Pluspunten

Snelle levering,direct bericht via mail op vragen,goede klantenservice,handgeschreven brief en cadeau na misverstand,groot assortiment en goede merken.

Pluspunten

kostuum voldeed geheel aan verwachting keurige levering persoonlijke benadering

meer aanbiedingen/sale vernieuwen

Pluspunten

Exclusieve merken. Snelle levering. Vriendelijke bejegening.

Geen.

Pluspunten

Persoonlijk geschreven bericht, prettige/makkelijke retourmogelijkheid, ik heb prachtige andere dingen kunnen shoppen bij jullie, jeans was niet goed maar badpak en vest dat ik nu heb zijn super!

Gratis verzending zou helemaal top zijn ;), of bv verzendkosten retour/kado(bon) als je de bestelling houdt.

Pluspunten

Heel erg goed om dat zelf geschreven kaartje erbij te doen. Dit maakt het echt persoonlijk!

Pluspunten

Leuk, dat persoonlijke briefje bij het bestelde artikel. En een kadootje erbij is natuurlijk altijd fijn! Zeker als je het ook mag houden bij retourneren van het item. Heel on-hollands, maar zeer tof!

Pluspunten

Fijne website, heel persoonlijke omgang met klanten, mooie spullen. Snelle levering en goede kwaliteit.

Wat uitleg/advies over pasvorm zou ik prettig vinden. Sommige merken vallen bijv klein of groot. Dat zou voor mij drempel verlagen om iets van een onbekend merk te bestellen. Dat vind ik nu best lastig omdat je anders van veel dingen twee maten moet bestellen waardoor je en veel geld moet voorschieten en ik het een beetje gênant vind om stapels

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling. Netjes verzorgd uiterlijk en binnenkant van het pakketje. Aardig briefje erbij.

Pluspunten

Een hele duidelijke site met goede beschrijving van het artikel. Goede en nette levering, ben er heel tevreden over!

Gratis verzending zou het compleet maken

Pluspunten

- mooie trendy fashion - snelle levering - snelle afhandeling bij retour

Pluspunten

snelle verzending/ontvangst leuk briefje erbij mooi ingepakt

Pluspunten

Een persoonlijke boodschap bij de bestelling en een snelle levering. Verder zorgvuldig verpakt en het product was prima in orde

Er bestaan 2 kleuren geel van het bestelde jasje. Één ervan verkochten jullie. Het was mij niet duidelijk of het de donker gele of licht gele variant was.

Pluspunten

Mooi assortiment, snelle levering en goede service. Super!

Pluspunten

Persoonlijke aandacht, snelle reacties op vragen, een cadeautje bij de bestelling. Ook snelle levertijd, allemaal erg fijn, hele prettige ervaring!

Pluspunten

Snelle levertijd. Fijn om te zien waar je pakketje zich bevindt Goede foto op de website van de kleding

Pluspunten

Snelle, persoonlijke service. Prettig om gratis terug te sturen met sticker.

Website indeling verbeteren. Makkelijker per categorie kijken zou prettig zijn

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice die snel reageert Terugzenden eenvoudig Duidelijke plaatjes en info op website Mooie merken

Pluspunten

Veel aandacht besteed aan de bestelling en verzending daarvan. De persoonlijke noot is absoluut een enorme plus. Snelle afwikkeling van verzending en retournering

Het vooruit moeten betalen is een nadeel, vooral als je meerdere maten/modellen bestelt voor een goede pasvorm. Uiteraard wel begrip voor, maar het blijft toch een nadeel voor mij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede duidelijke mail service, snelle reactie,ook bijproblemen. Nette manier van pakket versturen en leuke persoonlijke kaart erbij. Goede merken en mooie colledtie verkoop

De site mag iets overzichtelijker. En makkelijker gemaakt om dingen op te zoeken en terug te vinden.

Pluspunten

snelle levering, heel leuk dat er een persoonlijk, handgeschreven kaartje bij zat om me plezier te wensen met de aankoop. retourneren ging ook helemaal goed.

geen.

Pluspunten

Levering op tijd. Erg leuk een persoonlijk handgeschreven kaartje, bij de levering. Geeft een personal touch aan je levering.

Pluspunten

mooie en originele kleding snelle levering

Pluspunten

- zeer mooi en netjes verpakt - persoonlijk briefje vond ik erg leuk en attent - gratis verzenden/retour - retour bedrag werd binnen 3 dagen terug gestort - mooie kwaliteit kleding

- heb ik niet!

Pluspunten

snelle levering goed verpakt met vriendelijk kaartje leuke kleding gratis retourzending

Meer zoekfuncties op de website, bijvoorbeeld op kleur zou handig zijn. Advies: soms zijn er in de sale artikelen die niet helemaal goed zijn (draaipijp, knoopje los, etc) Ik vermoed dat deze dan retour zijn gekomen omdat de eerdere koper niet tevreden was. Goed controleren waarom artikelen retour komen voorkomt frustratie bij volgende koper.

Pluspunten

Snelle levering, mooie merken, en altijd een leuk persoonlijk tintje!

Gratis verzending zou een mooie extra service zijn.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht