Pluspunten

Het enorme assortiment en de persoonlijke noot. Ik voel me heel erg welkom bij Orangebag. Iets dat ik in veel "stenen" winkels nog wel eens mis.

Pluspunten

snelle, correctie service. Altijd een vriendelijk, persoonlijk woord op een kaartje.

Pluspunten

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Pluspunten

Snel ,keurig verzonden , inclusief een handgeschreven briefje wat aardig aan doet.

Pluspunten

Snelle levering, fijn dat je kunt ruilen i.p.v. opnieuw bestellen.

Pluspunten

snelle, adequate levering, met persoonlijke aandacht.

geen

Pluspunten

goed en vriendelijk verpakt mooie producten foto's op website geven een werkelijk beeld, ook mbt de kleur

om bij terugkomst op de pagina (als je n product nader bekeken hebt) terug te komen bij het plaatje wat je open geklikt had en niet weer bovenaan de geselecteerde producten

Pluspunten

top site goede service niets op aan te merken

Pluspunten

wordt op tjd geleverd

Pluspunten

Mooie overzichtelijke site. vandaag bestellen morgen in huis dit is super. Ook zit er altijd een persoonlijk schrijven bij wat ik zeer attent vind.

Pluspunten

Goede correcte afhandeling mooie keuze en snelle levering

Pluspunten

Fijne site, leuke nieuwsbrief, een van de weinige nieuwsbrieven in mijn email die ik niet heb opgezegd en daadwerkelijk bekijk. Makkelijk browsen van kleding. Wel altijd fijn om te zien hoe een artikel op een model staat. Dat helpt.

Pluspunten

Snel bezorgd. Mooie merken. Zeer regelmatig nieuwe kleding.

In één oogopslag zien in welke andere kleuren dit product te koop is.

Pluspunten

Snelle levering! leuk persoonlijk kaartje erbij, dus ondanks het internet toch een persoonlijke benadering. Mooie kleren!

Het pakketje moest voor getekend worden en daarom duurde het even voor ik het in mijn bezit had. Voor de volgende keer zal ik moeten bekijken of het op een afleverpunt kan worden gebracht.

Pluspunten

De styling tips

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering (besteld om 13:00, de volgende dag kon ik al om 11:00 mijn nieuwe schoenen ophalen op het postkantoor) met persoonlijk, handgeschreven berichtje erbij.

Pluspunten

Snelle service. Aardige mensen! Een voorbeeld voor andere websites.

Pluspunten

Mooie site, mooi dat je kunt aanklikken met en zonder model, leuke nieuwsbrieven, gratis retourzenden, leuk persoonlijk briefje

Meer filtermogelijkheden

Pluspunten

Snelle verzending en product netjes verpakt! Fijne service!!!!!!

Pluspunten

Mooie merken + snelle levering

Pluspunten

Goeie site, goeie service, mooie kleertjes

Meer Info, iets groot valt of niet, en kleuren zijn soms heel anders dan de foto. Beschrijving uitbreiden kan helpen.bv de hunkeydorey trui die ik terugstuurde was maat xs en die viel echt groot.

Pluspunten

Goede verpakking, functioneel. Netjes in papier gewikkeld. Professioneel drukwerk erbij en een leuke 'feel good' persoonlijke boodschap. Top.

Geen.

Stationspark 1010