Pluspunten

Goed bevallen, pakketten waren keurig ingepakt, leuke handgeschreven kaart en ook nog gratis bladen. Mijn complimenten.

Pluspunten

Snelle verzending, persoonlijk kaartje, zeer mooie merken

Pluspunten

Persoonlijke briefje bij de levering, super snelle levering em retourprocedure, gratis retourneren, ruime assortiment

Pluspunten

Collectie, Merken, verpakking

Pluspunten

Duidelijke website met mooie collectie. Snelle verzending. Met leuke gratis attentie!

Pluspunten

prachtige kleding, snelle levering, goede website, en persoonlijke verpakking.

wellicht iets meer omschrijven hoe kleding valt/maten zijn.

Pluspunten

Snelle verzending Staat klanten snel en goed te woord via e-mail Persoonlijk briefje bij bestellingen

nvt

Pluspunten

Mooie producten Website is zeer overzichtelijk en moderne lay out Bijna nooit dien ik een product te retourneren omdat het tegenvalt dan wel dat de maat niet klopt De huidige mogelijkheid om op maat schoenen te zoeken is absoluut een goede verbetering Leuk om bij elke verzending een handgeschreven bericht te ontvangen

Zou fijn zijn als er meer combinatieweergave zijn te vinden op de website, zoals ook in de emails staan, zodat setjes zijn te bestellen

Pluspunten

Snelle levering, personal touch

Pluspunten

1. Prachtige collectie kwaliteits merken 2. Snelle en kostenloze verzending/retournering 3. De persoonlijke touch met een handgeschreven briefje en een leuk tijdschrift

1. De overzichtelijkheid en filtermogelijkheden op de website zouden beter kunnen. 2. Vaak zijn maten snel uitverkocht, misschien meer inkopen zodat klanten niet misgrijpen? Al snap ik dat het lastig in te schatten is welke items goed zullen lopen. 3. Foto's van een model in kleding met bijpassende maten zou heel fijn zijn voor het inschatten van mijn eigen maat. Ik heb regelmatig iets terug moeten sturen omdat de pasvorm heel anders was dan van de foto af te leiden was

Pluspunten

snelle levering. klantvriendelijke website, gratis retourneren. mooi verpakt met leuke tijdschriften

geen!

Pluspunten

Superservice, fijne verpakking, snelle service. Snelle terugstorting.

Geen. Helemaal top!

Pluspunten

Snelle levering goed ingepakt . Ook goede retourservice.

Pluspunten

Super service, mooie kleding, netjes verpakt

Pluspunten

Al meerdere malen bij Orangebag besteld. Hele mooie collectie, goede sale en verbeterde website, snelle service en goed advies per mail. Ook goede variatie aan kleding in verschillende prijsklasses.

De website nog verder verbeteren, namelijk meer zoekcriteria in kunnen vullen.

Pluspunten

Vanaf het begin vernieuwend en orgineel met dito collectie.

Geen.

Pluspunten

Er zit altijd een leuk persoonlijk kaartje bij je bestelling!

Ik kan niets verzinnen ;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Persoonlijke verzending (kaartje) - Extraatje: tijdschriften

Pluspunten

Practhtige site met als allergrootste voordeel dat alles op echte mensen is aangekleed, waardoor je een goed beeld krijgt. Mooie collecties met bijna al mijn favoriete kledingmerken! Blij met goede service en fantastisch ingepakte dozen met persoonlijke kaart, zo leuk! Daar word je echt heel blij van! Gratis terugsturen grote plus, dit maakt het laagdrempelig on bij jullie te kopen.

Soms moeilijk in te schatten hoe groot iets valt. Alchemist broek viel bijvoorbeeld veel groter uit dan ik dacht. Wellicht per merk maatstaven maken hoe hij als Nederlandse maat valt.

Pluspunten

Snelle levering en leuk ingepakt. Beschrijving bestelling klopt met product.

...er zijn geen ROOD gemarkeerde vragen als je deze beoordeling invult, dat

Pluspunten

Mooie collectie kleding en schoenen Inspirerende website Eindelijk minder verzendkosten Snel en mooi ingepakt in huis Geen problemen met retourzending en snel je geld terug.

Pluspunten

Goede merken, overzichtelijke site, kleding op model met gemiddeld postuur, duidelijke foto's, mooie collectie, grote selectie sales, snelle verzending, mooi verpakt in oranje papier, persoonlijk kaartje, extra'tjes zoals bijv. tijdschrift

Mogelijkheid tot notificatie bij afprijzing van artikelen op wishlist

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht