Pluspunten

- Een mooie collectie met kwalitatief goede merken - Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website - Op de website duidelijk informatie die gemakkelijk te vinden is (je vindt snel wat je zoekt), bijvoorbeeld productdetails - Pakketje is als een kadootje! Goed (netjes) ingepakt en verzorgd - Persoonlijke boodschap in het pakketje maakt het nog extra speciaal - Retourregeling is gemakkelijk, goed uitgelegd en goed verzorgd (alle gegevens die je nodig hebt en heldere procedure)

Pluspunten

snel en met een leuke verrassing (tijdschriften) !

Pluspunten

Mooie kleding, goed weergegeven. Mooi ingepakt met aardig briefje erbij.

Soms duurt de terugbetaling van retourzending langer dan 3 dagen. Bij de kleding zou een tip kunnen staan of het normaal uitvalt.

Pluspunten

Great service, great selection!

Allow search by which sizes are available in an item for sale items! I think the old design of your website had this option.

Pluspunten

Snelle en nette afhandeling, prettige mensen achter het bedrijf, zonder gezeur retouneren (nu zelfs gratis ;-) ), overzichtelijke site, direct contact met vriendelijke mensen in geval van klacht of opmerking, fijn met Postnl ipv couriersbedrijven die op ongespecificeerde tijden komen!! NIETS MEER AAN DOEN DUS!

Helemaal niets....!!!

Pluspunten

Erg leuk een persoonlijk kaartje erbij en een stapel leuke glossy's!! Top!

Pluspunten

- leuke en gevarieerde merken - uitgebreide keuze - snelle levering - prettige en overzichtelijke site - goed bereikbaar ingeval van vragen

Pluspunten

Website overzichtelijk Verpakking leuk Mooie merken

Pluspunten

Snel, persoonlijk, mooie verpakking

Pluspunten

Mooie collectie, goede klantenservice, gratis verzending en retour.

NVT

Pluspunten

Zeer representatieve site, duidelijke afbeelding van items en beschikbare maten. Duidelijke categorisering van kledingstukken. Makkelijk bestellen en supersnelle levering, Eenvoudige handeling retourzending en creditering van het bedrag. Goed verzorgde nieuwsbrieven.

Pluspunten

Mooie webshop, snelle service, persoonlijke benadering met een handgeschreven kaartje.

Het is wel eens puzzelen met merken die (standaard) vrij smal/klein vallen (bijv. Patrizia Pepe) en modellen die (standaard) wat groter vallen. Een vermelding van dergelijke informatie (of klantreviews op een product) stel ik op prijs, het verkleint de kans dat ik moet retourneren vanwege de verkeerde maat. Een ander (klein) verbeterpunt is het "wysiwyg". Hoe meer de foto aansluit bij de werkelijkheid, hoe beter.

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling. Steeds verpakt alsof je een geschenk verkrijgt. Laatste levering zaten er zelfs 3 luxe-magazines bij. Momenteel is OrangeBag.nl mij voorkeur-online-shop !

De solden vond ik niet echt diepgaand (als ik dan toch iets negatief wil opsommen)

Pluspunten

Zeer snelle levering met allerlei extra`s zoals tijdschriften, handgeschreven briefje. Snelle terug betaling ruilen absoluut geen probleem en gaat erg makkelijk.

Pluspunten

goede kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Duidelijke foto's, kleuren. Details worden beschreven zoals lengte en stof soort. Mooie collectie. Overzichtelijke website en snel. Persoonlijke benadering.

Collectie beperken, wordt erg veel! Bij details broeken: kruishoogte aangeven

Pluspunten

Mooie spullen, gemakkelijk retourneren, mooi verpakt, vriendelijke bejegening!

Eigenlijk geen!

Pluspunten

Snelle nette levering

Nvt

Pluspunten

Groot aanbod, fijne foto's van de kleding, dodelijke categorie 'sale'

In de map 'sale' duidelijker naken hoe specifiek op maat te zoeken

Pluspunten

Handgeschreven kaart Goed op de hoogte van klant en bestelgeschiedenis Extra kadootje

Ga zo door!

Pluspunten

mooie merken en items, past perfect bij mijn smaak en voorkeur snelle afhandeling van bestelling en retouren niet moeilijk doen over retouren altijd een persoonlijke boodschap bij je aankoop

aandacht voor jonge (NL) ontwerpers om ons mee te laten kennismaken,

Pluspunten

Overzichtelijk

Heb ik niet!

Pluspunten

Gratis verzend en retour kosten. Snelle levering. Vlotte afhandeling geld retour op rekening. Wordt goed op de hoogte gehouden status bestelling. Assortiment ruim.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Mooie collectie snelle verzending gratis retourverzending altijd geld terug leuke attentie bij de bestelling (tijdschriften)

ga zo door!!

Stationspark 1010