Pluspunten

Duidelijke site. Snelle levering en omruilservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment, Merken, sympathiek, brede prijsrange

Foto kwaliteit is niet goed (klein, niet goed zichtbaar, vaak donker) Dat kan veel beter, zie andere webshops. Daarnaast is er maar beperkte mate van sorteren/selecteren aanwezig. Ik vind het prettig als je ook heel gericht kunt zoeken ivm tijd. En ook zou ik graag op schoenmaat kunnen sorteren ipv van S, M etc.

Pluspunten

persoonlijke handgeschreven kaart keurig verpakt zeer breed assortiment/keuze mogelijkheden keurige afwikkeling bij retourzending

niet meer resetten wanneer je select brand hebt gekozen. alle kledingstukken showen op modellen bij bekijken van kledingstukken optie tot meer vergroten na bekijken van bijv 3 x zelfde kledingstuk, verschillende foto\\\'s meteen terug naar begin afbeelding van kledingstuk.

Pluspunten

Veel keuze uit mooie merken snelle levering: je kan ook om een later moment van levering vragen als dat beter uitkomt Bezorging bij Kiala-punt of via PostNL (je hebt keuzevrijheid) Retourneren gaat snel en je hebt geld snel terug

layout website: laat iets meer zien van de kleding dan voor- en achterkant, de spullen zijn best duur (en goed) meer doen aan beschrijving van de maat. Alleen S,M, L en XL is erg summier. Ik moet vaak 2 maten kopen en dan 1 retourneren.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Zeer klantvriendelijk , verzending op tijd en persoonlijke noot bij het pakketje!

Ga zo door!

Pluspunten

bestellen, verpakking, bezorging, retour: allemaal snel en goed!

Pluspunten

snelle levertijd, goede retourservice. Mooie spullen.Fijne merken.

Op dit moment gen tips.

Pluspunten

De site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, De producten welke ik heb besteld worden verzorgd en op de beloofde tijdstippen bezorgd. De handgeschreven kaarten die bij de verpakking in zitten, vind ik erg leuk.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Leuke merken, mooie kleding Snel verstuurd Persoonlijk (handgeschreven) kaartje, leuk Makkelijke retourprocedure

Ik zou een retoursticker en (met de hand) in te vullen retourformulier handiger vinden dan dat je iets moet printen, aangezien ik geen printer heb.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke mode waarin ik geïnteresseerd ben

Pluspunten

snel, accuraat, netjes verpakt, leuke persoonlijke kaart :), geld snel terug

echt niet

Pluspunten

Voelt persoonlijk. Mooie merken. Snelle verzending

De website is op mijn iPhone bijna niet te lezen of goed te bekijken. Er schuiven lijntjes voor het beeld, dingen verspringen. Jammer.

Pluspunten

Mooie collectie, snelle verzending, keurig verzorgd ingepakt met leuke kaart erbij.

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten. En de persoonlijke kaart maakte het feest helemaal compleet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en service. Duidelijke regels voor retourzending en komen die ook vlot na.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-de site is overzichtigtelijk, -er kan goed worden ingezoomed op de stof. -en het is prettig dat er informatie wordt gegeven over de stof. -ook de afhandeling mbt het betalen gaat prima -bij ontvangst kreeg ik een mooi pakketje met een kaartje

Pluspunten

producten worden overzichtelijk aangeboden. website is duidelijk, ook de condities klantvriendelijke communicatie snelle service

Pluspunten

Leuk dat er een persoonlijk briefje bij de bestelling wordt gedaan.

Pluspunten

Overzichtelijk, snelle leveringen

Zoeken van artilkel op kleur.

Pluspunten

Mooie collectie, snelle levering en ook retouren worden snel en correct afgehandeld

Pluspunten

gratis retourzenden Snelle levering mooie merken

gratis verzenden

Pluspunten

snelle levering, netjes verpakt, perfect

nee niet 123

Stationspark 1010