Pluspunten

Snelle levering Persoonlijk

Pluspunten

Persoonlijke benadering. Leuk kaartje. Snelle levering. Ontvangst pakketje al een cadeautje.

geen

Pluspunten

Service en collectie

Sorteren op prijs

Pluspunten

Mooie site geworden , goede en snelle afhandeling retouren. Leuk persoonlijk briefje bij de bestelling.

Eigenlijk niet. Het blijft soms moeilijk om in te schatten online, van welke stof een bepaald artikel is gemaakt.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk berichtje. Nieuw merk lingerie!! Macpherson

Bij retouren zou het geld iets sneller terug gestort kunnen worden

Pluspunten

Goede service, snelle reacties via de mail, geld werd snel terug gestort, leuk persoonlijk briefje bij het pakketje.

Ga zo door!!!

Pluspunten

Heel overzichtelijk, ze maken t aantrekkelijk Het komt als n kadootje,ook snel

Weet ik eigenlijk niet

Pluspunten

snelle levering, mooie site, vind het handig dat je meteen kunt zien welke maten er nog zijn.

vind het jammer dat als je iets retour stuurt en dat een nieuwe bestelling plaatst je wel 3,95 verzendkosten moet betalen

Pluspunten

Erg goede service Mooie en uitgebreide collectie Goed verpakt en persoonlijke note dmv kaartje erbij

Pluspunten

Snelle levering, leuk dat aardige briefje wat bij je bestelling zit!

meer foto's van de items gedragen door modellen zou fijn zijn.

Pluspunten

Snelle service, persoonlijke kaartjes, overzichtelijke site.

ga zo door!!!

Pluspunten

lekker snel bezorgd, goed verpakt en altijd een geschreven kaartje erbij.

nee

Pluspunten

Snelle en zeer vriendelijke service. Persoonlijke note bij elke bestelling. Duidelijke website met goede foto's.

geen

Pluspunten

Ze hebben prachtige kleren en schoenen en een hele snelle levering!Ook zit er altijd een leuk persoonlijk kaartje van ze bij over de aankopen die je doet.Ik vind het een heel leuk bedrijf en heb dan ook geen minpuntje!!!

Pluspunten

Snelle service en bij de bestelling zit altijd een persoonlijk berichtje en gratis tijdschriften wat het extra leuk maakt om je bestelling te ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kleding, prachtige merken, diversiteit

Fotografie van de kleding. Soms kan ik niet goed inschatten hoe de kleding valt.

Pluspunten

Leuke, hippe, elegante kleding. Grote keus, en handige selectie opties op de site.

Laatst ontving ik een rokje onder de haren en pluisjes...met een kleefroller was dit snel verholpen:-) Mijn ervaring is verder juist dat de kleding met zorg is ingepakt....

Pluspunten

Fijne site, mooie verpakking van spullen in de doos, zeer goed geholpen toen ik net een paar dagen te laat was voor retourneren. Echtgenote gewaardeerd. Vind het persoonlijke briefje ook wel geinig. Maakt het erg menselijk. Dankjewel

Vind de retourtermijn iets te kort. De andere bedrijven hanteren meestal een week langer.

Pluspunten

Breed aanbod Mooie, kwalitatief goede merken Snelle levering, persoonlijke noot bij levering

Meer kleding-combinatie tips

Pluspunten

Service, netheid produkt, hoe het is ingepakt.

Eerder als vaste klant bijv. al in aanmerking komen voor sale.

Pluspunten

De service van OrangeBag is ontzettend goed! De medewerkers zijn erg behulpzaam en je wordt gelijk goed geholpen. De bikini's die ik had besteld had ik gelijk de volgende dag in huis met een persoonlijk briefje. Erg leuk!

Pluspunten

Mooie kleding, snelle levering met een persoonlijk bericht. Maatvoering klopt goed, veel combinatips.

Het zou fijn zijn als alle artikelen door model gedragen worden zodat je kunt zien hoe iets valt. Dit is nu niet altijd het geval. Mix met iets goedkopere mooie merken zou fijn zijn, met name voor basics.

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over de service van Orangebag: snelle levering, in mijn geval zonder verzendkosten en prima afhandeling als kledingstuk niet aan verwachtingen voldoet (van een rokje vond ik de kleur niet mooi..). Ook fijn dat er snel en adequaat wordt gereageerd op vragen per mail!

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht