Pluspunten

- snelle reactie van klantenservice - netjes verpakt, echt een kadootje - snel in huis - mooie producten

Ik zou het fijn vinden als ik de kleding altijd op een model kan bekijken. Sommige kleding heeft dat wel en dat kijkt toch wel een stuk fijner.

Pluspunten

Erg leuk is de persoonlijk geschreven noot welke wordt bijgesloten bij elke bestelling die ik tot nu toe heb ontvangen. Verder vlotte levering, goede afhandeling van retour e.d. Je voelt je persoonlijk geholpen en niet als nummer.

Geen punten op dit moment...

Pluspunten

-Duidelijke productinformatie -Kleding wordt gefotografeerd terwijl iemand het aan heeft, waardoor je goed kunt zien hoe het valt als je het aanhebt -Snelle levering -Bestelling wordt met zorg verpakt

-Verzendkosten naar Belgie zijn aan de hoge kant t.o.v. andere webshops.

Pluspunten

Supersnelle en correcte levering.

Pluspunten

snelle, persoonlijke service. Goede collectie met mooie merken. Spullen zijn mooi verpakt en er is een gebruiksvriendelijke retour service.

Afleveren met pakketdienst is lastig voor fulltime werkenden, omdat er persoonlijk voor getekend moet worden.

Pluspunten

Buiten de super collecties is de levering snel en ziet alles er verzorgd uit. Het is een waar cadeautje! Zelf vind ik de persoonlijke noot die bij iedere bestelling geschreven is erg leuk om te ontvangen!

Voor mijn beurs zou het fijn zijn als er ook meer betaalbare mooie collecties in de stijl van Orangebag.nl zouden zijn. Al begrijp ik de keuzes (qua prijs) wel.

Pluspunten

Orangebag heeft een mooie website waar veel op is te vinden. De producten worden snel geleverd, zijn mooi verpakt en wat ik erg leuk vond: een handgeschreven briefje om mij veel plezier met mijn aankoop te wensen:)

Browsen door resultaten van een zoekopdracht vind ik wat onoverzichtelijk.

Pluspunten

Duidelijke web-site. Juiste en tijdige verzending. Leuke persoonlijke boodschap bij pakket.

Nee.

Pluspunten

snel, mooie foto\\\\\\\'s en goede maat beschrijving. retoren duidelijke procedure leek die persoonlijke kaart erbij!

ruil periode van een week wel wat kort! vooral omdat het dan al daar binnen moet zijn.

Pluspunten

- Het handgeschreven kaartje bij je bestelling - Het oranje inpakpapier en de sticker - De snelle verwerking/afhandeling van vragen en klachten - De persoonlijke benadering als je een vraag stelt - toch het gevoel dat je adviserend winkelpersoneel in de backoffice treft die je kunnen helpen met welke maat je moet bestellen

- zoeken op kleur toevoegen aan selectiecriteria - een persoonlijke mail krijgen als er nog maar 1 item in jouw maat beschikbaar is van iets wat in je wishlist staat - responsive design voor iphone/android - bij selectiecriteria meerdere merken, maten en type item kunnen aankruisen (voorbeeld: humanoid, s+m, jurk + trui, groen)

Pluspunten

Mooie en handige website. Snel geleverd, met (persoonlijke) boodschap bij het pakketje. Het leek net een cadeautje!

Pluspunten

Zeer snelle levering, mooi ingepakt, goede service, duidelijke foto\'s op de website.

Op de website staat vermeld dat het pakket van orangebag.nl niet bij de buren af wordt gegeven. Bij mij had de postbode dat wel gedaan. Deze info klopt dus niet.

Pluspunten

Ik ontving de bestelling tezamen met een persoonlijk, handgeschreven kaartje waarin ik werd bedankt voor de geplaatste bestelling en mij veel plezier werd gewenst met de bestelling. Ik heb dit als buitengewoon attent ervaren. Het feit dat het kaartje bovendien persoonlijk ondertekend was, verhoogde de attentiewaarde.

Ik heb geen negatieve ervaringen, dus ik zou vooral zeggen \\\"ga zo door!\\\". Ik zal in de toekomst als de gelegenheid zich voordoet zeker vaker bij OrangeBag bestellen.

Pluspunten

Snelle service. Goede website. Mooie producten. Pakjes zijn net kadootjes, mooi verzorgd ingepakt met een persoonlijk kaartje. Dat geeft de aankoop nog eens extra cachet, leuk!

Pasvorm van de kleding: valt iets ruim of juist niet. (Ik weet niet meer zeker of dat al op de website staat. Als dat al zo is, dan heb ik geen verbeterpunten)

Pluspunten

snelle en correcte levering, items worden zeer netjes verpakt.

Pluspunten

Heel goed overzicht kledij, pasvorm enz. Heel ruime collectie Zeer vulg verzonden Heel vriendelijk aan telefoon

Pluspunten

veel keuze

filters op site plaatsen: dat je op kleur kan zoeken

Pluspunten

gratis verzending persoonlijk briefje bij bestelling overzichtelijke site

niet alle items staan op n model gefotografeerd, zou wel handig zijn

Pluspunten

snel, accuraat

Pluspunten

Doen wat ze beloven. Mooie collectie ! goede service

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt, persoonlijk bericht bijgevoegd, levering via TNT

nee

Pluspunten

Mooie kleding, goede prijzen, snelle afhandeling, voelt persoonlijk.

Pasvorm zou nog beter omschreven kunnen worden.

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice en het is ook leuk dat het zo mooi wordt ingepakt. Net een cadeautje als je het zo in de bus krijgt.

Pluspunten

Snelle en erg leuke persoonlijk levering. Kaartje erbij is echt leuke touch, leuk ingepakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nog geen oordeel over het bedrijf, was gecharmeerd van de Smaak tassen.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht