Pluspunten

Snelle service, mooie merken

Pluspunten

Tijdige levering. Mooi ingepakt verzonden met vriendelijke handgeschreven kaart. Net zo leuk als een enthousiaste verkoper in de winkel. Zo wordt online winkelen persoonlijk.

Pluspunten

Snelle levering. Indien niet goed is het makkelijk retour te sturen en wordt dan prima afgehandeld. Mooie website.

Pluspunten

Mooi assortiment en vooral echt een cadeautje om te ontvangen!

Zoeken op merken uitbreiden, ook bij schoenen bijv.

Pluspunten

ik ben prima tevreden, ik heb nog maar 1 keer iets besteld maar zal in de toekomst zeker nog eens terug komen op de site van orangbag!

Pluspunten

Snelle levering, leuke persoonlijke boodschap bij de bestelling en een uitnodigende en mooie site met hele leuke producten.

Pluspunten

Zeer correcte en snelle afhandeling. Zowel bij bestelling als retour zending. Goede verpakking.

website. Als ik item heb aangeklikt en ik wil terug naar de site moet ik weer van voren af aan beginnen. eerder was dit niet het geval. De laatste keren telkens wel. Je kunt dan niet verder gaan waar je was gebleven. Heel lastig.

Pluspunten

Goede service, ook telefonisch en per mail gratis retourneren goede voorbereidiing retourneren (adressticker, formulier en makkelijk in te vullen op site) Mooi verpakt

Pluspunten

- correcte afhandeling en communicatie - mooie producten - goede prijs-/kwaliteitverhouding - nette en persoonlijke verzending

Pluspunten

Persoonlijk briefje bij levering pakket, erg leuk! Gratis retourneren en snelle afhandeling Mooie merken leuke nieuwsbrief met nieuwe kleding of combi tips

Op kleur selecteren Sorteren op prijs hoog-laag / laag-hoog Reset functie niet handig, zou fijn zijn als je meteen andere categorie kan aanklikken Suggesties weergeven (anderen bekeken ook)

Pluspunten

Mailing. Mooie site.

Nu per blz bekijken maar voor meer overzicht de optie om meer te bekijken in 1 keer. Bv 100 per pagina.of nog fijner..., alles bekijken!

Pluspunten

Snelle levering. Eenvoudige wijze van inruilen (gratis terugzenden, online systeem voor aanmelden retourzending en verrekening voor bv. nieuwe bestelling werkt zeer soepel). Leuke, persoonlijke communicatie bij pakket.

Geen.

Pluspunten

Snelle service, zorgvuldige verpakking, snelle en correcte afhandelingen bij retourproducten.

Als er op de site was aangegeven dat de laarzen die ik besteld had groot uitvallen dan had ik dat wel fijn gevonden. Dan hadden jullie niet een retourproduct hoeven ontvangen. dus beter informeren bij het artikel is gewenst.

Pluspunten

De organisatie weet hoe ze een klantbeleving kunnen creeren, door een persoonlijke noot te verwerken in hun verkoop en marketingstrategie. Verder is de aankoop zorgvuldig en fleurig verpakt. De kledinghoes was een welkome verrassing. Het oranje pakpapier een zonnige ontmoeting met de aankoop.

Ik heb de website nog eens goed bekeken, maar kan geen verbeterpunten of tips geven, misschien alleen of het merk groot of klein uitvalt. Dat kan net het verschil maken in de beoordeling van de aanschaf in de juiste maat.

Pluspunten

- snelle levering - snelle afhandeling van retourzendingen - leuk dat er een persoonlijk berichtje bij zat

Pluspunten

Heel duidelijk retour systeem. Persoonlijk briefje bij de verzending Mooi verpakt Grote collectie Snelle levertijd

Ik heb geen verbeterpunten Echt een goede webshop Het enige wat ik kan bedenken is mogelijk de fotografie dit kan iets duidelijker

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie service (snelle levering, retour kleding verloopt zonder problemen) Mooie kleding en uitgebreide keuze

weet ik nu niet

Pluspunten

- Overzichtelijke site - Moderne site - Ook minder bekende merken - Handige onderhoudtip bij de schoenen - Snelle levering - Leuk verpakt - Zelfs een GESCHREVEN \'bedank\'kaartje erbij - Korting spraren met de Ambassador aktie

Pluspunten

Ben snel teruggemailt. Had iets besteld wat uitverkocht was. Top!

Pluspunten

duidelijke website veel op voorraad

geen

Pluspunten

snelle en goede verzending, mooie spullen en dat persoonlijke kaartje... klasse!

Pluspunten

Persoonlijke, klantgerichte benadering

Het retourformulier niet uit hoeven printen, maar per mail retourgegevens bekend maken.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht