Pluspunten

- de kleding is goed en netjes verpakt - leuk tijdschrift wordt mee gestuurd - de nieuwe website is echt een verbetering - en natuurlijk altijd mooie kleding in de shop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Snelle reactie op mailtje Heel leuk verpakt met een kaart erbij en ik kreeg de RED cadeau!

Pluspunten

Goede collectie, een dito service

Pluspunten

De kleding wordt zeer goed weergegeven op de website. Door erop te gaan staan zie je het kledingstuk ook aan bij het model. het persoonlijke briefje als je de bestelling ontvangt, top! Heldere website. Diversiteit aan merken.

Als je geen printer in de buurt hebt, is het vervelend als je iets retour wil zenden. Misschien de optie toevoegen dat je het retourformulier ook digitaal kunt toezenden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goed aangegeven welke maten aanwezig zijn.

Pluspunten

Snelle levering Goede website Je krijgt direct tegoed bij melding van een retourzending, indien je met dat geld iets anders wilt bestellen. Indien je geld terug wil, krijg je binnen 3 dagen na ontvangst van product geld teruggestort Persoonlijke en attente kaartje bij aankoop Retourzending is kostenloos

Pantolon moest ingekort worden omdat de pijpen niet waren afgewerkt. Vermelding hiervan kan duidelijker, omdat er bijkomende kosten voor de klerenmaker zijn. Bestelde een volledig pak (losse colbert en losse bijbehorende pantolon). Kreeg echter geen hanger voor een pak, alleen voor geschikt voor een colbert.

Pluspunten

goede site, lekker duidelijk. Veel keus! En snelle levering met altijd een persoonlijk kaartje. Ik waardeer dat soort dingen altijd heel erg. Bovendien: je kunt op een product waarvan je maat niet meer beschikbaar is, intekenen en dan een mail krijgen als je maat er weer is. Prima service!

ik zou het eerlijk niet weten! Ik denk vooral doorgaan en die persoonlijke noot vasthouden, daarmee onderscheid je je van veel anderen.

Pluspunten

snelle zorgvuldige levering. Goede retourservice. Gewoon super. Fijn ook dat er boven 75 euro geen verzendkosten betaalt hoeven worden,

geen

Pluspunten

Zeker nu de site is verbeterd fantastisch en overzichtelijk !! Goede en snelle service. Ik ben er heel blij mee .

Pluspunten

Snelle bezorging en er zit altijd een persoonlijk briefje bij, dat is erg leuk.

Het zou fijn zijn als je niet per direct het gehele bedrag van je bestelling vooruit moet betalen, maar bijvoorbeeld de mogelijkheid hebt om per acceptgiro achteraf te betalen.

Pluspunten

Snelle levering en retour correctie. Goed en netjes ingepakt. retourneren zonder koste

geen verbeterpunten , ga zo door!

Pluspunten

snelle service, klantvriendelijke opstelling, denken mee over oplossingen

Pluspunten

Na bestelling vlotte toezending en eventueel retournering zonder probleem. Mocht het artikel niet naar wens zijn wordt het aankoopbedrag snel teruggeboekt op je rekening.

Aan de ene kant jammer dat er van iedere maat slechts 1 artikel voorradig is, aan de anders kant des te exclusiever.

Pluspunten

Goede leveringen Prachtige collectie Persoonlijke touch met ansichtkaart snelle retourafhandeling en terugbetaling

iets meer aanbod in iets lagere prijssegment nieuwe site heeft al veel meer selectiefunctie maar nog sneller zoeken

Pluspunten

Orangebag heeft mijn bestelling snel geleverd (voor 14.00 uur besteld en volgende dag bezorgd), mooi verpakt met een persoonlijke service! Mijn eerste bestelling is heel goed in de smaak gevallen door kwaliteit van service en het mooie assortiment. Orangebag I like!

Pluspunten

Persoonlijke en snelle service. Mooi verpakt. Mooie merken en leuke acties.

Klantenkaart met kortingspercentage op nieuwe aankoop als kaart vol is?

Pluspunten

Nieuwe website is een verbetering tov de oude site Levering wordt persoonlijk gemaakt door het handgeschreven kaartje

De website verbeteren. Het kiezen van een afhaalpunt werkt niet goed. Kon geen afhaalpunt kiezen. Dit werkte niet in explorer, maar ook niet in google chrome of safari. Uiteindelijk heb ik maar gekozen voor bezorging door postnl, dat ging wel goed.

Pluspunten

- Mooie nieuwe website, verbetering op oude versie - persoonlijke benadering en aandacht bij het versturen van bestelling

- ga zo door! jullie onderscheiden je van menig andere webshop

Pluspunten

1.Zeer klantvriendelijk; toegangelijke site, bestellingsprocedure en retour en ruilmogelijkheid, reactie op vragen. 2. Snelheid: betreffende bezorging en reactie op vragen. 3. Het kaartje bij het bestelde product geeft een persoonlijk tintje, erg leuk!

Tip: "Afterpay" optie toepassen of "bevestiging van bestelling" verlengen naar 7 dagen i.p.v. 3 dagen.

Pluspunten

snelle levering goede retourpolicy mooi verpakt topmerken

de oude site (met meer items op een pagina) vond ik veel beter

Pluspunten

Hele snelle levering. Keurig verpakt, bijna als een kadootje. Geen verzendkosten. Betrouwbaar en professioneel, ook bij retourzending. Heel prettig.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk! Mooi verpakt, super en dan ook nog een tijdschrift als cadeau aantreffen, heel gaaf!

Geen, gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Geweldige collectie Website, collectie komt tot zijn recht Online bestelmodulle is gebruiksvriendelijk Snelle levering Persoonlijke touch door bijgevoegd kaartje in het pakketje Leuk artikel over de ondernemer in bijgevoegde magazine Red Mooi ingepakt

Goede marketing. Ik ben fan van Patricia Pepe maar kon jullie niet vinden als online shop.

Pluspunten

Overzichtelijke site Aantrekkelijk Snelle service Mooie merkaanbod

Tip: maak wat meer combinaties - welke top staat mooi op welk rokje, stylen met mooie shawl etc

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht