Pluspunten

Ruim assortiment met interessante merken, overzichtelijk en mooi zichtbaar gepresenteerd op de website Snelle toezending bestelling Verrassend en attent dat er gratis tijdschriften bijgevoegd waren. Heldere instructies over wijze van retour zenden. Onmiddellijke bevestiging van aankomst retourzending Vlotte terugbetaling

De stappen van plaatsen in shoppingbag en 2e artikel toevoegen naar daadwerkelijk bestellen verliepen niet vloeiend op de website. Moest het een paar keer opnieuw proberen.

Pluspunten

Duidelijke website Mooie producten Snelle service Persoonlijke benadering (leuk voor webwinkel)

Pluspunten

Verkoopt mijn favoriete merk (Patrizia Pepe), ruime collectie, goede site waar je makkelijk kunt filteren, gratis verzending en retourneren.

Meerdere merken en kledingtypen tegelijk kunnen selecteren en daarbij vervolgens kunnen selecteren op kleur en maat.

Pluspunten

mooie merken, leuke collectie fijne nieuwsbrieven

website in nieuwe vorm is nog een beetje wennen meer voorbeelden van combi's en vanuit die combi's doorklikken vanuit de nieuwsbrief iets snel in de wishlist zetten automatisch berichtje over je wishlist als artikelen bijna uitverkocht zijn of de sale start

Pluspunten

* Duidelijke website * Vooral onder de indruk van pagina nadat je de bestelling hebt afgerond, waar de rest van het bestel/afhandelingsproces uiteen wordt gezet. * Optie 'pakjesgemak' van Post.nl was nieuw voor mij en vind ik een enorme positieve stap! Eindelijk hoeft de postbode niet meer 2, 3x voor niets langs te komen en hoef ik niet 2,3 dagen langer te wachten, voordat ik het op het postkantoor/punt kan gaan afhalen. * Bestelling zit in een keurige doos, netjes verpakt. * Persoonlijke note ook erg leuk. *A4 'hoe te retourneren' erg duidelijk. Ik heb niet geretourneerd, dus kan geen feedback geven over het retourneren zelf, maar de uitleg was duidelijk. Ik kreeg de indruk dat je alles altijd kan retourneren en altijd de optie hebt om je geld terug te krijgen, dit vind ik een enorme pre bij een webshop (eigenlijk een must), omdat je kleding immers pas thuis kan passen (en iets altijd tegen kan vallen). Dit feedbackformulier vind ik ook bij de positieve punten horen (to-the-point, duidelijk en voldoende ruimte gevend).

Pluspunten

Snelle nette levering, mooie kleding op de site

Pluspunten

Mooie website, makkelijk in gebruik, overzichtelijk en goed ingedeeld. Mooie kleding, die niet overal verkrijgbaar is! Gratis versturen en retourneren. Persoonlijke touch in de zendingen!

Ga zo door! Misschien wat meer betaalbare merken toevoegen?

Pluspunten

Mooie duidelijke foto's. Prettig dat het ook foto's zijn waarbij het kledingstuk "gedragen" wordt waardoor je een goed beeld hebt van hoe het daadwerkelijk valt.

Geen.

Pluspunten

- snelle verzending - snelle afhandeling retouren - goede merken en divers aanbod

- verzending (en retour) altijd gratis maken ongeacht het aankoopbedrag

Pluspunten

prachtige, goedwerkende website goede en snelle levering goede service snel response via de mail gratis verzenden en retour persoonlijke benadering door kaartje mooi ingepakt, voelt als cadeautje...

klein puntje, het is ontzettend leuk om als extraatje tijdschriften te krijgen bij de bestelling. maar bij snel een tweede bestelling krijg je dezelfde tijdschriften nog eens cadeau...

Pluspunten

Mooi gestyleerde website, Kwaliteitsvolle, up to date hippe en stoere en stijlvolle kleding, ze doen wat ze zeggen.

leuke kortingsacties( zoals deze!! Leuk) of cadeautjes verloten of weggeven voor betere klantenbinding. Misschien 10 days in collectie nemen.

Pluspunten

persoonlijk aandacht: handgeschreven kaart met veel plezier met je aankoop.

Pluspunten

Overzichtelijke site Mooie kleding Snelle aflevering

Heb regelmatig problemen met het bekijken van de site op een iPad. Niet alles zichtbaar qua menu.

Pluspunten

Goede zoek/selectie mogelijkheden; goede kwaliteit kleding; mooie merken en de persoonlijke tekst bij aangekochte artikelen

De lengtemaat van het model noemen bij beschrijving van de pasvorm van het kledingstuk. Ik kan me makkelijker voorstellen hoe een kledingstuk valt als ik weet hoe lang het model is, dan wanneer ik het aantal cm zie staan. Bijv: 'bij maat S is de lengte van het kledingstuk 78 cm'. Wat meer variatie in prijsklasses zou ook een prettige toevoeging zijn.

Pluspunten

Wat een fantastische service. Toen het pakje werd bezorgd voelde het gewoon als een cadeautje. Ik kom zeker terug!

Pluspunten

Deze keer is het gewoon een dikke tien. Sinds een jaar of 3 ben ik klant bij Orangebag. Ik bezoek de site regelmatig en bestel zo nu en dan kleding. Wat mij opvalt is dat ze de site voortdurend verbeteren, de informatie altijd accuraat is, ook regelmatig vernieuwd. Het bestelproces is duidelijk en service gericht. Wat ik tevens zeer knap vind is, dat ze in de jaren dat ik ze nu met regelmaat meemaak, constant in hun service gerichtheid zijn. Het straalt altijd dezelfde netheid en overzichtelijkheid en ze sturen altijd een handgeschreven briefje mee, waarbij ze of wat leuks over het product vertellen, maar ook refereren aan eerder aankopen - zelfs als er veel tijd tussen zit - die ik heb gedaan. De discipline, maar zeer zeker de passie voor deze site straalt ervan af en dat vind ik ontzettend leuk.

Die heb ik op dit moment niet. Voor mij is het aanbod op de site voldoende. Daar heb ik geen specifieke wensen over.

Pluspunten

OrangeBag heeft al mijn favoriete merken. Prettige site, goede presentatie van de kleding. Snelle levering, makkelijk ruilen.

Ik kan alleen maar positieve punten bedenken.

Pluspunten

Snelle levering Netjes ingepakt Goede website

Pluspunten

Mooie items, hippe merken, fantastische persoonlijke service en levering van je bestelling!

Die heb ik niet; echt een voorbeeld van een goeie webshop!

Pluspunten

Snelle en leuke toezending van de kleding en vlotte afhandeling bij retour zending.

Nvt

Pluspunten

Persoonlijke note Mooie verpakking, echt een kadootje

Het retourneren is niet duidelijk, op de instructie staat heel goed wat te doen. Op de bevestiging van de email staat, voeg deze toe. Dit ontbreekt in de instructie.

Pluspunten

snelle bezorging, prima service, aardige telefonistes die ook met je mee denken. gewwoon eenfijne site om te bestellen.

als nog toe geen.

Pluspunten

-prachtige kleding -goede website(verbeterd) -goede service,snelle levering,goede retourafhandeling. -persoonlijk geschreven kaartje bij aflevering. -prettig dat er ook iets minder "dure" merken te bestellen zijn.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht