Pluspunten

Goede en snelle service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid en afhandeling

Pluspunten

Nette website; snelle service; kwaliteit goed; netjes verpakt; leuke persoonlijke notitie erbij.

Website werkt niet helemaal lekker op mobiel (Iphon 4S).

Pluspunten

Overzichtelijke site, mooie spullen en goede sale. Iets anders: hoorde vandaag van mijn collega dat zij door jullie schadeloos is gesteld nadat haar retourzending om de een of andere reden incompleet bij jullie werd afgeleverd. Enorm goede service van jullie. Collega was ook echt enorm blij en positief hierover. Top!

Ik vind het niet echt fijn om retourfomulier te moeten uitprinten. Alleen melden op site zou voldoende moeten zijn.

Pluspunten

mooie site, fijne merken, snelle bezorging, goede informatie

niks

Pluspunten

Snelle levering. Als een artikel retour gaat heb je binnen 3 dagen het geld weer teruggestort. Groot assortiment kleding. Persoonlijk kaartje bij de levering.

Ik heb geen tips of verbeterpunten. Ga door zoals het nu gaat. Ik geef de naam van Orangebag.nl door aan mensen die de site niet kennen.

Pluspunten

Groot assortiment / veel merken/ snelle levering

Geen bijzonderheden

Pluspunten

Knap dat jullie nog steeds een persoonlijke boodschap toevoegen bij de bestelling.! Snelle levering, goede verpakking en natuurlijk mooie spullen. Kortom: alleen maar lof.

Pluspunten

Top winkel. Snelle levering, persoonlijke benadering en mooie collectie

Via de nieuwsbrief e-mail worden artikelen 'uitgelicht'. Als je dat specifieke artikel dan aanklikt, dan wordt je naar de gehele collectie van dat merk geleid en niet naar dat specifieke artikel zelf. (dus dan moet je het nog opzoeken)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn schoenen van walk in the park lopen prima, mooi model, goede materialen, behalve te zacht suède bij de voorvoet. Mijn Groteque pump is is origineel en heel mooi om te zien, orginele hak, tijdloze vormgeving en kleur vind ik prachtig.

Nadeel van schoenen walk in de park is dat het suède in de voorvoet erg uitloopt en daardoor mn tenen naar voren over de rand iets heen komen. Mijn pumps van grotesque, hebben aan de voorkant van de neus een lengte verschil van het leer op de plek van de voorvoet, de rechter valt breder uit om precies te zijn. Ik heb het opgelost met hielvulling, maar ik vind dat bij soort prijzige schoenen dit eigenlijk niet mag voorkomen.

Pluspunten

+ De presentatie van de producten op de website; goed te zien, goed dat iemand het product toont zodat je ziet hoe iets valt. + Dagelijks nieuwe producten op de website, zodat je telkens nieuwe mensen naar je website trekt. + Betrouwbaar en professioneel. + Je krijgt altijd een 'net' pakje thuis. Je product is mooi verpakt, netjes opgevouwen e.d. en het is hartstikke leuk dat er een geschreven briefje bij zit. Jullie zijn soms klantvriendelijker dan in sommige winkels. + Ik weet het niet zeker maar volgens mij stond op jullie site dat je binnen zeer korte termijn je ook weer je geld retour op je rekening hebt als je iets terugstuurt. Dat is positief, meestal duurt dit erg lang bij bedrijven.

Geen verbeterpunten, maar mogelijke tips; Wellicht foto's van nieuwe collectie o.i.d. via twitter linker naar de website. Om op die manier ook weer mensen naar de website te trekken. Virtuele modeshow? Acties tussentijds voor klanten; bijvoorbeeld op 1 dag een kortingsactie houden.

Pluspunten

Hele snelle levering, en je hebt het gevoel dat ze helemaal blij zijn dat je bij ze hebt gewinkeld, persoonlijke verrassing bij bestelling!

Ik dacht dat je 14 dagen zichttermijn had en was gelukkig nog wel net op tijd met retourneren (ik had meerdere ex. besteld omdat ik de maat niet zeker wist). Misschien iets duidelijker/groter ergens vermelden?

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering, goede retour regeling!

Pluspunten

Snelle service,goed contact via de mail,leuke persoonlijke groet bij levering,goede en snelle afhandeling bij retour zending.

zo door blijven gaan!

Pluspunten

Snelle bezorging, + informatief m.b.t. de bezorging. Aankoop goed verpakt + leuk begeleidend briefje. Kortom, prima!

Geen.

Pluspunten

goede service, snelle levering mooie kleding

ik zou ook wel kleding op kleur willen zoeken, dat kan nu volgens mij niet

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk retourneren, mooi collectie, keuze bij retourneren uit geld of artikelen. Vervolgens kun je keuze altijd wijzigen

Mogelijkheid voor afleverdag

Pluspunten

Prima verzorgd pakket...op tijd bezorgd.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk briefje

Pluspunten

-Veel keus in kleding, -Netjes ingepakt, -Makkelijk te retourneren,

-Sieraden die niet gedragen gepresenteerd worden.

Pluspunten

super snelle levering, mooi verpakt, en binnen kortste keren geld teruggestort bij een retourzending

Pluspunten

Snelle levering, omruilen gaat makkelijk!

Pluspunten

Ik vind dit een webwinkel, zoals die zou moeten zijn. Website is overzichtelijk en hele mooie producten. Hoe het pakje thuis komt is een feestje: mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij! Terugsturen is eenvoudig en helder uitgelegd.

Meer mannenkleding!

Pluspunten

Website zeer overzichtelijk. Verzending gaat snel. Alles wordt netjes ingepakt en aangeboden met persoonlijk briefje.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht