathiek - netjes verpakt/getransporteerd - mooie collecties!! - betrouwbaar

- maar een week de tijd om te ruilen, dat is echt tekort. Indien je een paar dagen niet thuis bent en het pakket bij de buren wordt afgegeven dan tellen die dagen dus ook al mee. Dit is niet klantgericht

Pluspunten

Netjes verpakt, met steeds een kaartje met hierop een persoonlijke noot. Bezorging zoals beloofd. Mooie kleding.

Kan niets bedenken.

Pluspunten

Mooie kleding,snelle levering, en altijdeen leuke persoonlijke boodschap ij je bestelling.

Pluspunten

Mooie kleding en goede service! En persoonlijke benadering.

Pluspunten

Snelle service! Ookal gooi je je mandje vol en kom je de volgende dag pas terug... Spullen blijven in mandje. Handig voor twijfelkonten zoals ik. :-)

Donkere kleding soms moeilijk goed te zien op de foto's.

Pluspunten

Super service!

Pluspunten

Snel, attent, persoonlijk. Er is altijd wel een persoonlijke boodschap mee over eerdere gekochte artikelen.

geen

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering. Met een persoonlijk briefje!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Het geschreven kaartje is erg leuk.

Pluspunten

goede communicatie, goede zendtijd, goede retourservice, duidelijke website

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht