Pluspunten

Verzending en collectie

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt

Pluspunten

I love Orangebag.nl!

Alles gaat prima! Keep up the good work!

Pluspunten

Snelle levering, heel leuk dat er tijdschriften en een kaart bij geleverd werden, fijn dat je op de hoogte kan worden gehouden wanneer je maat er weer is.

Pluspunten

Gratis verzending Persoonlijk pakketje/aandacht De merken

Meer kinderkleding Misschien een merk erbij wat heel betaalbaar is om te combineren (accesoirres en basisstukken)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het persoonlijk geschreven kaartje bij je levering en soms een leuk tijdschrift kado!

Eigenlijk geen, jullie doen het goed en ik koop graag bij jullie:)

Pluspunten

Leuke facebook postings. Site is super geupdate, qua maat, filters etc. Fijne account info.

Kleuren komen niet altijd overeen, maar blijft moeilijk met comp instellingen, ipad etc

Pluspunten

- Mooie merkcollectie - Snelle, persoonlijke service - Hoge kwaliteit - Prettige website (vernieuwd)

Pluspunten

Goede site, vriendelijke en persoonlijke service, snelle levering

Pluspunten

Ruim aanbod, mooie merken, duidelijke foto's, snelle levering. Handig systeem om bij retourneren verder te winkelen met overgebleven tegoed of te ruilen. Persoonlijk kaartje erbij, mooi ingepakt.

Als je op maat hebt gezocht bij één categorie, moet je dat bij de volgende weer opnieuw invullen. Zou handiger zijn als de maatkeuze gehandhaafd blijft tot je deze zelf wijzigt of opnieuw inlogt.

Pluspunten

Prachtige kleding, duidelijke website, stipte en persoonlijke service! Het leukste is nog dat er een persoonlijk kaartje verstuurd wordt met ieder pakketje.

Pluspunten

Snelle levering, soms modebladen bij levering, keurige terugkoppeling via mail . Super! Heel erg tevreden!

Pluspunten

Geweldige service, mooie kleding, goede merken, handige webshop en wat een geweldig pakketje heb ik ontvangen. Met tijdschriften en een persoonlijk kaartje. Ontzettend leuk!

Pluspunten

snelle levering mooie producten

foto's laten niet altijd even goed stof zien (bv of er een glinstering in zit).

Pluspunten

De site is beter geworden. Makkelijker te bedienden. Goede merken te koop.

Geen idee

Pluspunten

Perfect!!

Pluspunten

makkelijke site, snelle levering, persoonlijke kaart bij de bestelling, makkelijke manier van het retour zenden van producten, betrouwbaar, genoeg info over de bestelling, levering.

voor nu kan ik geen verbeterpunten bedenken

Pluspunten

Snelle levering, eenvoudige retourprocedure

Pluspunten

Snelle levering, altijd leuke persoonlijke boodschap, makkelijk retourneren

Ik zie nu, als ik zoek op maat, toch vaak producten met de melding 'sold out'. DIe wil ik eigenlijk niet zien, als ze toch uitverkocht zijn in mijn maat.

Pluspunten

De snelle service, persoonlijk handgeschreven kaartjes, duidelijke website, prachtige collectie.

Ik vind het in de sale periode moeilijk te zien wat nou nieuwe collectie is en wat uitverkoop. Ook vind ik de kortingen laat op gang komen vergeleken met de fysieke winkels.

Pluspunten

snel, duidelijke bevestigingen en reacties, retour service is top

Pluspunten

Snelle bezorging Nette levering Overzichtelijke website Mooie merken

Pluspunten

Erg snel binnen en erg leuk ingepakt ook omdat je er een geschreven kaartje bij krijgt , aangezien bij mij iets nie paste was het ook een makkelijk systeem om het terug te sturen.

Nvt

Stationspark 1010