Slechte klantenservice

Kortaf aan de telefoon, totaal niet meedenkend. Terwijl er flinke fouten zitten in mijn niet al te goedkope aankoop. Voor het oplossen kon ij het artikel op eigen kosten aan ze retourneren. Ik zal hier niet meer kopen. Jammer want ze verkopen mooie kleding. Maar op deze manier gun ik mijn geld liever aan iemand die wel correcte en klantvriendelijke service biedt.

Ik vind het heel prettig om bij Orangebag te shoppen. Leuke collectie en prima service

Tevreden

Altijd goed!

Mooie kwaliteit kleding, zorgvuldig verpakt en snel bezorgd!

een geweldige site waar ik al jaren met veel plezier shop

sinds ongeveer 15 jaar kijk ik geregeld op OrangeBag omdat ik de kleding vaak bijzonder vind en de site is heel overzichtelijk. sinds een paar jaar koop ik met regelmaat een mooi item. de kwaliteit is goed en ik heb er lang plezier van.

Ze zijn dat wat ze uitstralen!

Mooie merken, goede site ,snelle levering en mooie ingepakte pakjes.

‘Persoonlijk’ en vlotte levering van mooie merken .

Fijne site met heldere presentatie, waardoor ik zelden een ‘miskoop’ heb.

Goede communicatie over bezorging

Mooie en uitgebreide collectie. Communicatie over bezorging is duidelijk en levering vindt snel plaats. Ook prima dat je verzendkosten moet betalen voor retourneren. Dat voorkomt onnodige bestellingen.

Mooie collectie en superservice

Mooie merken, mooie site en hele prettige service

Snel en persoonlijk.

Prachtige shop!

Goede omschrijvingen, mooie foto’s, betrouwbare levering, kortom een aanrader!

Altijd goed

Ik bestel hier regelmatig. Altijd snelle levering, Goed verpakt, goede retour- of ruil verwerking. Fijn (gratis) spaarsysteem: je spaart automatisch voor korting.

Fijne webshop en denken aan met je mee als je een vraag hebt. Mooie merken.

Snel en Persoonlijke reactie! Zo lief en attent!

Ik ben erg blij met een webshop waar je gezien wordt!

Top aanbod en service!

Fijne website met top aanbod, snelle verzending, mooi pakketje en handgeschreven kaartje erbij: voelt luxe!

Geweldig!

Dat is echt service. Een broek terugsturen die per abuis tussen de retourartikelen zat. Onwijs bedankt!

Snelle afwikkeling zowel bij de verzorgde levering als afhandeling, ook bij retouren.

Eenvoudig en snel bestellen en netjes afgeleverd.

Geweldig!

Mooie site, overzichtelijk, mooie en fijne kleding, snel geleverd en altijd een handgeschreven kaartje. Bestel er regelmatig en ben fan!

Prachtige kleding en laarzen!

Jammer dat de maten van de kleding zo groot zijn! Ik heb maat 32/XXS en daarom heb ik helaas mooie kleding moeten retourneren. Is het mogelijk om deze kleine maten ook in jullie collectie te implementeren? Ik tot twee keer toe een paar laarzen (dezelfde)bij jullie besteld die beschadigd waren. Jammer van de retourkosten van een paar want ik wist niet dat je kon aangeven dat een artikel beschadigd is zodat je dan de retourkosten niet hoeft te betalen.

Het gekozen artikel was naar wens. Zeer snel en netjes geleverd.

Top site

Top site , groot assortiment, snelle levering. Retour wordt snel afgehandeld

Ik ben het niet eens met de retourpolicy, en kreeg mijn pakket rommelig vanuit andere retohr

Mijn ontevreden ervaring is vooral persoonlijk, en ontstaat ook uit vergelijking met andere sites waar ik spullen bestel, dat moet ik eerst even melden. Uiteindelijk is het wel opgelost zoals ik wilde, maar ik vond het contact met de klanten’service’ niet perse prettig. Die retourpolicy heb ik nog nergens zo meegemaakt, en zal ervoor zorgen dat ik nooit meer iets bij orangebag bestel. Wat niet persoonlijk is, maar gewoon slordig vanuit jullie kant, is dat ik de schoenen rechtstreeks vanuit een retour kreeg, met de schoenen niet netjes ingepakt, dus rommelig in de doos gepropt, met de bon van de vorige klant er nog is. De schoenen waren ook een beetje beschadigd.

Zeer klantgerichte en modebewuste webwinkel

Alles voor een prettig en betrouwbaar shop moment. Leuke collectie en handige omruil service. Ik winkel er graag!

Altijd goede service en een prachtige collectie.

Kleding is altijd zoals op de site vermeld; valt me nooit tegen. Goede kwaliteit, snelle levering en altijd een vriendelijk zelf geschreven kaartje!

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht