Fijne website, goede afhandeling

Prettige website met een goed aanbod. Keurige service en altijd mooi verpakt met een leuk kaartje erbij!

Snelle levering. Netjes verpakt

Prachtig

Alles verloopt netjes de site is makkelijk, bestellingen lopen geweldige,,, maar ook als je iets terug moet opsturen. ik ben zeer tevreden met jullie en ik koop graag bij jullie Ik heb alleen maar positieve woorden over jullie bedankt

Super persoonlijk!

Fijne service en leuk die persoonlijke note.

Goede service, top webshop!

In de webshop van Orangebag.nl is het heel gemakkelijk om te shoppen, zeer gebruiksvriendelijk. Snelle levering en dan ook nog met een persoonlijk kaartje bij de bestelde producten. Kortom top webshop!

Heel fijn shoppen

Veel keus, dagelijks nieuwe aanvoer. En goede afhandeling van de eventuele retouren.

Fijne webshop

Geweldig aanbod en mooie brands!

Goede site, mooie spullen, levering snel. Goede ervaringen met klantenservice.

Mooie mode met goede presentatie, voor mij een stylgids. Snel en goed contact met klantenservice, problemen wordt keurig opgelost.

Goede service, en persoonlijk

Mooie kleding en persoonlijke service met kaartje en snelle levering en ruilen geen probleem.

Altijd goed!

OrangeBag is een fantastisch webwinkel. Komt hun beloftes na en overtreft ze ook met een persoonlijke noot! Super! Daar kunnen velen nog een voorbeeld aan nemen.

Heel goed. Duidelijke site, foto’s, omschrijving! Snelle levering, makkelijk retourneren indien nodig is!

snel en correct

Fijne collectie en uitgebreide keuze. Snelle afhandeling bestelling en retouren.

Erg goede ervaring

Erg goede ervaringen met de webshop van Orangebag. Artikelen worden erg goed omschreven. Goede service en snelle verzending. Ik heb een erg tevreden klant.

Geweldig!

Orangebag is de site waar alle kleding die ik graag draag bijeen is.

Niet coulant

Geen inschikkelijkheid en tweemaal retourkosten bij de klant afrekenen als blijkt dat hun product niet compleet is.

Dante blouse

Snelle levering. Goede service

Alles word keurig verpakt en netjes afgeleverd binnen 1 dag,mooie merken en een persoonlijke touch door er een leuke kaart bij te doen,met bv wat een leuke blouse heb je gekocht veel plezier ermee,daar word je toch blij van.Dus heel tevreden over orangebag.

Groot aanbod. Snelle levering. Alles keurig verpakt. Leuke kaart met passende tekst bij elke bestelling. Snelle afwikkeling bij een eventuele retournering. Voor mij is dit de service zoals ze moet zijn. Complimenten!

Super tevreden

Levering snel en goed, eventuele retouren gemakkelijk en snel te regelen.

Overzichtelijke site en top service

Duidelijke site, veel keuze, artikelen worden netjes verpakt en snel bezorgd.

Slecht retourbeleid

Nette levering maar het retourbeleid zorgt ervoor dat ik niet snel weer zal bestellen. Binnen 7 dagen de artikelen retour moeten sturen is niet redelijk.

Na een dispuut een juiste afhandeling

Fijne communicatie. Helaas blijken bezorgdiensten niet altijd betrouwbaar. Prima afhandeling.

Snel geleverd Goed verpakt

Stationspark 1010