Pluspunten

Ik kan alleen maar 100% positief oordelen over jullie bedrijf. Site, condities, klantvriendelijkheid, perfect.

Pluspunten

- Persoonlijke kaartjes bij iedere bestelling - Snelle Service - Leuke extra's bij je bestelling

Ga zo door!

Pluspunten

Goede en verzorgde verzending van de bestelde artikelen. Eveneens snelle en persoonlijke communicatie en een directe afhandeling van retourartikelen. Beveel OrangeBag van harte aan iedereen aan!

Pluspunten

Overzichtelijke site Snelle en goede service Groot aanbod Niet standaard kleding

Uitverkoop begint later dan in de meeste winkels en het is dan ook niet altijd goekoper

Pluspunten

Overzichtelijk en voor mij een interessant aanbod. Goede presentatie en zoekmogelijkheid. Verzending goed verzorgd en duidelijke handleiding bij terugsturen. Persoonlijk kaartje stel ik zeer op prijs.

1x een berichtje per week vind ik genoeg, heros nu een overkill en dan kijk ik er niet meer naar!

Pluspunten

Snelle levering leuke verpakking

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit kleding. Realistische foto's, snelle en persoonlijke levering.

Kinderkleding en mannen mag uitgebreider.

Pluspunten

Keurig netjes verzorgd zijn de pakketjes. Snelle reactie, en leuke attenties bij je bestelling. Ik vind het echt super! Goed gevoel erbij!

Pluspunten

Persoonlijk briefje. Netjes ingepakt. Snelle retourafhandeling.

Via paypal kunnen betalen.

Pluspunten

Snelle levering Persoonlijk berichtje bij levering product Product mooi ingepakt

Pluspunten

Mooie shop en goede service, ook retourneren gaat vlug en zonder problemen!

Pluspunten

modern aanbod, luxueus uitpakken, echt mooie spullen,

Pluspunten

Mooie merken, veel keus, snelle levering en goede seevice

Tip: Omschrijving product iets uitgebreider, bv maat advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging, goed verpakt, mooie merken

Check alles goed voordat het verstuurd wordt. Ik heb nu al twee keer iets ontvangen wat kapot was.

Pluspunten

Veel keuze, mooie items en gratis verzending (ook retour). Dit laatste maakt dat ik sneller iets bestel: als het niet past of tegenvalt dan kun je het immers weer (kosteloos) omruilen of je geld terug krijgen...

Bij schoenen kun je niet zoeken op maat, dat vind ik een nadeel.

Pluspunten

- Snelle levering - Goede service - Producten van hoogwaardige kwaliteit Kortom een goede en betrouwbare webshop, zou iedereen aanraden om bij orangebag te bestellen!

Geen, ik ben erg tevreden. Mijn bestelling wordt altijd op tijd afgeleverd, zelfs toen ik een keer iets na 14:00uur besteld had en gevraagd had of mijn bestelling alsnog dezelfde dag verzonden kon worden i.v.m. mijn vakantie, werd dit gedaan. Ben erg blij met de service!

Pluspunten

Correcte afhandeling, constante kwaliteit, persoonlijke benadering, duidelijke visie (blijkt uit goede selectie van aanbod)

Iets groter aanbod gewenst van basisstukken met wat zwaardere stoffen van goede en duidelijke snit bijv. Meer A-lijnen dat staat bijna iedereen goed.

Pluspunten

mooie spullen (altijd iets te vinden), snelle levering, altijd een leuk vriendelijk handgeschreven kaartje... super!

alhoewel erg mooi, moet ik erg wennen aan de nieuwe site; het lijkt wel minder overzichtelijk, of dat de kleding minder goed zichtbaar is? ben er niet helemaal uit. Wel handig dat je meteen de beschikbare maten ziet en iemand die het kledingstuk aan heeft!

Pluspunten

Vlotte service, prettig contact per telefoon gehad, overzichtelijke site, mooie mode, goede retourmethode.

Op dit moment kan ik geen tips bedenken

Pluspunten

Ontzettend snel; zowel met verzending als retournering en terugstorten van saldo.

Nvt

Pluspunten

snelle levering...niets op aan te merken

Pluspunten

met stip op 1: persoonlijk, altijd een persoonlijk briefje, zo ontzettend leuk en feestelijk om te ontvangen. Prachtige kleding, snel (sneller dan een paar jaar geleden) geen verzend/retour kosten boven een bepaald bedrag, mooie overzichtelijke nieuwe website.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke touch, uitgebreide collectie

Meer extraatjes voor vaste klanten

Pluspunten

Snelle vriendelijke service en goede collectie

Sold out producten hoef ik niet meer te zien.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht