Uitstekende keuze en ruime keuze

Uitstekende keuze en ruime keuze

Mooie merken, snelle levering, sinds jaren

Mooie kleding merken. Snelle levering Kleding wordt netjes verpakt en daarbij een persoonlijke boodschap Kortom prima!

Geen goeie service!

Trui na 3 x dragen hele voorkant lelijk vanwege stof. Trui niet eens in de was geweest! Fleur van orangebag vond het normaal! Ik heb veel gekocht het afgelopen jaar bij orangebag dus ik denk een goeie klant! Maar ik voelde me echt niet serieus genomen en ik werd afgepoeierd. Erg jammer dat ze mij en probleem niet serieus hebben genomen en nu zit ik met een hele lelijke trui die ik weg kan gooien want aantrekken doe ik hem niet meer want het ziet er armoedig uit! Ik zal nooit meer bij orangebag wat kopen!

Vriendelijke service

Snelle adequate behandeling van orders en retouren

Supper nette, correcte en vlotte service!!

Zeer tevreden klant

Al jaren blij met Orangebag

Goede service.

Super fijne website en mega goede service.

Mooi producten! Blij mee

Mooie producten, als een cadeautje verpakt! Een feestje om te krijgen, hele snelle levering.

Een feest om er te shoppen

Mooie merken in de shop. Ik kan er altijd wel wat vinden. En het handgeschreven kaartje bij de bestelling maakt het heel persoonlijk!

Kledingcollectie erg goed, filtering website erg slecht

Ook mis ik klantenreviews

Overzichtelijk fijne winkelen

leuke items en snel binnen !

leuke items en snel binnen !

Leuke collectie ! Snelle levering ! Persoonlijke tough door altijd een leuk kaartje erbij. Het sparen van de coupons ook erg leuk! Retourservice ook super geregeld , ook al proberen we dat zo min mogelijk te doe natuurlijk ;)

Precies wat ik verwacht had!

Vlot bezorgd, kwaliteit goed! Product zoals beschreven!

prima en altijd mooi ingepakt!

Een verrukkelijke winkel!

Een zeer uitgebreid aanbod fraaie kleding en accessoires. Helder gepresenteerd. Soepel en betrouwbaar bestel- en leveringsproces. Alleen zó jammer dat de goed gekozen selectie Chie Mihara schoenen niet in maat 36 aangeboden wordt.

Prima alles top en helder geregeld

Ik had alleen via DM instagram een aantal spelfouten doorgegeven die ik kreeg tijdens mijn bestelling, en toen kreeg ik als antwoord dat ik vragen kon melden bij een algemeen mailadres ipv dat er een bedankje of persoonlijk antwoord kwam.

Duidelijk en correct

Altijd is alles goed gegaan. Tegenwoordig zijn de retour labels al in de doos. Dat is voor mij handiger aangezien ik geen printer heb. Voor de rest alles keurig en correct. Veel keus en mooie kleding

Eén van mijn favoriete webshops. Bestellingen worden altijd super snel bezorgd met een handgeschreven berichtje en retouren worden altijd netjes en snel behandeld.

Geweldig mooie kleding en goede service

Mijn ervaring is ronduit goed

Uitstekend!

Mooie collectie, had online geshopt en product kwam op tijd en met lief persoonlijk kaartje. Goed verzorgd verzonden! Aanrader en superblij met mijn jumpsuit van Yaya

Altijd mooi op tijd kwaliteit en persoonlijk

Super merken snelle service en persoonlijk

Snel, mooie spullen, altijd goede kwaliteit, mooie merken, mooi verpakt en snel

Mooie schoen

Schoenen zitten heerlijk.