Pluspunten

Zeer snelle en nette levering. Producten zijn top!

Pluspunten

dat de website erg mooi is geworden zeer duidelijk .

Pluspunten

Mooie en bijzondere kleding, snelle service en een persoonlijke noot bij levering.

Pluspunten

- Snel - Leuke persoonlijke briefjes - Overzichtelijk - Retour is gratis

Ga vooral zo door, wordt alleen maar beter!! Ben groot fan van Orangebag!

Pluspunten

Persoonlijke aandacht (verpakking, kaartje etc.)

Pluspunten

Zeer goede service; retourneren zonder kosten; goede regeling 'geld terug' ook bij afgeprijsde artikelen. Hele originele combinatie van mooie merken.

Vorige website veel aantrekkelijker en persoonlijker uitstraling. Nu '1000 in dozijn' helaas. Iedere bestelling een handgeschreven boodschap is ook niet geloofwaardig; doe dit alleen bij een nieuwe klant. Makkelijker maken om 'tegoed bedrag' van om te ruilen maten (van hetzelfde artikel) te gebruiken voor het nieuw te bestellen artikel (zoals bij schoenen). Anders moet je voor enorme bedragen diverse maten bestellen, omdat je niet altijd je maat van tevoren kan inschatten

Pluspunten

Service isperfect

geen

Pluspunten

Veel merken

Pluspunten

snelle service, prachtig verpakt met een persoonlijk bericht erbij, geen verzendkosten

geen

Pluspunten

Persoonlijk geschreven briefje Tijdschriften Snelheid

Op mijn briefje stond bedankt voor de nieuwe aankoop, terwijl ik een nieuwe klant was. Mijn zusje (met dus dezelfde achternaam) had echter de dag ervoor wat besteld. Ik kreeg bij mijn order een mannentijdschrift, zou leuker zijn om alleen vrouwen tijdschriften te ontvangen

Pluspunten

Mooie collectie.Kleding van goede kwaliteit. Leuke medewerkers die een goede service leveren en net dat beetje extra doen waarmee ze zich onderscheiden van andere webwinkels.

Pluspunten

Prima site Snelle levering Goed retourprocedure Persoonlijk kaartje

Helderheid over Italiaans vs Nederlandse maten

Pluspunten

Super goede service en daarbij een leuke verpakking en het mee leveren van tijdschriften! Weinig op aan te merken! Het persoonlijk geschreven briefje erbij maakt het helemaal persoonlijk!

Ik zou het zo niet weten! Houd deze service aan en dan komt dat helemaal goed :)

Pluspunten

Mooie foto´s. Kleren zien er thuis net zo uit als op de foto. Goede service Mooie aparte kleren te kop

maten van kleren vermelden Nieuwe app werkt niet goed. Kan geen kleren verwijderen uit wishlist

Pluspunten

Snelle levering, Leuk assortiment, leuke kado's zoals magazines bij de bestelling. Daarnaast vond ik het persoonlijke kaartje erg leuk! Echt een top webshop!!

Pluspunten

Bij vragen heel makkelijk bereikbaar via mail of telefoon. Service gericht. Kwalitatief goede producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Moest wel even wennen aan de nieuwe site, maar eenmaal gewend is het top! De keuze is enorm met mooie merken. En leuk bij je bestelling een 'kadootje.'

Heb ik nog niet kunnen ontdekken.

Pluspunten

Persoonlijke notitie Snelle levering

Pluspunten

Mooi assortiment, snelle levering, geweldige service

Pluspunten

Snelle levering. Onwijs leuk verpakt met veel aandacht voor de klant ( incl leuke attentie: tijdschrift). Prettig dat je bij een bepaalde hoogte van de aankoop geen verzendkosten hoeft te betalen. Mooie producten en veel keus.

Pluspunten

Snelle verzending, mooi ingepakt, persoonlijk kaartje erbij

Pluspunten

Mooie kleding , snelle levering , mooi verpakt, goede service

Pluspunten

Mooie site, handig dat beschikbare maten direct zichtbaar zijn, artielelen zijn mooi verpakt, leuke welkomstboodschap voor nieuwe klanten

retourtermijn is wel een beetje kort

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke, overzichtelijke site. Veel keuze aan trendy mode van goede kwaliteit. Vragen worden snel beantwoord.

Geen verzend- of retourkosten. Als dit gratis is koop ik makkelijker op een site. Neem een voorbeeld aan ....: gratis verzend- en retour met TNT, de pakketbezorger die het meest gebruiksvriendelijk is.

Pluspunten

- mooie kleding, - flinke voorraad afgeprijsde kleding. - snelle verzending. - pakketje bevat persoonlijk briefje. Leuk! - Soms zit er een tijdschriftenpakket bij met luxe glossy's. - retourneren is makkelijk en verloopt soepel.

Ik zou wel wat meer over de maatvoering willen weten. Sommige artikelen vallen klein of juist groot uit.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht