Goede samenwerking tussen klant en bedrijf

Webwinkel is goed, terugzenden via dhl onhandig.

Idem

Een enorm fijne site met mooie kleding, een genot!!!

Een fijne site waarin het uitzoeken steeds weer een beleving is! Het enige min puntje is dat het niet met Post NL verzonden wordt maar met DHL, dit is een doorn in mijn oog. Een verzender die in mijn stad keer op keer de gemaakte afspraken niet na komt. Erg jammer en maakt dat ik als het mogelijk is de DHL wens te omzeilen.

snelle levering en idem snelle afhandeling bij retour

Voor herhaling vatbaar!

Veel te korte retour tijd en ook niet gratis

Binnen 7 dagen moet de retour al aangemeld zijn anders is retour al niet eens meer mogelijk. Ook is de retour niet gratis dus tenzij een artikel niet in een andere winkel te krijgen is, koop ik niet graag iets in deze winkel.

Klantonvriendelijk

In Nederland geld een algemene terugzend termijn van 14 dagen, daar hebben ze bij Orangebag een eigen beleid op gemaakt. Ik ga uit van de Nederlandse wet en Orangebag vond het nodig mij daarover de les te lezen. Mijns inziens 2x onvriendelijk:

Mooie, smaakvolle kleding

Ik kijk graag op de site voor inspiratie en af en toe bestel ik iets. Nooit de heel dure items; die zou ik liever toch in de winkel willen voelen en zien en ik zou geadviseerd willen worden door deskundig winkelpersoneel. Wat ik bestel wordt altijd snel geleverd en is met zorg verpakt. Het voelt echt als een cadeautje voor mezelf.

Mooie kleding en netjes en verzorgd geleverd

Mooie merken kleding. Goede ervaringen

Komt volledig met verwachting overeen

Duidelijke omschrijving en duidelijke foto s snelle levering

Snel en netjes geleverd

Altijd leuk kaartje erbij.

Mooie collecties, fijne webwinkel

Altijd wel iets leuks te vinden. Persoonlijke note bij verzending en duidelijk retour/ruil beleid. Ook spaar je hier voor klanten korting

Goede service, snelle levering en mooie artikelen

Super service, snelle levering en mooie artikelen. Retour sturen is eenvoudig en het geld wordt snel retour geboekt! Pakjes worden mooi verpakt ! Echt een aanrader om wat te bestellen.

Prima service, sale zou eerder en beter mogen

Ik vind ze niet heel aardig

Ik vind ze niet heel aardig aan de service. Ook niet echt meedenkend. Wel mooie spullen

Snelle levering met een persoonlijk berichtje!!! Altijd leuk en het voelt als een cadeautje!

Wat een fantastisch bedrijf.

Super service. Geweldig aanbod aan kleding, schoenen en accessoires. Jullie zijn mijn favoriete website.

Heel goed, snelle en vriendelijke service

Leuk dat er een persoonlijk briefje wordt meegestuurd!

Altijd goed! Ruime keus en super service.

Keurige afhandeling.

Orangebag is een online winkel die haar klanten een persoonlijke boodschap meegeeft!!!

Prachtige collectie. Supersnelle verzending. Pakketje prachtig ingepakt en het allerleukste is dat je bij iedere bestelling een handgeschreven kaartje aantreft. Zo ontving ik bij mijn tweede bestelling een briefje of mijn vorige bestelling bevallen was en dat ze hoopten dat ik tevreden zou zijn met mijn nieuwe bestelling. Als onlinewinkel zo'n persoonlijke service bieden, dat is m.i. geweldig.

Fijne selectie van mooie dingen.

Fijne snelle levering van de mooiste kleren, schoenen en accessoires, die met liefde worden ingepakt. Je krijgt echt een cadeautje. Ik wordt blij van de handgeschreven kaartjes.

Perfect!

Fijne site. Vooral dat je een item even kunt aanklikken alvorens te openen. Goede en snelle service!

kwaliteit en service

kleding van een mooie kwaliteit en goede service. Moest wat ruilen maar dat ging heel gemakkelijk en snel.

Snelle levering en afhandeling

Perfect!!

Super mooi aanbod en perfecte service

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht