Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke aandacht, goede kwalitteit goederen, makkelijk te retourneren indien toch niet helemaal de juiste keuze.

Geen, gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Betaling achteraf zou fijner zijn zodat je bij een dure bestelling geen grote betalingen hoeft te doen. Bijv. Als ik 3 laarsjes bestel om te kijken welke het mooiste staan is het vervelend om ze alvast alle 3 te betalen terwijl ik er sowieso 2 terug stuur.

Pluspunten

snelle service, overzichtelijke site, mooie merken, fijne toevoegingen als lookbook en een persoonlijk briefje bij je ontvangen pakketje.

kan ik even niet op komen

Pluspunten

Overzichtelijke website met goede zoekfuncties. Spullen worden snel geleverd en zijn dan altijd netjes verpakt.

Geen enkel. Goed bedrijf, alles is altijd mooi verpakt en vaak zit er ook nog een cadeautje bij. Helemaal top!

Pluspunten

snelle mailreacties en levering

Pluspunten

Snelle levering, verzorgd pakket, persoonlijke noot, prachtige kwaliteit jurken, goede retourservice en snelle terugstorting. Klasse.

Geen verbeterpunten. Helaas waren de bestelde jurken te krap bij de borstomvang en had ik een grotere maat nodig van alle exemplaren. Die waren niet voorradig.

Pluspunten

snelle verzending, goed klantencontact, leuke kaarten met persoonlijke notitie, extraatjes zoals tijdschriften zijn leuke attenties

gratis verzenden

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verpakt. Leuke attentie( boek)

Pluspunten

Snelle levering. Altijd leuk om open te maken. Inhoud zeer verzorgd.

Pluspunten

Mooie kleding, snelle levering, snelle terugbetaling bij retourzending, af en toe cadeautjes bij je bestelling, telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Snel, netjes verpakt, leuk persoonlijk berichtje bijgevoegd

Pluspunten

snelle bezorging mooi ingepakt jurkje komt overeen met foto

geen behoefte aan extra tijdschriften of boeken.

Pluspunten

Verzorgde afhandeling Gratis verzending en retour boven € 75 Telefonisch contact prettig.

De laatste keer plaatste ik een forse bestelling twv ruim € 600 en oa ook een broek en tijdens de betalingssessie bleek hij door iemand anders te zijn besteld, maar dat zag ik pas toen de bestelling thuis kwam. Intussen was hij online weer beschikbaar gekomen. Ik heb erover gebeld, maar het blijkt dat ik voor dit artikel wel verzendkosten moet betalen en ja, dat wilde ik niet. Jullie zouden dit soepeler en persoonlijker op kunnen lossen na zo'n grote bestelling. Een ander punt: wat goedkopere merken voeren

Pluspunten

volledig aanbod, snelle service en leuke afhandeling met tijdschrift en handgeschreven kaartje

geen

Pluspunten

snel en accuraat

deze heb ik niet

Pluspunten

D.m.v. het handgeschreven kaartje bij de ontvangen bestelling, komt het contact heel persoonlijk over.

Pluspunten

Erg leuke items, goede service!

Pluspunten

Snelle levering en altijd een persoonlijke noot

Ga vooral zo door

Pluspunten

Gratis verzenden, prima levering en een mooi vakantieboek erbij.

Pluspunten

snel/accuraat/ persoonlijke noot/ wordt mooi verzonden

sneller inladen vh beeldmateriaal

Pluspunten

Een mailtje sturen dat de retourzending nog niet terug was. Meegedacht om te kijken waar het pakket was of evt. kon zijn. Ons uitstel gegeven. Heel persoonlijk. Heel goed bereikbaar.

Beter uitneembare stickers uit de bikinibroekjes.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht