Duidelijke en aantrekkelijke website en snelle levering

Altijd goed

Super webshop

Orangebag verkoopt hele mooie kleding en accessoires. Alles wordt altijd netjes ingepakt en snel verzonden, met persoonlijk kaartje erbij. Klantenservice is zeer vriendelijk en handelt zaken correct af

Mooie kleding, snelle levering

Ik ben tevreden over de kleding en de snelle levering. Ze werken met een bonus systeem. Alleen jammer dat toen ik een paar prijzige items had besteld et achter kwam dat het bij mij uit stond. Toen ik contact opnam om het aan te zetten kreeg ik daarvoor geen bonus. Daarom iets minder sterren.

Super fijn bedrijf, mijn favoriete online winkel

Snelle levering, goede site, top!

Kleding van mooie kwaliteit en een zeer vlotte levering. Altijd leuk verpakt met een persoonlijk kaartje

Bestelling was prachtig verpakt, keurig op tijd en voldeed precies aan de beschrijving op de website.

Alles perfect

Mooi opgemaakte website Makkelijk te bestellen Snelle levering Makkelijk de retourneren

Groot assortiment

Snelle levering groot assortiment

Snelle levering. Mooie kleding

Fijne ervaring, altijd een leuk kaartje. Als er een pakje binnen komt van OranjeBag voelt het altijd als een cadeautje.

Goede ervaring mooie website snelle levering

Een mooie website, goede merkkleding klantvriendelijk. Bij retour snel je geld terug. Heel tevreden bestel hier graag.

Veel mooi aanbod en prima service!

Al jaren klant, veel en gevarieerd aanbod met ook vaak veel moois in de sale voor fijne prijzen

Super service

Snel en goede service mooie producten

Mooie kleren, slechte retour service

Jammer dat retour betaald moet worden, hierdoor bestel ik liever elders

Betrouwbaar en mooie merken.

Zeer tevreden, veel keus, prima service

Goede service, veel keus, mooie merken

Fijne website, mooie merken, goede service, Top! Dank je wel!

Snelle & goede service en mooie kleding, een aanrader!

Prima webwinkel.

Goede service, leveringen zoals aangegeven. Kwaliteit van de kleding goed

Uitstekend en snel geleverd

Online winkel met voldoende keuze. Snelle levering van de bestelde artikelen met een kaart inclusief hand geschreven boodschap. Ik kom zeker terug!

Super service

Snelle levering. Mooie merken. Service ook top.

Snelle levering en top service!

Snelle levering en (helaas een) snelle retour afhandeling

Prima webwinkel met mooie merken. De bestellingen ontvang je snel en netjes en de retour afhandeling is ook prima voor elkaar.

Perfect! Altijd op tijd geleverd. Makkelijk om te ruilen met het tegoedbon systeem

Mooie collecties, goede service en heel fijne omruilen systeem dankzij het tegoedbon

Erg leuk verzorgd!

Het was zeer leuk om de doos open te maken. Erg leuk verzorgd, persoonlijk.

Altijd mooie kleiding!

Heerlijk vind ik het om rond te struinen op de website van OrangeBag. Goed opgezette website. Ik heb maar een kleine 'maar' (of 'tip' zoals ze het op de school van mijn kinderen noemen): Als ik een stapel kleding koop om te passen en bij mijn kledingkast te houden etc. En ik stuur een paar spullen terug, dat ik daar dan voor moet betalen. 't Voelt als een 'bestraffing', terwijl ik ook best veel kleding heb gekocht. Bij gratis retourneren zou ik vaker 'even' bestellen. Maar verder: ga zo door! Met groeten, Ilja

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht