Pluspunten

Vlotte en persoonlijke service. Ook als je een product moet terugzenden.

Tot zover geen.

Pluspunten

Altijd een handgeschreven kaartje bij je bestelling! Goed verpakt, een feestje om een pakket van Orange Bag te ontvangen Snelle service Snel en vriendelijk antwoord op je vragen

Pluspunten

Retour verzenden is qua termijn erg kort De verzending zou gratis mogen zeker boven een bepaald bedrag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service! Mooi verpakt!

Pluspunten

Hele snelle service. Persoonlijke benadering bij de zending Leuke producten

geen eigenlijk...

Pluspunten

Duidelijke foto's, snelle levering, goede service qua ruilen of retourneren en vooral erg mooie merken en mooi kleding!

Wellicht is het handig als je op een paar foto's van een kledingstuk hebt geklikt en je wil terug naar het overzicht van andere kledingstukken, dat je niet eerst weer terug moeten klikken langs alle foto's van dat ene kledingstuk, maar gelijk terug kan naar het overzicht van andere kledingstukken. Verder geen verbeterpunten; goede site!

Pluspunten

Duidelijke online winkel, snelle levering, helaas artikel retour, correct en snelle terugstorting van betaling.

Pluspunten

Het persoonlijke briefje bij de bestelling maakt het zeer speciaal.

Geen, blijf zo'n leuk assortiment houden!

Pluspunten

goede service, gratis bezorging goede afwerking retouren

Pluspunten

Super vond ik het persoonlijk geschreven kaartje wat bij de ontvangen bestelling zat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, efficiënt, persoonlijk.

Het zou een stuk beter werken wanneer de kleding gestreken/ gestoomd zou zijn. Ik heb nu een jurk teruggestuurd (van Sessun, nieuwe collectie) die ik later in de winkel alsnog gekocht heb, omdat ik daar veel beter kon zien hoe hij zat. Zonde! Vooral ook omdat jullie erg sympathiek zijn met dat handgeschreven briefje.

Pluspunten

Erg leuke webshop!! en heel klantvriendelijk!

Pluspunten

Snelle levering Goede retourafhandeling

Vond kwaliteit van Belgium erg tegenvallen. Had ik niet verwacht nav de site

Pluspunten

snelle en persoonlijke service. Mooie pakketten, goede vormgeving

Op de mac moest ik een aantal keer proberen voor ik ontdekte dat ik niet hoeft te klikken om het vrouwen/ mannen/ kindermenu in te gaan....(of ik moet beter opletten)

Pluspunten

Mooie site. Snelle service. Toffe nieuwsbrief.

Pluspunten

Snelle service. Super retourservice.

Pluspunten

zeer goede service zou het ieder aanbevelen

Pluspunten

Goede service, snelle levering. Wel jammer dat je verzendkosten moet betalen

Pluspunten

duidelijke website goede service snelle levering persoonlijk

schoenen kunnen zoeken op maat

Pluspunten

zeer overzichtelijke, aantrekkelijke site. zeer snelle levering. het toegestuurde pakketje is zeer mooi en kleurrijk ingepakt, met een persoonlijk briefje erbij. Dat stel ik zeer op prijs !! Ik heb uw site als referentie doorgegeven aan mijn vriendinnen.

Geen verbeteringen of tips te bedenken.

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt met persoonlijke touch, goede afhandeling retourzending: Prima!

Pluspunten

Snelle afhandeling en leuke persoonlijke aandacht. Ook ziet het pakketje er mooi uit!

Iets minder nieuwsbrieven

Pluspunten

geschreven briefje als dank voor de bestelling. mooi ingepakt in oranje vloeipapier!

doosje kan iets kleiner ter besparing van porto en papier en t.b.v. duurzaamheid

Pluspunten

Groot aanbod van mooie merken, duidelijke site, goede maat info, selectie op maat (scheelt frustratie), wachtlijst als maat uitverkocht is, wensenlijst die ook werkelijk wordt bewaard in je profiel, snelle service, klantvriendelijk retourbeleid, snelle terugstorting bij retour, snelle reactie op mail.

mogelijkheid om zoeken op kleur mogelijk te maken; kan nu alleen op hele site, niet binnen selectie man/vrouw/kind

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht