assortiment, sale, communicatie, retourbeleid

Enorm veel keuze, makkelijk retourneren, nog steeds na al die jaren een handgeschreven briefje erbij, altijd leuk. Juiste maat vinden soms moeilijk: zelfde maat van zelfde merk past dan toch niet. Misschien uitbreiden "juiste-maat-vinden-hulp"?

Altijd top

Prima webwinkel

Snelle en nette bezorging. Als ik achteraf met Klarna bijv. Had kunnen betalen zou ik een 10 gegeven hebben. Als de schoenen met achteraf betalen ergens anders beschikbaar waren geweest had ik daarvoor gekozen.

Mooie collectie en goede service!

Behoeft geen nadere toelichting

Goede foto’s op de site, ruim assortiment, snelle en verzorgde levering. Ook retouren super is goed geregeld.

Goeie service!

Goeie service!

Alles super geregeld van papier dood service top

Super blij met bestelling

Prachtige collectie en uitstekende service

Duidelijke website met goede foto’s en product informatie. Afhandeling gaat altijd supersnel en leuk dat er altijd een handgeschreven kaartje bijzit.

Een zeer tevreden klant!

Bestellingen worden snel en netjes verstuurd en ook een retourtje is geen probleem. Kortom: Geweldig!

Fijne webshop met mooie merken

Altijd goed en snelle service. Mooi merken en veel aanbod.

Zeer goed.

Mooie merken. Snelle levering, ook omruil service verliep spoedig. Mooi verpakt en een persoonlijk kaartje erbij. Top.

Prima online fashion shop

Ik ben tevreden over de snelle levering, kwaliteit van de kleding. Ik vind de website niet zo mooi. Kleding kan veel beter/mooier gepresenteerd worden. Jammer dat het ook altijd hetzelfde model is. De retourkosten voor eigen rekening weerhouden mij om kleding te bestellen. Soms vallen kledingstukken in het echt tegen of staan je niet mooi en je zou het dan gratis retour moeten kunnen sturen.

Snelle levering, goede beschrijving van het product.

Mooie merken mooie kleding

Fijne website. Mooie kleding. Super. Vind het verzorgd verpakt stevig materiaal. Retourzending worden snel en goed afgehandeld.

Top vanwege de behandeling van de klant. Keurig ingepakt e.d.

Positief

Ik vind jullie site eg leuk, kijk regelmatig naar wat er nieuw is, mooie merken en goede kwaliteit. Wat ik soms lastig vind zijn de maten. Ik draag nu een 42, ben 50 jaar geweest, verandering van postuur en gewicht en ik merk dat ik regelmatig iets bestel wat ik niet pas.

Bijna 5 sterren

Snelle levering, Prima website goede omschrijving Eigenlijk 5 sterren maar er is altijd wat te verbeteren. Ik hoop dat het persoonlijke ook zo in de toekomst blijft ivm jullie uitbreiding

Mooie items en snelle levering

Fijne site met dito merken. Alles wordt mooi verpakt met een persoonlijk kaartje snel geleverd. Ik ben fan!!

Ruime keuze, netjes verpakt en verzonden

Snelle levering, netjes verpakt. Ruime keuze van de artikelen. Aandachtspunt: Beetje jammer dat ik een hele mail krijg over punten maar wanneer je in de Sale koopt dit niet geldt. In mijn geval zit ik dan echt niet op zo’n algemene mail te wachten met veel tekst en met de mededeling dat mijn saldo 0 euro is. Stuur dit dan niet aan klanten die toch geen tegoed hebben. Ik haak daar echt op af helaas. Of je geeft punten voor alle aankopen of je verstuurt de mail niet omdat het niet van toepassing is. Verder mooi opgezet allemaal! Duidelijke foto’s ook van de artikelen. Hele proces van opsturen en terug zenden ook goed en duidelijk te volgen.

Fijne webshop met mooie merken en snelle levering

Super leuke webshop, heel overzichtelijk met mooie merken. Het leukste is dat je een handgeschreven kaartje krijgt bij je bestelling, dit maakt het extra persoonlijk.

top

mooie collectie; snelle levering

Retour zenden kost €4

Als je iets terug stuurt omdat je er toch vanaf ziet, berekenen ze €4 door. Zonder echte reden. Ik vind dat onredelijk en als je dus een leuke verrassing koopt, reken er dan wel op dat je €4 kwijt bent als het niet bevalt :(

Mooie collectie en snelle levering

Hier ga ik vaker bestellen!

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht