Pluspunten

Snelle bezorging, luxe verpakking met handgeschreven boodschap.

Pluspunten

Ik heb mooie schoenen voor een goede prijs, ook werden ze heel snel geleverd en zat er een leuk persoonlijk kaartje bij! Zeer tevreden.

Pluspunten

mooie collectie, goede levering

test de producten. Ik heb onlangs een sweater gekocht. Hij staat enig, maar de binnenkant pluist enorm. Voor die prijs is dat eigenlijk niet acceptabel (Merk Stella Nova)

Pluspunten

Keurig verzorgde en snelle levering

Pluspunten

Ik had een tas aangeschaft en het zat mooi in een grote tas met een tas er nog omheen. Maandag besteld en woensdag binnen. Snel en altijd een attent notitie erbij. Super!

Pluspunten

Goede website, redelijk snelle leveren, netjes verpakt, goede retourregeling.

Pluspunten

Snelle bezorging, mooi ingepakt, persoonlijk kaartje erbij.

Pluspunten

Hele snelle levering, mooi verpakt, altijd een persoonlijke kaart er bij handgeschreven. Retourzending werkt gemakkelijk. Hele mooie, originele merken en de kleding valt nooit tegen, wat kwaliteit, maat en pasvorm betreft. Hele goed werkende site, betaling werkt ook snel en efficient. Goede foto's op de site en bestelling werkt handig met shopping bag.

geen

Pluspunten

te gekke site.. mooie combinatie van merken en mooie kwaliteit

Pluspunten

Perfecte service wat bereft betaling met ruilen/retourneren Persoonlijk door bijgevoegde handgeschreven kaart Met zorg ingepakt

Pluspunten

snel, altijd met een persoonlijke noot, heel divers mooi aanbod voor ons hele gezin.

Pluspunten

Orangebag is een erg fijne site met mooie spulletjes. De bestelde artikelen worden altijd snel en netjes geleverd. Iets retour sturen en een refund krijgen wordt tevens goed afgehandeld.

Pluspunten

Goede website, snelle levering, snel geld terug voor retour zending. Artikelen mooi verpakt.

Geen.

Pluspunten

Snelle service, leuk persoonlijk bericht bij de levering.

Pluspunten

Ze handelen snel, zowel verzendingen als retourzendingen. Goed en leuk verpakt, persoonlijk briefje erbij. Gratis (retour)verzending. Geen gedoe met retourformulieren printen e.d. Perfect! Zoals je wilt internet shoppen!

Geen.

Pluspunten

De grote keuze, de snelle bezorging, de keurig verzorgde manier waarop de kleding was ingepakt en de persoonlijke noot in de vorm van een handgeschreven briefje!

Pluspunten

Prachtige merken. Ik heb alleen maar goede ervaringen met OrangeBag. De pakketten zijn ook nog eens leuk verpakt.

Zo houden!

Stationspark 1010