Pluspunten

Snelle en goede service! Zit altijd een persoonlijk berichtje bij en is mooi verpakt.

Boven een bepaald bedrag geen verzendkosten rekenen.

Pluspunten

-voorbeelden van sets - persoonlijke briefje erbij

Pluspunten

Ruime keuze, mooie merken, kwaliteit, & service

meer lookbook & inspiratie! Bijvoorbeeld wanneer er nieuwe items/new arrivals op de website komen, beginnen met een nieuwe inspiratie- of lookbook-pagina van die merken.

Pluspunten

snel, mooi, goed verpakt, persoonlijk

Pluspunten

snel; klantvriendelijk

Pluspunten

Super mooie merken!!!!

Pluspunten

Overzichtelijke site, makkelijk zoeken, goede merken. Bij de eerste zending zat er een kaartje van Orangebag bij. Vond ik erg leuk. Site geeft ook voorbeelden van leuke combinaties. Is bruikbaar.

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Look book erg goed Makkelijk via mail te bereiken en snelle reactie

site soms langzaam (nu wonen wij in China.....)

Pluspunten

website/merken/verpakking/vrij persoonlijk kaartje erbij

daar ken ik het nog niet goed genoeg voor

Pluspunten

Prima producten, netjes verpakt en zeer snelle levertijd! Veel bekende merken. De kaart met ingevulde tekst vond ik erg leuk. Heb de laarsjes van mijn vriend gekregen.

Nee

Pluspunten

Orangebag.nl heeft een prachtige uitgebreide collectie, uitstekende service, goed retourbeleid. Over service is nagedacht; mogelijkheid van aanleggen van een wishlist, de reminder service indien \\\'maat niet meer voorradig\\\" is door 1 klik op de knop zijn naast het handgeschreven briefje bij de mooi ingepakte bestelling de kers op de slagroom.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel winkelen, leuke merken , goede service

Minder merken of minder overlappende merken aanbieden, paar jaar geleden was jullie doelgroep duidelijker

Pluspunten

Supersnelle service, artikelen mooi verpakt. Leuk een persoonlijke notitie/kaartje erbij!! Mooie website!!

Pluspunten

leuke collectie. persoonlijke touch

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

> persoonlijke kaart dei ik kreeg bij mijn zending > snelle levering > veel keuze

> bij retour was het onduidelijk of ik een kadobon of geld terug zou krijgen

Pluspunten

correcte verzending, correcte retour, vreindelijke klantenservice

Pluspunten

levering op tijd terugbetaling van retour artikel op tijd/als beloofd

Pluspunten

Goede service en snelle levering! Leuk dat er een persoonlijk briefje bij zit!

Pluspunten

Persoonlijke aandacht ondanks dat het een internetleverancier is. Snelle terugbetalingen. Een heel verzorgd geheel

Houd een breed assortiment

Pluspunten

Snelheid van levering. Gratis retour zending Grote selectie mooie kleding

Zoekopties op de site gemakkelijker maken, nu telkens \\\'reset selection\\\'. Wellicht bepaalde keuzes vast kunnen zetten zoals maat, maar ook gemakkelijk/sneller wijzigen.

Pluspunten

Kwaliteit van kleding, goede merken, leuke, persoonlijke, verpakking bij ontvangst. Goede roulatie van collectie en uitverkoop.

Pluspunten

Klantgerichte benadering. Goede bereikbaarheid, persoonlijk, bij vragen/onduidelijkheden. Snelle levering. Mooie merken!

Pluspunten

Razendsnelle service, persoonlijk briefje bij de bestelling, duidelijk assortiment

Heb tegenwoordig veel moeite om de pagina\'s te downloaden op de computer, werkt heel veel sneller met de Ipad, maar daar werk ik lang niet altijd op.

Pluspunten

Een zeer uitgebreid assortiment kleding. Snelle en betrouwbare service. En als topper is de persoonlijk geschreven kaart wat je bij je bestelling krijgt. Heel leuk!

Pluspunten

Mooie merken, overzichtelijke site waar je m.b.v. de diverse filtermogelijkheden goed kunt zoeken.

Als keuzemogelijkheid binnen de zoekfunctie eveneens kleuren kunnen kiezen, en dan graag meerdere kleuren kunnen aanvinken (evenals meerdere maten (bv XS en S).

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht