heel tevreden

Snelle verzending en snelle afwikkeling bij eventuele retourzending.

Mooi collectie, snel geleverd

Ik shop graag bij OrangeBag.nl. Mooie merken en een grote collectie. De bestellingen worden snel geleverd en zijn netjes verpakt.

Geweldige online winkel!!!

Hele fijne overzichtelijke webshop, je kunt zien hoe de kleding staat omdat de modellen het aan hebben, goede uitleg erbij bv. van welk materiaal het gemaakt is, lengte enz. Snelle verzending, spaarsysteem.

Mooie spullen, maar kosten retour verbeterbaar

Mooie merken . Ik probeer zo verantwoord mogelijk te bestellen, maar als ik toch wat terug moet sturen en wel voor 150 euro heb gekocht , vind ik het zuur als er ook nog terugzendkosten in rekening worden gebracht.

Fijne webshop

Hele fijne webshop. Mooie artikelen, goede foto's, snelle levering. Als ik één minpuntje mag noemen dan is dat dat de bonuspunten maar beperkt houdbaar zijn. Als je binnen zes maanden niks neemt ben je je gespaarde potje kwijt. Héél jammer want ik had toch 25.- gespaard.

Mooie kwaliteitsproducten en goede service

snelle levering van mooie collectie in superpakket

Heb bij orange bag diverse zaken besteld: o.a. een jas en leren slippers. De merken die in hun collectie-aanbod een plek krijgen zijn divers. Voor ieder is er wel wat passends te vinden. Verder snelle reactie op een incidentele vraag en een toplevering. Erg blij met het totaaltraject van bestelling tot levering.

Prima geregeld!

Snelle service!

Goede services en klantvriendelijkheid

Fijne webshop met een groot assortiment. Snelle levering en goede service

Redelijk

Mooie kleding, jammer dat er kosten betaald moeten worden voor een retourzending.

Snelle levering en als kadootje verpakt

Mooie collectie, wordt snel geleverd en mooi verpakt komt het pakketje binnen.

Top service! Mooie producten!

Artikel prima, levering te laat

Erg blij met de broek van Nathalie Vleeschouwer. Helaas pas na 5 dagen geleverd terwijl er bij bestelling werd aangegeven, levering volgende dag. In de middag ontving ik per mail bericht dat artikel pas woensdag zou worden verstuurd ipv vrijdagmiddag, zonder opgaaf van reden. Dit vind ik niet correct en dit ben ik ook niet gewend van Orangebag.

Grote collectie, duidelijke website en omschrijving en goede service!

Heerlijke winkel: prachtige merken, super snel in huis!

Zoooo fijn om te shoppen bij Orangebag! Alle mooie merken onder 1 dak en er komen steeds meer mooie merken bij. Dus ook ontzettend veel vernieuwing zodat het verrassend blijft om te shoppen. Ik ben een enorme fan. Keep up the good work!

En altijd een hand geschreven kaartje :)

Verzorgde zending.

De pakjes komen altijd mooi verpakt aan. Ook de handgeschreven kaart erbij maakt het speciaal. Mooie artikelen met duidelijke foto’s maken Orange Bag voor mij een graag bezochte Oneline Winkel!

Wat een service

Orangebag is als het ware een echte boetiek online. Prachtige kleding en perfecte service. Ik zou haast willen dat ze een echte winkel openen!

Snelle levering, prachtige kleding!

Zeer goed, professioneel, top!

Goede service!

Mooie producten, snelle levering en goede ruil/retour mogelijkheden

Heel tevreden!

Snelle levering en wat ik niet gehouden en retour heb gestuurd was snel terugbetaald.

Met postNL handiger, jammer van verzendkosten retour

Zeer klantgericht, persoonlijk. Duidelijke website en sympathiek punten spaar systeem. Ik koop sinds retour verzendkosten en niet meer via postNL eenzelfde merk kledingstuk elders. Jammer, want ik kocht graag bij Orangebag, laatste tijd dus minder.

Wederom een leuke collectie om uit te kiezen

uitstekende site met prachtige merken en mode die draagbaar comfortabel en mooi is

mijn ervaring is dat orangebag een site is waar elke dag wel een keer op kijk om inspiratie op te doen en mooie kleding en combinaties te bekijken en uiteraard iets te kopen

Geweldige keuze, geweldige service

Goede foto’s, zeer duidelijke info over de pasvorm

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht