Pluspunten

Mooie site, snelle afhandeling van bestelling. Ruilen ook snel en probleemloos

meer bijzondere merken, bijv Belgisch merk Just in Case.

Pluspunten

Snelle levering, zelfs met persoonlijke nieuwjaarsboodschap. Mooie kleren aan goede prijs. Handig en gratis retourneren via een Kiala-punt met snelle terugbetaling. Volledig correcte afhandeling dus!

Surfen via tablet is niet zo handig.

Pluspunten

Snelle verzendingen, retouren worden direct in behandeling genomen, ruim assortiment, overzichtelijke website.

Verzendkosten skippen

Pluspunten

Mooie bijzondere collectie, mooie combinaties. Dat inspriteert! Goede afwisseling tussen dure en betaalbare items. Feestelijke aflevering met een persoonlijke noot.

1. Wanneer je een product retour hebt gezonden en gekozen hebt om het aankoopbedrag terug te laten storten zie je dat niet terug op je eigen profiel. Dat geeft toch een beetje een ongemakkelijk gevoel. Ik zou het prettig vinden wanneer dit wel wordt vermeld. 2. Het is prettig zoeken wanneer je ook op kleur op de site kunt sorteren.

Pluspunten

Ik kijk altijd graag op de OrangeBag-site om ideeën op te doen,onlangs een paar supermooie Fred de la Bretoniere laarsjes bij jullie besteld waar ik heel blij mee ben. Ze waren ook ontzettend snel binnen,ene dag besteld,dag erna in huis. OrangeBag,succes Gr Tamara Housen

Klein minpuntje vind ik dat verzendkosten worden berekend,bij vele andere webshops is dat nl niet het geval. Ook vind ik het jammer dat als je bv bij de schoenen wilt kijken de kleur niet apart gekozen kan worden en wel de maat. Dus als ik zwarte schoenen wil moet ik de hele afdeling schoenen doorscrollen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, goede communicatie, uitstekende en snelle return policy

Pluspunten

corect geleverd

Pluspunten

snelle levering, producten zijn duurzaam, producten zijn trendy

Collectie uitbreiding en exclusievere

Pluspunten

Snelle levering en goede en persoonlijke verpakking. Overzichtelijke website Breed aanbod

Pluspunten

snelle levering bijzonder klantvriendelijk persoonlijke benadering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kledingmerken die je niet in veel winkels ziet. Er wordt veel zorg besteedt aan de verpakking.

De website mobile ready maken! En wellicht ook wat goedkopere merken/stukken aan de collectie toevoegen.

Pluspunten

Een persoonlijke kaartje zat er bij de schoenen. Vond ik erg netjes en gaf je een goed gevoel. Goede klantegerichte service!

Pluspunten

Hele duidelijke en gebruiksvriendelijke site waar de kleding goed wordt vertoond. Daarnaast is de persoonlijke benadering als je iets besteld hebt erg fijn. De site straalt grootschaligheid en professionalteit uit. Maar als je dan pakket thuis krijgt met persoonlijke noot is dat heel attent. Professioneel

Nee eigenlijk niet. Ik vind het een betrouwbaar internetberijf met mooie producten. Helaas heb ik twee x iets besteld dat niet voldeed ene keer was pasvorm niet goed en ander x niet de goede maat.

Pluspunten

Prachtige, praktische en werkbare website Aansprekende en hippe merken Persoonlijk contact Directe en snelle communicatie Optimale service

Pluspunten

zeer proffesioneel en betrouwbaar.

Zoeken vereenvoudigen, dus als je bij tops zoekt krijg je heel veel artikelen en deze categorie wordt niet onderverdeeld in sub-categorien. Dus in tops korte mouw, tops lange mouw, mouwloos. Net als bij de broeken, die worden ook niet onderverdeeld in jeans, lange broeken, korte broeken. De bezorgkosten houden je soms tegen om iets te bestellen.

Pluspunten

Snelle service en spullen zijn zorgvuldig verpakt. Kadoverpakking kan ook; leuk!

Pluspunten

Je krijgt altijd een handgeschreven kaartje bij je bestelling. Dat vind ik echt geweldig.

Ik vind de service echt goed en zeker wanneer ze heel coulant zijn bij mijn late retouren vanwege mijn eigen gebrek aan organisatie ben ik echt een groot fan. Ik kan geen verbetepunt verzinnen. Bedankt voor de fijne service.

Pluspunten

Levert goed op tijd en netjes verpakt. Ik hoop in de toekomst nog vaak kleding bij dit bedrijf te bestellen.

Pluspunten

kwaliteit en service (oa handgeschreven briefje)

zoekfunctie, zoeken op kindermaten, schoenmaten of verschillende soorten maten bijvoobeel en zoeken op L en XL of op L en maat 40 schoenen tegelijk

Pluspunten

Op tijd. Goede kwaliteit. Leuk verpakt, mét persoonlijk kaartje (!), eenvoudig en gratis retour.

Enige wat ik kan bedenken is gratis verzending, evt boven een minimale bestelling.

Pluspunten

Assortiment

Op ipad makkelijker schakelen tussen schermen. Keuzemenu niet logisch

Pluspunten

Prima levering. Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat.

Pluspunten

Overzichtelijk, veel merken, veelzijdigheid en vaak net even anders. Service is goed

Nee, lekker zo doorgaan

Pluspunten

Buitengewoon positieve ervaring. Kocht een paar schoenen die een dag later in de uitverkoop gingen. Na aardig telefonisch contact verschil in tegoed terug ontvangen. Persoonlijke benadering. Snelle levering.

Geheel tevreden

Stationspark 1010