Pluspunten

Snelle, persoonlijke service

Pluspunten

Goede service,snelle bezorging, vriendelijk, en erg mooie collectie.

Helaas geen bezorging in Thailand

Pluspunten

snelle levering persoonlijke service retours snel afgehandeld

Pluspunten

Snelheid van verzenden Handgeschreven briefje, heel persoonlijk

?

Pluspunten

Leuke verpakking met een persoonlijk kaartje! Het wordt snel bezorgd! Helemaal super. Goede survice

Pluspunten

lookbook met voorbeelden, mooie merken met goede kwaliteit. Weer eens wat anders dat hier in de winkels hangen. Snelle levering en altijd mooi verpakt met persoonlijke note. Sale artikelen blijven altijd lang op de site, waardoor het ook in de winter goed kopen is als we naar de zon met vakantie gaan.

Wellicht ook wat goedkopere merken ook voor kinderen.

Pluspunten

Snelle verzending, heldere communicatie, eenvoudig retourneren, snel geld retour van teruggestuurde items.

Pluspunten

Mooie merken, snelle levering, betrouwbaar.

Soms is het lastig beoordelen hoe een item staat of hoe het model valt. Een foto van een model met de kleding of schoenen aan, is dan erg fijn.

Pluspunten

Snelle levering Gratis levering & retour Er zat een leuk persoonlijk briefje bij de bestelling

De tijd voor retourneren is erg kort: 7 dagen

Pluspunten

Het is gewoon een feestje om bij OrangeBag te bestellen, omdat je een persoonlijk kaartje bij je bestelling krijgt, soms zelfs met verwijzing naar je vorige bestelling - dat het zo leuk bij elkaar past. Ik vind dit echt heel erg leuk! Ik heb nog niet zo heel erg vaak bij jullie besteld, maar tot nu toe is het goed bevallen. Snelle service en persoonlijk! Maakt me blij ;-)

Pluspunten

mooie overzichtelijke site vriendelijke note bij bestelling

wellicht toevoeging van mooie iets betaalbare produkten

Pluspunten

top website! Mooie collectie. Heel klantvriendelijk, supersnel met reacties op vragen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering

Andere vrouwlijke modellen met een A-figuur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, mooie merken, bereikbaar

Foto's maken van een klacht! Daar ben ik niet zo blij mee. Vorige zomer kocht ik schoenen van Fred de la Bretoniere, die zijn echt niet goed, maar op de foto beoordeelden jullie ze als ok. Ik ben er nog mee naar de winkel in de Utrechtsestraat geweest om het erover te hebben. Ze verkochten dat model niet, maar vonden mijn klacht wel gegrond! Dit kon ik dus bij Orange bag via de foto niet duidelijk maken.

Pluspunten

na bestelling volgende dag in huis kan meteen zien welke producten nieuw zijn toegevoegd snel retour van betaald factuurbedrag na ruiling

Pluspunten

Snelle service maar vooral de persoonlijke aandacht!

Pluspunten

-Bestellen was makkelijk/klantvriendelijk. -Snel bezorgd, netjes bezorgd. -Met een persoonlijk briefje, erg attent.

Pluspunten

Prima en snelle service.

Pluspunten

Prima levering artikelen vallen soms tegen martiaal is anders dan verwacht, maar wel ok.

Pluspunten

Goede persoonlijke service. Bij problemen, snelle oplossing

Pluspunten

Snel, goed en leuke levering ! Ik heb 2x schoenen besteld en er zat een handgeschreven leuk kaartje bij. Onverwacht en daarom heel leuk! Zeer goede site.

Pluspunten

Prima service! Mooi verpakt! En erg leuk met persoonlijk touch in de vorm van een kaart met een tekst! Mooie en duidelijke website en snelle bezorging!

Pluspunten

Super snelle service, keurig verpakt en snelle afhandeling van retouren. Fijne betrouwbare webwinkel

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht