Pluspunten

-gratis verzenden en retour -groot aanbod mooie merken -kleding wordt getoond door model -veel updates

Pluspunten

Snelle levering Mooie Collectie Behulpzaam klantenservice, telefonisch contact gehad

teveel mails, 1x per 2 wk is meer dan genoeg member voordeel 3 dag eerder de nieuwe collectie zien. Heb daar opgeklikt, maar had het idee dat iedereen dit kon zien, en ik zat in de sectie Nieuw maar volgens mij kon iedereen die bekijken. Dus dat is onduidelijk. Het idee erachter van eerste keus vind ik wel leuk

Pluspunten

Geweldige mooie collectie, zeer complete site!

Al jaren een trouwe klant, maar ik voel me toch soms \"bekocht\" als ik merk dat andere sites oa nieuwe collectie PP aanbieden tegen een lagere verkoopprijs en bovendien gratis verzenden!

Pluspunten

Snel geleverd, overzichtelijke site... en het persoonlijke briefje was een geweldige toets.

Pluspunten

Grote diversiteit aan kwalitatief zeer modebewuste kleding. In veel verschillende stijlen. Naast kleding ook een zeer goede selectie aan schoenen, sieraden en tassen. Heel allround op hoog niveau. Badkleding van Seafolly helemaal goed!!

Foto\'s van de kleding van heel dichtbij. Betere inzoem mogelijkheden. Zo een goede indruk krijgen van de kwaliteit van de stoffen waar de kleding van is gemaakt. Combinaties zijn handig, maar graag duidelijker. Kinderkleding wellicht iets uitgebreider. Maar de stijl is wel heel leuk.

Pluspunten

Leuk assortiment! Snelle levering Eenvoudig bestellen

Niet teveel nieuwsbrieven sturen Acties inzetten (korting, of coupon of gratis iets extra)

Pluspunten

Grote uitgebreide collectie, veel keus, snelle leveringen.

Soms is het te veel.

Pluspunten

snel persoonlijk ruilen geen probleem up to date info

Pluspunten

Overzichtelijke website, verzorgd ingepakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie overzichtelijke en duidelijke site. Leuk om mailings te krijgen, misschien iets minder vaak!

Het retourneren van goederen is iets lastig, inloggen, aanmelden en printen. Vervolgens is het afhandelen wel makkelijk!

Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijke site

Pluspunten

Snelle levering, ook de ruil na retour zenden verliep snel. Contact met klantenservice verliep vlot, vriendelijke medewerkster.

Pluspunten

mooi assortiment handige retourservice

als je iets wilt ruilen, duurt het langer voor je het ontvangt. (omdat het van tegoed af gaat en rest nog niet terug is?) dat vind ik lastig

Pluspunten

snelle service, erg klantvriendelijke medewerkers, je geven je een waardevol gevoel.

geen

Pluspunten

Leuke collectie. Snelle levering/gratis retournering.

Pluspunten

Snel, persoonlijk, nette verpakking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie vormgeving

Tip meer zoekfilters bv bij dames schoenen op maat, kleur en model

Pluspunten

Snelle bezorging. Makkelijk retourneren. Leuke merken.

Zoekfunctie kan makkelijker en uitgebreider.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt.

Pluspunten

- Mooie collectie - Duidelijke beelden en informatie bij de artikelen - Netjes verpakt opgestuurd - Leuk dat er een persoonlijk berichtje bij de bestelling werd gestuurd - Goede service bij retour sturen en dergelijke - Fijn dat er een keuze is tussen Postnl en ophalen bij Kiala Ik ben heel erg positief en zal zeker vaker bij Orangebag best

- Mooie collectie maar wel prijzig, misschien is het leuk af en toe wat aparte maar wel iets beter betaalbare artikelen toe te voegen

Pluspunten

Snel, Vriendelijke en persoonelijke benadering, Zeer professioneel

Pluspunten

Mooie merken, snelle leveringen. Leuke handgeschreven kaart van het team om je te bedanken en plezier te wensen met je aankoop.

Misschien leuk om ook op gewenste kleur te kunnen zoeken. Geef een comibinatie tip met artikelen die jullie ook verkopen, bijv leuk met deze blouse van merkX en hip met deze laars. Kindermaten zijn lastig. Ik heb een dochter van 12 die wil hippe stoere mode dat is lastig!

Pluspunten

De \\\"persoonlijke noot\\\" die bij de pakketten zit! Het voelt alsof je bij hun in de paskamer bent geweest.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht