Pluspunten

Site is excellent in the way they display the clothes in outfit form. selection from brands is diverse and unique. clothes arrived quickly and no hassle with the free return.

Wrap clothes in box in plastic - what if something spilled or so?

Pluspunten

Ben heel blij met alle afhandelingen!

Pluspunten

Snelheid, aandacht, persoonlijke, 'alles werkt', perfecte service

Pluspunten

Duidelijke foto's waarbij het extra positief is als de kleding door modellen geshowd wordt.Hierdoor beter beeld hoe de kleding valt. Snelle levering en aardig handgeschreven kaartje erbij.

Geen tips.

Pluspunten

Snelle levering,goeie service.

Pluspunten

Prettige site, goede service

Pluspunten

Een fijn bedrijf. Mooie website, goede merken. Snelle levering. Goede service. En als het product retour gaat ook snelle terug betaalservice. Gratis verzenden en retoursturen. Een pre. Het maakt dat ik er gemakkelijker koop.

Nog meer styling tips aan het begin van het seizoen. Website look kan beter.

Pluspunten

Een persoonlijk briefje bij het pakketje. Netjes verpakt.

Pluspunten

Mooie website met mooie producten. Altijd heel veel zorg bij aflevering en super kwaliteit. Ik ben al jaren fan.

Pluspunten

persoonlijke service, kaartje

Pluspunten

De website is overzichtelijk, prima beleid m.b.t. Retour melden en zenden van artikelen. Mooie kleding, net iets specialer dan kleding van bijv. Esprit etc.kleding wordt geleverd in een mooie verpakking met een leuke geschreven tekst.

Zou graag een uitgebreidere collectie sieraden zien. Soms blijft kleding afgeprijsd lang op de website staan zonder dat het verder afgeprijsd wordt. Collecties van bijvoorbeeld vorige winter staan er dan nog. Had laatst een ring besteld, maar werd in dezelfde grote doos geleverd als kleding. Dat vind ik wel zonde.

Pluspunten

Altijd een persoonlijk kaartje bij je bestelling. En als je vaker besteld wordt er ook gevraagd of je tevreden bent met je vorige aankoop! Zijn van die kleine dingen die je als "internet klant" blij maken. Normaal heb je zulke vragen als je in een winkel komt. Erg sterk van Orange Bag.

Pluspunten

mooie merken, goede kwaliteit, snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle levering en een leuk handgeschreven briefje bij je bestelling. Maakt het net allemaal wat persoonlijker.

Pluspunten

Mooie site, snelle en efficiente afhandeling. Ik vond het kaartje met persoonlijke tekst mbt aankopen heel erg leuk en attent!

Ga zo door!

Pluspunten

Mooie overzichtelijke site, mooie collectie

Nvt

Pluspunten

Snelle en nette levering van mijn laarzen, MET persoonlijke noot, erg prettig om op deze manier een pakketje te krijgen. Mijn waardering daar voor!!

nvt is prima zo!

Pluspunten

Snelle levering. Gratis verzenden plus retour. Ruilmogelijkheid. Prima service.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht