Pluspunten

Snelle verzending, leuk persoonlijk briefje erbij.

De schoenendoos is niet beschermd tegen deuken onderweg en dat is jammer als je de doos zou willen houden.

Pluspunten

Ik heb mijn bestelling bij OrangeBag als een 'cadeautje' ervaren. Zeer snel in huis, met een handgeschreven kaartje en een Red cadeau! En ook nog eens prachtige kleding! Ik zal OrangeBag zeker aanbevelen en kom snel weer terug!

Pluspunten

Leuke merken Makkelijke site Leuk om pakket te krijgen met geschreven kaart

Kleding beter in beeld, komt vaak anders over op website. Hoge prijsklasse Meer inzoomen Vaak kleur verschil

Pluspunten

Mooie website, uitstekende merken, artikelen zijn goed in beeld gebracht. Aankoop gaat snel, correct en met een aardige persoonlijke touch.

Bij rokken en jurken de lengte vermelden. Aangeven of het kledingstuk groot of klein valt (of reviews van klanten van dat product weergeven).

Pluspunten

Geweldige service, erg persoonlijk, enorm assortiment.

Pluspunten

roulerende beelden van nieuwe collecties

mogelijkheid om schoenen op maat te sorteren

Pluspunten

Leuke gevarieerde kleding met goede smaak. Goede service.

Pluspunten

Bestelde kleding is er snel. Mooie en handige verpakking, je kunt het heel gemakkelijk terugsturen in de doos. Door Orangebag ben ik de kleding van Scandinavische ontwerpers erg gaan waarderen.

Niet al te extreem dure kleding gaan verkopen.

Pluspunten

Prima service!

Pluspunten

Snelle levering, ook evt. retouren snel afgehandeld. Elke levering vergezeld van persoonlijke attentie en handgeschreven kaartje. Keurig verpakt. Mooie duidelijke site.

n.v.t.

Pluspunten

Gratis retourneren . Goede telefonische service

Spaarsysteem voor vaste klanten.

Pluspunten

- eenvoudig bestellen - snelheid leverantie - mogelijkheid retourneren voor credit op te bouwen of uit te betalen - overzichtelijke site

- uitbreiden assortiment

Pluspunten

Ik vind OrangeBag.nl 1 van de beste online shops. Vooral het persoonlijke kaartje wat ze altijd bij een bestelling leveren. Artikelen zijn mooi verpakt in het oranje papier. Levering is snel en geld wordt ook altijd snel overgemaakt, wanneer je een zending retour stuurt.

Alleen maar complimenten, geen tips of verbeterpunt. Ga zo door met jullie online shop!

Pluspunten

Leuk die persoonlijke kaart bij de bestelling

Pluspunten

Mooie website Snelle levering Persoonlijk briefje Goede retourservice, ook bij sale artikelen Mooie spullen

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijke betaling en snelle levering

Het zoeken zou wat gemakkelijker mogen

Pluspunten

grote collectie goede website snelle levering persoonlijk note bij levering gratis retourneren

Pluspunten

Zeer leuke mode!! Grote en afwisselende keus! Zeer goede en vriendelijke service met een persoonlijke touch!

Alles loopt zeer voorspoedig, zeker ook met de vernieuwing van de website.

Pluspunten

Snelle service. Overzichtelijke website

Pluspunten

Verbeterde site is erg goed, veel foto's van de kleding en zeer toegangkelijk. Bestellen gaat makkelijk en levering verloopt volgens planning. Ook heel leuk dat je een kaartje met een boodschap, of bedankje van je aankoop vindt in je bestelling!!!

Het zou fijn zijn als de site foto's van kleding toont, gedragen door verschillende modellen. Klein, lang, appelvorm of peervorm.

Pluspunten

zeer snelle en verzorgde service

geen, het is een feestje om bij jullie te kopen.

Pluspunten

Als je iets wil ruilen kun je je geld van het retour artikel gelijk weer besteden in je winkelwagentje. Dit vind ik echt super van deze site

Pluspunten

Snelle bezorging, was zeer aangenaam verrast over het lieve persoonlijke kaartje en het tijdschrift. Heel leuk!

De bezorger kan twee keer toen ik niet thuis was. Vervolgens moest ik het pakket alsnog ergens in verweggistan ophalen. Heel vervelend, terwijl er in onze supermarkt om de hoek ook een postbezorgingspunt zit.

Pluspunten

Collectie persoonlijke service en website

Verzendkosten iets goedkopere merken aanbieden

Pluspunten

Snelle levering Keurig verzonden Eenvoudige retourzending

Geen, prima, houden zo!

Stationspark 1010