Ik mis een spaarsysteem. Ik koop vaak bij jullie en verwacht dan ook soms een korting. Jullie sturen nu af en toe een blad mee maar deze zijn vaak al van maanden terug. Dat valt tegen. Verder ben ik tevreden.

Pluspunten

Zeer snel geleverd. Keurig.

Geen.

Pluspunten

Totaal aantal punten wat haalbaar is. Ben zeer tevreden. Altijd een persoonlijk geschreven kaartje, goede service, snelle levering, mooie en handzame site.

Pluspunten

Duidelijke site, groot aanbod,snelle levering, persoonlijke boodschap bij het paketje

Pluspunten

Pluspunten

Altijd een feest om een pakket van Orange Bag te ontvangen: de kleding is netjes ingepakt in mooi oranje papier en daarnaast zit er altijd een persoonlijke handgeschreven kaart bij!

nvt

Pluspunten

Prachtige producten, snelle levering, mooi en netjes verpakt, persoonlijke boodschap erbij en snel het aankoopbedrag terug bij retourzending.

geen

Pluspunten

Ik vind dat Orangebag klantvriendelijk is en vooral erg goed gestructureerd. Ze verkopen mooie en kwalitatief goede items.

Ik zou wel wat vaker willen profiteren van acties. Bijvoorbeeld een vaste klantenkaart. Ik word als vaste klant eigenlijk niet "beloond".

Pluspunten

Persoonlijke boodschap, erg leuk!

Geen oude tijdschriften toevoegen, dan beter niets...

Pluspunten

snelle levering en zeer mooi kleding

Pluspunten

Mooie collectie! Nieuwe merken Goede beschrijving vabn de producten Realistische foto's vanuit verschillende perspectieven Mooie verpakking met een attent persoonlijk briefje erbij

Witte/lichte kleding kan beter tegen een donkere ondergrond worden gefotografeerd, zodat die beter zichtbaar is.

Pluspunten

Uitgebreide collectie. goede service. Snelle verzendingen en afhandeling van eventuele retouren.

Pluspunten

mooie kleding

Pluspunten

Pluspunten

Altijd up to date en supermooie mode

Pluspunten

duidelijke informatie, snelle levering, mooie producten.

als verzending naar het buitenland mogelijk was zou ik vaker bestellen, aangezien ik niet in Nederland woon.

Pluspunten

Supersnelle levering, mooi ingepakt en dan ook nog een persoonlijk kaartje erbij! Top!

Pluspunten

Snelle levering, vanaf 75€ gratis verzending en altijd gratis retour

Pluspunten

Fijne webshop met mooie merken voor mijn man, kids en natuurlijk voor mezelf.

Geen.

Pluspunten

Het feit dat je je pakket op een afhaalpunt kunt laten bezorgen, zodat je hem zelf na werktijden kunt ophalen.

Dat de 7 dagen bedenktijd ingaat op de dag dat je het pakket hebt opgehaald bij het afhaalpunt en niet vanaf de dag dat het daar geleverd is. Ik heb hierdoor iets moeten kopen, waar ik toch niet helemaal blij mee was.

Pluspunten

Variatie in kleding, origineel Snelheid bezorging Persoonlijke boodschap

Foto's van de kleding kunnen soms beter

Pluspunten

Mooie verpakking, persoonlijk kaartje. Snelle levering.

Kleuren nog beter omschrijven. Beeld geeft vaak kleurverschil.

Pluspunten

Snelle service, retourbeleid, mooie collectie

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht