Pluspunten

Heel fijn de berichtgeving via mail dat je pakje verzonden is met tracktrace etc. Je weet dan waar je aan toe bent. Snelle verzending en heel leuk vaak zit er een tijdschrift bij of meerdere! Toch leuk om zo je pakje te ontvangen en met een leuk berichtje erbij! De site is heel overzichtelijk (online shop), ook heel prettig het model met kleding en hoe je die kleding kan combineren!

geen, ik zou het echt niet weten.

Pluspunten

Snelle levering, gratis verzenden en retour sturen. Persoonlijk kaartje en attentie (tijdschrift) erbij.

Ga zo door!

Pluspunten

Gratis verzending en retour (boven de 75,-), veel mooie merken, kleding wordt getoond op modellen dus je ziet wat je koopt, toegankelijke site, goeie en snelle service

Ook wat goede betaalbare en/of wat hippere merken zouden niet misstaan. En een uitgebreidere collectie van Vic Matie!

Pluspunten

Snelle levering. En bij omruilen even een persoonlijk contact. Zeer positief

Lan ik niet bedenken

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk kaartje

Pluspunten

Hele leuke en overzichtelijke site

Levering duurde langer dan vermeld stond

Pluspunten

Snelle levering Handige retourservice (incluis stickers) Mooie producten Mooie website

Ik ken eerlijke gezegd geen betere website voor kleding dan orangebag.nl

Pluspunten

* leuke merken * klantvriendelijk in snelheid van verwerking en persoonlijk berichtje

.....???? Ik zou t niet weten, de nieuwe website vind ik erg duidelijk en snel.

Pluspunten

goed aanbod van goede merken, steeds toevoegen nieuwe merken, goed kunnen zoeken en selecteren op site, snelheid van verzenden, gratis verzendkosten sinds kort, persoonlijk briefje bij bestelling.

Is maar een klein detail maar ik zou het woord Brands veranderen in Merken, vind ik beter passen bij het geheel.

Pluspunten

Goede website, handige zoek criteria en duidelijke foto's

Maat onthouden als je tussen merken switched

Pluspunten

Overzichtelijke website Persoonlijk kaartje Snelle service, zowel qua levering als retour En heeeel veeeel mooie merken/kleding!!

Retourzending via computer aanmelden enigszins omslachtig. Liever via pakbon

Pluspunten

- grote gevarieerde collectie - snelle levering - snelle retourverwerking en geld terug

- maat vermelden die de modellen dragen

Pluspunten

Snel, goede service, prettig contact, persoonlijk, gratis retour.

Meer kinderkleding!

Pluspunten

Persoonlijke bericht bij de levering. Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en een leuk persoonlijk berichtje!

Pluspunten

Snelle levering, supermooie en originele kleding, goede en persoonlijke service, goede sale

Niets

Pluspunten

Snelle levering. Verzorgd verpakt (met leuke en vriendelijke persoonlijke note). Na retourzending mailtje na ontvangst door OrangBag. Snelle terugstorting bij retour.

Pluspunten

overzichtelijk. nieuwe website duidelijk beter/sneller. Mooie merken

zoek op maat bij schoenen mogelijk maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne merken, goede bezorging, gratis verzending vanaf 75 euro

Fotografie is niet altijd zo goed, verzendkosten onder de 75 euro

Pluspunten

collectie is top, altijd divers en up-to-date met nieuwe trends, orange bag heeft eigen stijl met weinig overlap met andere online winkels bezorging is altijd in orde, supersnel, efficient en geen verkeerde producten persoonlijke note bij bezorging, vaak met verwijzing naar een eerdere bestelling, is origineel en oprecht, erg leuk!!

kwaliteit van de afbeeldingen en foto's van de kleding kan beter en levensechter voor een beter beeld van aan te schaffen product en hoe het valt

Pluspunten

alles, bestelling, orderbevestiging, korte lijnen, ontvangst, betaling etc.

geen verbeterpunten of tips

Pluspunten

snel, aardige benadering, genoeg keus maar niet teveel zoals zalando waar je gewoon niet doorheen komt en dus nooit aan kiezen toekomt. heb zelfs een keer in een weekend een vraag gesteld over een item, en binnen een kwartier antwoord gekregen! echt heel persoonlijk en professioneel allemaal. sinds orangebag kom ik niet meer in de stad! ook geweldig, zonder zeuren kun je terugsturen. dat is in ons gezin belangrijk waar een dochter niet naar winkels kan, dus alles thuis moet komen. hoe vaak ik ook terug moet sturen, soms schaam ik me ervoor, er wordt nooit moeilijk over gedaan.

misschien een afdeling grotere maten? ik heb nogal wat plus sizes in mijn omgeving die ik dan naar orangebag verwijs, maar moeite hebben om leuke dingen te vinden in 44+.

Pluspunten

snelle service leuke combi ideeen

Pluspunten

Snelle verzending. Altijd een persoonlijk kaartje bij je bestelling. Bij retour zending altijd binnen een week je geld terug.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht