Pluspunten

De nieuwe website.

Bij de sale kunnen selecteren op bijv. alles met 30% of 50% korting.

Pluspunten

leuke merken mooie overzichtelijke website

ander model op de foto's

Pluspunten

breed assortiment, mooie merken, goede presentatie, klantvriendelijk en snelle service! + Lang behouden van sale items zodat je buiten seizoen spullen kunt aanschaffen.

.... wellicht klantenbinding met een kortingspas oid maar zeker hiervan ben ik niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Eenvoud van terugsturen wanneer het niet past of naar tevredenheid is. Snel je geld terug gestort.

Op site meer specifieke kenmerken t.a.v. pasvorm vermelden (niet alleen de lengte bij een maat S bijv). Meer in kunnen zoomen op bepaalde details. Wanneer een item is toegevoegd aan wensenlijst/winkelwagen en je klikt op verder winkelen, kom je weer op startpagina uit. Dit terwijl je eigenlijk gewoon terug wil naar de pagina waarop je zat. Helaas is een ondergrens ingesteld voor gratis retourneren van artikelen (voorheen n.v.t. en dat was prettiger omdat je dan sneller iets bestelt). Nu moet je opsparen, waardoor je kans loopt dat artikel niet meer op voorraad is.

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

1. Persoonlijk briefje bij zending (heel erg positief!!!) 2. Snelle service - volgende dag in huis 3. Snelle terugbetaling indien item niet bevalt

1. Tijdens vakantieperiodes duurt zending langer (2 dagen). Wat niet erg is, maar wellicht iets om te communiceren 2. Persoonlijk briefje ontbreekt tijdens vakantieperiode - jammer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi doosje, blad erbij Snelle levering

Ik ben denk ik meer dan een half uur bezig geweest om het kettinkje uit de knoop te halen. Handiger als ze het om een soort klein 'kussentje' hadden gebonden in het doosje

Pluspunten

Mooie overzichtelijke website en erg handig in gebruik. Ik haak n.l erg snel af als website onhandig is. Artikelen die verkocht worden zijn altijd van hele mooie kwaliteit, word dus niet teleurgesteld als ik pakket open. Ik houd van de verrassingen die je krijgt als je pakketje thuisgestuurd krijgt.

Als je op een artikel komt met je muis, zou ik graag meteen al willen zien hoe dat het op model eruit ziet dan hoef ik het plaatje niet te openen. Als ik het er klein mooi uit vind zien, dan pas wil ik het in het groot zien., Alles wat ik niet kan zien op model koop ik nooit.

Pluspunten

overzichtelijk ingedeeld in rubrieken mooie fotografie (zoadat je kunt zien hoe het staat: hoe lang iets is e.d.)

- Meer kunnen inzoomen zodat je de stof/het materiaal bijvoorbeeld beter kunt zien. - Ook alleen kunnen selecteren op maat (dat je dan alles te zien krijgt dat in jouw maat vekrijgbaar is) - Als iets niet in jouw maat verkrijgbaar is dan ook niet tonen: nu staat er sold out bij vermeld. Liever niet tonen wat er niet meer is.

Pluspunten

Snelle levering Snelle afhandeling retour Snelle terugboeking Persoonlijk handgeschreven kaart Goede en mooie verpakking Goede communicatie via email

Pluspunten

Goede service, netjes ingepakt, leuk kaartje erbij, goede website

Het pakketje komt meestal 2/3 dagen later en dat vind ik best lang

Pluspunten

verbeterde site is een enorme plus. Overzichtelijk, goede kwaliteit kleding en erg goede service. Raad het al aan al mijn vrienden aan. eerste site die in me opkomt als iemand me vraagt naar goede website voor kleding.

meer platform nog voor Nederlandse ontwerpers. Kan nieuwe zijn, maar ook reeds bekende die absoluut niet zouden misstaan in Orangebag. Duurder segment daarmee en nieuwe doelgroep die je daarmee bereikt.

Pluspunten

aanbod van kleding gratis bezorgen boven E75

vond het de laatste keer lang duren voordat ik me geld van een retour artikel binnen had. Voorheen kreeg je je credit nota en stond het bedrag de volgende dag al op je rekening. nu kreeg ik credit nota op woensdag en stond het geld pas op maandag op me rekening.

Pluspunten

Verbetering website en zoekmogelijkheden Netjes afgeleverd

Pluspunten

Persoonlijke noot bij het pakketje, gratis tijdschrift erbij, snelle bezorging, goede/snelle klantenservice (ook op zondag) en zorgvuldig ingepakt

Op dit moment geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kleding, snelle levering, persoonlijk kaartje

Pluspunten

Duidelijke foto's van het product, makkelijke bestelwijze en snelle bezorging.

Pluspunten

supersnelle levering en snel je geld weer terug bij een retour. En super netjes ingepakt.

Pluspunten

Snelle service, retourneren snel en goed geregeld.

Pluspunten

Snelle levering met persoonlijk bericht. Duidelijke website.

Pluspunten

Prachtige merken, mooie spullen Goede klantenservice Spullen snel in huis Vooral de personal touch bij je bestellingen, altijd weer een feest om uit te pakken

Pluspunten

Mooie merken, helder en overzichtelijk en een snelle levering!

Heb ik op dit moment niet

Pluspunten

snelle levering Goed telefonisch bereikbaar Service als mt er niet meer is prima.

Fotos van met name zwarte kleding onduidelijk. Tip afwisseling model; Type kleding en model soms geen promotie om te kopen

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht