Meer combinatievoorbeelden van kleding

Pluspunten

- snelle levering - vriendelijke mensen aan de telefoon - prachtige merken - ruime keuze

- als je iets retourneert, dan duurt het best lang voor je je geld weer terug hebt ontvangen.

Pluspunten

Extreem snelle levering, gratis retourneren &/of ruilen, glossy cadeau bij bestelling, persoonlijke groet bij bestelling. Kortom, topservice!

Pluspunten

Snelle bezorging Goede website Veel kleding met model om te kijken hoe het staat

Kleuren van foto's komen niet altijd overeen met werkelijkheid

Pluspunten

Mooie merken, goede website, snelle reactie bij vragen, goede afhandeling van bestellingen en retouren. Uitgebreid assortiment ook voor kinderen. Altijd een persoonlijk berichtje bij bestelling, dat is gewoon leuk! Professioneel met een persoonlijke touch. Sinds enige tijd ook gratis verzenden vanaf bepaald bedrag.

Geen! In het verleden lukte het niet altijd om een bepaald kiala punt te selecteren, maar na email contact werd dit direct op een andere manier opgelost. Dus prima. Inmiddels kun je bij vestigingen vanPost nl laten bezorgen.

Pluspunten

Bijzondere kleding, zeer goede service, snelle levering, makkelijk retourneren en het geld wordt snel teruggestort. Altijd zeer netjes verpakt, overzichtelijke site.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering Mooie producten van goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verpakt. Soms cadeautje bijgevoegd. Leuke kaart.

Pluspunten

Sfeervol, keurig verzorgd ingepakt, zeer vriendelijk klantcontact; persoonlijk, mooie verzameling kwaliteitsmerken....

Nvt

Pluspunten

Prachtige collectie kleding, helemaal mijn merken. Zeer snel en professioneel. Altijd leuk briefje bijgevoegd!

terugsturen binnen 9 dagen is echt wel eens een uitdaging.......

Pluspunten

Snelle levertijd makkelijk retourneren goede telfoonservice

verschillende pasmodellen gebruiken

Pluspunten

- Mooie kleren en merken - Gratis verzending vanaf 75,- - Gratis retouren en geen verzendkosten bij ruiling - Mooi en goed verpakt - Zelf kunnen bepalen of je de bestelling op wilt halen in je buurt

Vindt het echt supergoed dus geen verbeterpunten

Pluspunten

Hele goede service!Mooie producten.Duidelijke website.

Pluspunten

leuke producten snelle levering

Pluspunten

Snelle verzending,mooi verpakt,persoonlijke note bij bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

4 dagen na retourmelding nog steeds mijn geld niet terug...

Pluspunten

Zeer snelle levering. Mooi verpakt. Ontzettend leuk dat er bij iedere aankoop een persoonlijk berichtje is, waarin vaak wordt verwezen naar eerdere aankopen. Jullie hebben het heel goed begrepen!

Pluspunten

Geweldig hoe alles mooi ingepakt was, dat er een persoonlijk kaartje bij zat, dat alles zo snel bezorgd werd en dat de mogelijkheid tot retourneren zo gemakkelijk gemaakt werd (al vond ik het jammer dat ik een van de negen producten retourneerde). Ik ben erg enthousiast over OrangeBag! Overigens vind ik jullie website ook heel helder: geen hoofd op het model, zodat je je makkelijker kunt voorstellen hoe het kledingstuk bij jou staat, de beschikbaarheid van de maat als je over het plaatje scrollt, de zoekmogelijkheden (kleur/maat/etc.) etc. Fijn! (Ik bestelde op hetzelfde moment iets bij Bijenkorf.nl en alles was minder in de details. Heel fijn dat jullie daar goed in zijn, dat geeft ene kwalitiatief gevoel.)

Ga zo door

Pluspunten

Fantastische merken; grote diversiteit in merken. Goede overzichtelijke site. Snelle, vriendelijke verzorging en verzending. Leuke attenties bij de verzending.

Tip: verzending zonder vooraf betalen óf sneller geld retour.

Pluspunten

Goede collectie, persoonlijke noot bij de levering, professioneel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super collectie Vernieuwde site werkt nog beter

Achteraf betalen

Pluspunten

Ik vind dat Orange Bag een meer dan geweldige collectie heeft. Ik heb een soort haat-liefde verhouding ermee; Het verleidt me voortdurend te kijken, maar het wekt dan zonder uitzondering en altijd een zeer urgente begeerte in mij op. Ook als ik het mij financieel niet veroorloven kan. Weerstand bieden is dan dé uitdaging. Het succesgehalte daarvan echter miniem.

De retourtermijn vind ik aan de korte kant. Nogal......

Pluspunten

netjes ingepakt. handgeschreven kaartje erbij geeft exclusief gevoel. tijdschriften erbij is misschien voor veel mensen leuk maar worden door mij niet bekekken. zonde

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht